עבור לתוכן

Crysis - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

למה לשכוח מזה? המשחק רץ לי חלק עם הכל על HIGH ועם רזולוציה נורמלית. לא הכי גבוהה ולא ממש נמוכה. חוץ מזה, מה נותן רזולוציה יותר גבוהה..? לא נותן כלום.

תריץ את המשחק על 800x600 ותראה :-*

• תגובות 2.7k
  • צפיות 255.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

למה לשכוח מזה? המשחק רץ לי חלק עם הכל על HIGH ועם רזולוציה נורמלית. לא הכי גבוהה ולא ממש נמוכה. חוץ מזה, מה נותן רזולוציה יותר גבוהה..? לא נותן כלום.

תלוי באיזה מסך

בשלי אני מריץ על 1680\1050 כי זה הרזולוציה הטבעית

אומנם יש מעבד תמונה טוב במסך ואני יכול לשחק על פחות

אבל אני מעדיף רזולוציה טבעית לאומת הגדרות אחרות שאין ברירה

פורסם

אוקיי תודה על האינפורמציה. ובשורה התחתונה איך אני פותח את הVHIGH???

פורסם

אם יש לך אקס פי אתה לא יכול לפתוח - פשוטו כמשמעו.

רק בוויסטה אתה יכול לפתוח, תקף גם לוויסטה 32 ביט, זה מסובך להסביר למה, שילוב של קומבינת הדיירקטאיקס 10 של מייקרוסופט + חמדנות של מייקרוסופט + הרצון הטוב והטפשי של קרייטק שנראה מציאות על המסך.

למה טיפשי?

כי המשחק הזה בפרטים כאלה גבוהים לא יכול לרוץ היום חלק על שום מחשב.

אין גיימר אחד בפורום הזה שלא סבל ולא ספג התעללות נפשית מהירידות החדות בFPS שנתן המשחק הזה.

ואני לא מגזים.

פורסם

אפשר לפתוח בXP דיי להטעות

פורסם

כן איך?

פורסם

אחי את זה כולם יודעים.

באומרי את הדברים, התכוונתי כי אין דרך לאפשר את הv.high בתוך המשחק, מבלי לערוך קבצי קוניפיגורציה בדרך שמורידה מנוחיות המשחק

תחת DX9 כמובן.

פורסם

מתחלים להרגיש איזה משחק אדיר זה, אחרי שמשחקים אותו שוב כמה פעמים. היכולת להגיע ליעד ממספר רב של דרכים עושה את המשחק מעניין מאוד

מה השלב שהכי אהבתם?

פורסם

אני עוד לא סיימתי את המשחק אבל ההתחלה הכי כיפית והכי מעניינת!

פורסם

אני הכי אהבתי את השלבים שבהתחלה שמשחקים ונלחמים נגד אנשים!

טוב וגם את השלב עם השלג שצריך להתחמם כל שניה ע"י התקרבות לאש

פורסם

מתחלים להרגיש איזה משחק אדיר זה, אחרי שמשחקים אותו שוב כמה פעמים. היכולת להגיע ליעד ממספר רב של דרכים עושה את המשחק מעניין מאוד

מה השלב שהכי אהבתם?

Village (השני)

פורסם

הרגע סיימתי את המשחק... וואו! איזה משחק מדהים אין דברים כאלה. אני נותן לו 9/10 רק בגלל הבאגים המעצבנים שממש הפריעו. חוץ מזה אחד המשחקים :yelclap:

ד"א למי שטרח להסתכל בקרדיטים עד הסוף יכול היה לראות שבתודות יש גם הודעת תודה בעברית. כנראה יש מפתחים ישראליים במשחק הזה...

פורסם

הרגע סיימתי את המשחק... וואו! איזה משחק מדהים אין דברים כאלה. אני נותן לו 9/10 רק בגלל הבאגים המעצבנים שממש הפריעו. חוץ מזה אחד המשחקים :yelclap:

ד"א למי שטרח להסתכל בקרדיטים עד הסוף יכול היה לראות שבתודות יש גם הודעת תודה בעברית. כנראה יש מפתחים ישראליים במשחק הזה...

כן אני זוכר מאיזשהו מאמר שאחד המפתחים הוא ישראלי.. שיחק אותה.

פורסם

יש כבוד.

(ותודה לאלו שענו לי על השאלות.. אז אני מניח שאני אשאר עם HIGH ו-DX9 :]] חח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים