פורסם 2008 בינואר 2517 שנים למה לשכוח מזה? המשחק רץ לי חלק עם הכל על HIGH ועם רזולוציה נורמלית. לא הכי גבוהה ולא ממש נמוכה. חוץ מזה, מה נותן רזולוציה יותר גבוהה..? לא נותן כלום.תריץ את המשחק על 800x600 ותראה :-*
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים למה לשכוח מזה? המשחק רץ לי חלק עם הכל על HIGH ועם רזולוציה נורמלית. לא הכי גבוהה ולא ממש נמוכה. חוץ מזה, מה נותן רזולוציה יותר גבוהה..? לא נותן כלום.תלוי באיזה מסך בשלי אני מריץ על 1680\1050 כי זה הרזולוציה הטבעית אומנם יש מעבד תמונה טוב במסך ואני יכול לשחק על פחות אבל אני מעדיף רזולוציה טבעית לאומת הגדרות אחרות שאין ברירה
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים אם יש לך אקס פי אתה לא יכול לפתוח - פשוטו כמשמעו.רק בוויסטה אתה יכול לפתוח, תקף גם לוויסטה 32 ביט, זה מסובך להסביר למה, שילוב של קומבינת הדיירקטאיקס 10 של מייקרוסופט + חמדנות של מייקרוסופט + הרצון הטוב והטפשי של קרייטק שנראה מציאות על המסך.למה טיפשי?כי המשחק הזה בפרטים כאלה גבוהים לא יכול לרוץ היום חלק על שום מחשב.אין גיימר אחד בפורום הזה שלא סבל ולא ספג התעללות נפשית מהירידות החדות בFPS שנתן המשחק הזה.ואני לא מגזים.
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים אחי את זה כולם יודעים.באומרי את הדברים, התכוונתי כי אין דרך לאפשר את הv.high בתוך המשחק, מבלי לערוך קבצי קוניפיגורציה בדרך שמורידה מנוחיות המשחקתחת DX9 כמובן.
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים מתחלים להרגיש איזה משחק אדיר זה, אחרי שמשחקים אותו שוב כמה פעמים. היכולת להגיע ליעד ממספר רב של דרכים עושה את המשחק מעניין מאודמה השלב שהכי אהבתם?
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים אני הכי אהבתי את השלבים שבהתחלה שמשחקים ונלחמים נגד אנשים!טוב וגם את השלב עם השלג שצריך להתחמם כל שניה ע"י התקרבות לאש
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים מתחלים להרגיש איזה משחק אדיר זה, אחרי שמשחקים אותו שוב כמה פעמים. היכולת להגיע ליעד ממספר רב של דרכים עושה את המשחק מעניין מאודמה השלב שהכי אהבתם?Village (השני)
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים הרגע סיימתי את המשחק... וואו! איזה משחק מדהים אין דברים כאלה. אני נותן לו 9/10 רק בגלל הבאגים המעצבנים שממש הפריעו. חוץ מזה אחד המשחקים ד"א למי שטרח להסתכל בקרדיטים עד הסוף יכול היה לראות שבתודות יש גם הודעת תודה בעברית. כנראה יש מפתחים ישראליים במשחק הזה...
פורסם 2008 בינואר 2717 שנים הרגע סיימתי את המשחק... וואו! איזה משחק מדהים אין דברים כאלה. אני נותן לו 9/10 רק בגלל הבאגים המעצבנים שממש הפריעו. חוץ מזה אחד המשחקים ד"א למי שטרח להסתכל בקרדיטים עד הסוף יכול היה לראות שבתודות יש גם הודעת תודה בעברית. כנראה יש מפתחים ישראליים במשחק הזה... כן אני זוכר מאיזשהו מאמר שאחד המפתחים הוא ישראלי.. שיחק אותה.
פורסם 2008 בינואר 2717 שנים הרגע סיימתי את המשחק... וואו! איזה משחק מדהים אין דברים כאלה. אני נותן לו 9/10 רק בגלל הבאגים המעצבנים שממש הפריעו. חוץ מזה אחד המשחקים ד"א למי שטרח להסתכל בקרדיטים עד הסוף יכול היה לראות שבתודות יש גם הודעת תודה בעברית. כנראה יש מפתחים ישראליים במשחק הזה... יש כבוד. (ותודה לאלו שענו לי על השאלות.. אז אני מניח שאני אשאר עם HIGH ו-DX9 :]] חח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.