פורסם 2008 בינואר 1517 שנים http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=597Multiplayer Security Update!עדכון מCRYTEK למולטי שלא ירמו .
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים אוף אני תקוע בשלב CORE ...אני בתוך החללית ואני בלי נשק אני נלחם רק ע םהידיים ...ואני שוחה כזה בין המעברים...המשחק די מאבד מהכיף שלו בקטע ש להחייזרים כאילו WTF ...זה כאילו מתחילים את המשחק מחדש....זה ממש גרוע...אבל הגרפיקה מחפה על זה [=
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים זה אחד השלבים הכי מעצבנים במשחק אני גם שאלתי את אותה שאלה!תעלה למעלה באחד החללים הגדולים יש עיגולים כאלה שיש בתוכם הרבה חפצים שמרחפים יש שם גם נשקים שאתה תוכל לקחת
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים אוף אני תקוע בשלב CORE ...אני בתוך החללית ואני בלי נשק אני נלחם רק ע םהידיים ...ואני שוחה כזה בין המעברים...המשחק די מאבד מהכיף שלו בקטע ש להחייזרים כאילו WTF ...זה כאילו מתחילים את המשחק מחדש....זה ממש גרוע...אבל הגרפיקה מחפה על זה [=רובנו היינו שם, אף אחד לא אהב את המעבר ל-ALIENS, אך העלילה איפה שהוא מצליחה לגרום לך להנות מהמשחק.
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים אל תגיד אף אחד, השלב של ה Core זה אתגר.אני אישית אהבתי, אבל בישראל משום מה יש נטיה להתבכיין ברגע שרמת הקושי עולה בבת אחת (אותו דבר בפאר קריי עם ההופעה של ה trigens)אני חבר בעוד פורומים מכמה מדינות, ואף אחד לא מביע את אותה דעה כמו הפורומים בישראל, מעניין S:בכל מקרה, שיטה טובה לנצח אותם זה- 1- להתחבא, להשתמש הרבה ב stealth2- לתפוס את תשומת הלב של אחד מהם, ברגע שהוא שוחה לכיוון שלך להתכונן, וברגע שהוא מגיע לתפוס אותו ולתת לו 2 אגרופים ב strength modeעבד בשבילי.עוד שיטה זה פשוט להתחבא ולהתחמק מהם, גם זה עובד.
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים אל תגיד אף אחד, השלב של ה Core זה אתגר.אני אישית אהבתי, אבל בישראל משום מה יש נטיה להתבכיין ברגע שרמת הקושי עולה בבת אחת (אותו דבר בפאר קריי עם ההופעה של ה trigens)אני חבר בעוד פורומים מכמה מדינות, ואף אחד לא מביע את אותה דעה כמו הפורומים בישראל, מעניין S:בכל מקרה, שיטה טובה לנצח אותם זה- 1- להתחבא, להשתמש הרבה ב stealth2- לתפוס את תשומת הלב של אחד מהם, ברגע שהוא שוחה לכיוון שלך להתכונן, וברגע שהוא מגיע לתפוס אותו ולתת לו 2 אגרופים ב strength modeעבד בשבילי.עוד שיטה זה פשוט להתחבא ולהתחמק מהם, גם זה עובד.כשלי היה מחשב לראשונה אתה עוד היית בש"ש ;Dרמת הקושי של קרייסיס במשחק הסינגל די בינונית, סיימתי אותו בקלות על הרמה הגבוה, המשחק לא מאתגר אבל כיף לשחק בו.כשמשחקים אותו במולטי הוא נעשה הרבה יותר מאתגר.
פורסם 2008 בינואר 1617 שנים תמונות מ CRYSIS 2!: http://www.expreview.com/news/game/2008-01-16/1200453715d7572.html
פורסם 2008 בינואר 1617 שנים הבדלים לא גדולים במיוחד לפי התמונות האלה....אבל עדיין נראה מדהים ! (במיוחד התמונה הראשונה)
פורסם 2008 בינואר 1617 שנים זה נראה קצת מוזר האיזור הזה כי לפי איך שנגמר הקודם הכל היה אמור להיות קרח לא?
פורסם 2008 בינואר 1617 שנים ^צודקזה פשוט נראה כמו ההגדרות שאפשר להגיע אליהם עם הראשון (עם שינוי ידני יותר מלהביא אותו ל VERY HIGH)
פורסם 2008 בינואר 1617 שנים הורדתי את הקונפיג שמשנה לי תהגרות לורי היי אבל איפה אני שם אותו ושאני אראה תמשחק רגיל רק בהגדרות הגבוהות?
פורסם 2008 בינואר 1617 שנים הורדתי את הקונפיג שמשנה לי תהגרות לורי היי אבל איפה אני שם אותו ושאני אראה תמשחק רגיל רק בהגדרות הגבוהות? פשוט הHIGH הפך לVERY HIGH. אם הכל על HIGH אז אתה משחק על V HIGH.
פורסם 2008 בינואר 1617 שנים אין סיכוי שכבר יש CRYSIS 2... לפחות לא מבחינת הגרפיקה...פשוט אין סיכוי שהיה להם זמן עכשיו עוד לשפר את המנוע, רק הוציאו את המשחק הראשון...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.