עבור לתוכן

עזרה בבחירת 2 כוננים ל RAID 0

Featured Replies

פורסם

עדיף של WD

מתלבט בין 2X320GB ל-2X500GB

תודה :)

פורסם

מה בדיוק ההתלבטות?

מה התקציב?

פורסם
  • מחבר

חוות דעתכם על WD4000ABYS

וגם דגמים מומלצים או לחילופין דגמים שרצוי להמנע מהם

תקציב - 1K לשניהם יחד עם אפשרות לחריגה

פורסם

יש לך את ה raid edition שיצאו לא מזמן.והם שונים קצת מהכוננים הרגילים.אני ממליץ עליהם.ההפרש מחיר בינם לבין ה"רגילים" הוא 90 שקל בערך ולדעתי זה שווה.

כדי להבדיל בחנויות שלא מדגישות את הדגם בשם לך לפי הסיומת Y.

פורסם

יש לך את ה raid edition שיצאו לא מזמן.והם שונים קצת מהכוננים הרגילים.אני ממליץ עליהם.ההפרש מחיר בינם לבין ה"רגילים" הוא 90 שקל בערך ולדעתי זה שווה.

כדי להבדיל בחנויות שלא מדגישות את הדגם בשם לך לפי הסיומת Y.

סליחה אבל העצה שלך די רעה.

כמו שראית החתול הזריז רוצה לעשות RAID0

היתרונות של דיסקים מסדרת RAID הם בדיווח מהיר על תקלות - זה מתאים רק

לRAID שמבוסס על אמינות מידע - 1,5 וכדומה. ב0 דווקא עדיף שהדיסק יתאמץ להתאושש מתקלות בעצמו

על RAID0 זה פשוט לזרוק כסף. ה5 שנים לעומת 3 שנים אחריות לא שוות את זה. עדיף נפח

פורסם

תודה על הערתך

אני חשבתי שאלה כוננים טובים יחסית למחיר.גם בהשוואה לכוננים מקבילים של אותו יצרן הם כלל לא דומים ל CAVIAR SE.לפחות ככה WD מצהירה באתר.והם

גם מקוטלגים במקום אחר.חשוב לציין שלהם יש NCQ שזה ניהול קבצים חכם בעוד שלדגמים אחרים אין את זה.

בעניין הנפח אני לא מסכים אתך לגמרי.

אני חושב שצריך כונן אמין לעבודה מאומצת ומותאם מראש למערכים שונים גם בחומרה ולא רק בתוכנה ועל זה הוא עולה קצת יותר.

פורסם

חבר יקר, סלח לי אבל אני איש מקצוע, ואתה לא ממש יודע על מה אתה מדבר

NCQ = NATIVE COMMAND QUEUEING זאת הרחבה לפרוטוכל ATA שדואג למספר פקודות כך שיהיה ניתן לשמור על הסדר שלהם, ולאפשר

לשלוח הרבה פקודות במקביל. אין לזה שום קשר לקבצים או לניהול שלהם. חוץ מזה לכל הדיסקים החדשים יש את זה, ומעבר לזה

זה פועל רק בסטאפים מסוימים של הBIOS, כך שאם אתה לא יודע להפעיל אותם זה ממילא לא עובד

לגבי נפח לעומת אמינות, אין לי וויכוח שאמינות יותר חשובה, אבל עם מבחר הדיסקים שיש היום - לא תמצא אף כונן שהנפח שלו פוגע באמינות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים