פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים מחבר חוות דעתכם על WD4000ABYSוגם דגמים מומלצים או לחילופין דגמים שרצוי להמנע מהםתקציב - 1K לשניהם יחד עם אפשרות לחריגה
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים יש לך את ה raid edition שיצאו לא מזמן.והם שונים קצת מהכוננים הרגילים.אני ממליץ עליהם.ההפרש מחיר בינם לבין ה"רגילים" הוא 90 שקל בערך ולדעתי זה שווה.כדי להבדיל בחנויות שלא מדגישות את הדגם בשם לך לפי הסיומת Y.
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים יש לך את ה raid edition שיצאו לא מזמן.והם שונים קצת מהכוננים הרגילים.אני ממליץ עליהם.ההפרש מחיר בינם לבין ה"רגילים" הוא 90 שקל בערך ולדעתי זה שווה.כדי להבדיל בחנויות שלא מדגישות את הדגם בשם לך לפי הסיומת Y.סליחה אבל העצה שלך די רעה.כמו שראית החתול הזריז רוצה לעשות RAID0היתרונות של דיסקים מסדרת RAID הם בדיווח מהיר על תקלות - זה מתאים רקלRAID שמבוסס על אמינות מידע - 1,5 וכדומה. ב0 דווקא עדיף שהדיסק יתאמץ להתאושש מתקלות בעצמועל RAID0 זה פשוט לזרוק כסף. ה5 שנים לעומת 3 שנים אחריות לא שוות את זה. עדיף נפח
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים תודה על הערתך אני חשבתי שאלה כוננים טובים יחסית למחיר.גם בהשוואה לכוננים מקבילים של אותו יצרן הם כלל לא דומים ל CAVIAR SE.לפחות ככה WD מצהירה באתר.והם גם מקוטלגים במקום אחר.חשוב לציין שלהם יש NCQ שזה ניהול קבצים חכם בעוד שלדגמים אחרים אין את זה.בעניין הנפח אני לא מסכים אתך לגמרי.אני חושב שצריך כונן אמין לעבודה מאומצת ומותאם מראש למערכים שונים גם בחומרה ולא רק בתוכנה ועל זה הוא עולה קצת יותר.
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים חבר יקר, סלח לי אבל אני איש מקצוע, ואתה לא ממש יודע על מה אתה מדברNCQ = NATIVE COMMAND QUEUEING זאת הרחבה לפרוטוכל ATA שדואג למספר פקודות כך שיהיה ניתן לשמור על הסדר שלהם, ולאפשרלשלוח הרבה פקודות במקביל. אין לזה שום קשר לקבצים או לניהול שלהם. חוץ מזה לכל הדיסקים החדשים יש את זה, ומעבר לזהזה פועל רק בסטאפים מסוימים של הBIOS, כך שאם אתה לא יודע להפעיל אותם זה ממילא לא עובדלגבי נפח לעומת אמינות, אין לי וויכוח שאמינות יותר חשובה, אבל עם מבחר הדיסקים שיש היום - לא תמצא אף כונן שהנפח שלו פוגע באמינות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.