פורסם 2007 בנובמבר 918 שנים שלום,אני לא יודע איך עושים OC ולא הבנתי את המדריך שכתוב באתרלוח האם GIGABYTE GA-P35C-DS3Rהמעבד E6750הצלעות הקירור freezer 7 proהספק Corsair 520wוהזיכרונות G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 ואני חושב לשדרג לעוד זוג כזה...האם תוכלו לבנות לי בבקשה מדריך מקוצר לעשיית OC לפי הרכיבים האלוהאם 45-55 מעלות ללוח אם הזה, זה בסדר או שזה מסוכן ל OCו 60-70 מעלות לכרטיס מסך 8800GTX זה הרבה?בתודה מראש
פורסם 2007 בנובמבר 918 שנים יש לך בכללי שתי אופציות להמהרת המעבד. 1.להעלות את הבאס. 2.להעלות את המכפלה של המעבד עם עלית הבאס או ההפך. אם אתה מעלה את הבאס(שולט על מהירות המעבד) אתה בעצם מעלה את המגה הרציים למעבד בינתיים תעלה באס, עד לנקודה שהמערכת תקרוס, אחרי זה נגיד לך מה אפשר לעושת, בהעלאת מתח, הורדת תדר זיכרונות וכ"ו תעלה את הבאס לאט לאט, תוך בדיקה על טמפרטורה תקינה. תוכנות לבדיקות יציבות הם: super ip (בדיקה של 32 מגה) PRIME95 snm בהצלחה! ובקשר לטמפרטורות בסדר גמור לכרטיס מסך, אבל את הלוח הזא אני לא מכיר ולא יודע עם התחום שלו במעלות, תבדוק את בכל אופן, ללוח סטנדרתי הטמפרטורה הזאת די גבוהה. תבדוק
פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים ע"מ שתוכל להתחיל באוברקלוק אני מציע שתשיג את התוכנות הבאות: 1. CORETEMP - http://www.thecoolest.zerobrains.com/CoreTemp/CoreTempBeta.zip 2. פריים 95 ורסיה אחרונה: http://www.majorgeeks.com/Prime95_d4363.html 3. את CPUZ כאן : http://www.cpuid.com/download/cpu-z-141.zip בנוסף עדכן את המפרט שלך בחתימה שיכלול גם את דגם הזכרונות, ספק ואמצעי קירור בשימוש. מעבד ה E6750 מגיע עם תדר סטוק של 333 ומכפלה של 8. - את האוברקלוק\OC מנצעים ע"י העלאת התדר. לפני התחלת ה OC תצטרך לקבע את הבאים בביוס: 1. PCI EXPRESS FREQUENCY ל 100. 2. CPU HOST CONTROLL ל ENABLE 3. לשנות את יחס הזכרונות ל 1:1 - על מנת לקבוע זאת תצטרך לשנות את SYSTEM MEMORY MULTIPLIER ל ערך של 2. 4. לקבוע את המתח למעבד - נעשה תחת ההגדרה של CPU VOLTAGE CONTROL 5. לקבוע את המתח לזכרונות בהתאם לסוג הזכרונות אשר ברשותך - בהגדרה של DDR2\DDR3 OVERVOLATE CONTROL בהצלחה!
פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים מחבר בנוסף עדכן את המפרט שלך בחתימה שיכלול גם את דגם הזכרונות, ספק ואמצעי קירור בשימוש.----------------------------------------------------------------------------------------------------טוב תודה לבנתייםהצלעות הקירור הם freezer 7 proהספק הוא Corsair 520wוהזיכרונות G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 ואני חושב לשדרג לעוד זוג כזה...
פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים מחבר מעבד ה E6750 מגיע עם תדר סטוק של 333 ומכפלה של 8. - את האוברקלוק\OC מנצעים ע"י העלאת התדר. לפני התחלת ה OC תצטרך לקבע את הבאים בביוס: 1. PCI EXPRESS FREQUENCY ל 100. 2. CPU HOST CONTROLL ל ENABLE 3. לשנות את יחס הזכרונות ל 1:1 - על מנת לקבוע זאת תצטרך לשנות את SYSTEM MEMORY MULTIPLIER ל ערך של 2. 4. לקבוע את המתח למעבד - נעשה תחת ההגדרה של CPU VOLTAGE CONTROL 5. לקבוע את המתח לזכרונות בהתאם לסוג הזכרונות אשר ברשותך - בהגדרה של DDR2\DDR3 OVERVOLATE CONTROL בהצלחה!
פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים קבע בנתיים 1.8 VOLT שזה DEFAULT לזכרונות.והכנס את התיזמונים של הזכרונות לביוס.לא נהוג לקפוץ ככה עם התדר של המעבד...אבל אם כבר עלה המחשב במתח סטוק על תדר של 400 ב BUS SPEED אז פשוט תבצע בדיקת מאמץ בפריים SMALL FFTS תוך כדאי ניטור טמ"פ. במידה ונכשל תצטרך לעלות קצת מתח למעבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.