עבור לתוכן

הארד דיסק לא מפסיק להרעיש גם שהמחשב לא עושה כלום.

Featured Replies

פורסם

אתמול קניתי הארד דיסק של סיגייט חיברתי אותו והתקנתי את מערכת ההפעלה (VISTA X64).

עכשיו אני שם לא שהוא כמעט ולא מפסיק לעבוד (המנורה שלו שבמארז מהבהבת) גם כשאני לא עושה כלום במחשב (הוא גם די מרעיש ז"א רעש נורמלי אבל יותר מהמקסטור שהיו לי).

האם זה נורמלי ?

פורסם

כן זה נורמאלי, כי ברגע שאתה לא משתמש במחשב נכנס לפעולה Indexing service

אם תרצה לבטל אותו.. http://www.tweakxp.com/article37006.aspx

פורסם
  • מחבר

יש לי ויסטה ואני לא מוצא את ה-Indexing services כמו שרשום שם ב-Add Or Remove (נראה לי שזה מכוון ל-XP).

פורסם

my bad.. :cool2:

פשוט תן קליק ימני על הכונן לך למאפיינים ותבטל את הV השני..

פורסם
  • מחבר

ביטלתי את ה-V השני בכונן C וזה עדיין לא עוזר.

פורסם

בהמשך למה ש-HofmaNN כתב:

בויסטה יש שירותים שנקראים Search Service ו- Indexing Service, שירותים אלו הם כדי להמהיר את החיפוש של המערכת, השירותים עובדים כל זמן שהמחשב Idle, לכן ה- HD לא נח לרגע (מה שגם גורם לו לבלאי מואץ, ובניידים בנוסף מחסל את הסוללה מהר יותר)...

לפרטים נוספים, והוראות איך להפסיק את השירותים -

Disable and Turn Off Windows Vista Search Indexer and Indexing Service

פורסם

היי, יש שני רעשים שהדיסק הקשיח אמור לעשות זה שבזמן שהמחשב הוא ב STAND BY וברגע שאתה מזיז את העכבר הוא חוזר למצב של הפעלה אז המחט קריאה של הדיסק הקשיח מתחילה לפעול .

אתה צריך לאבחן את המצב אם הרעש זה מה שרשמתי לך למעלה אז סבבה אין בעיה אבל אם זה רעש כמו קליק כזה חזק ואתה רואה שהמידע שיש לך על הדיסק הזה לא ממש בא לך כמו שצריך אז זאת בעיית חומרה שלא נראה לי שאפשר לסדר .

אני מציע לך בכל מקרה לגבות את החומר שיש לך על הדיסק למקרה שהדיסק יקרוס כי קרוב לוודאי שזה מה שיקרה.

פורסם

ידוע שויסטה יוצרת אינדקס לקבצים במשך שבוע ראשון בערך של התקנת דיסק חדש.

בנוסף ויסטה אמורה לעשות ברקע עוד כל מיני פעולות שאמורות ל"האיץ" את הביצועים של המערכת כמו איחוי אוטו' וכד'.

תן למחשב שבוע - שבוע וחצי ותחזור לפורום אם הכונן לא נרגע.

(אהה... נסה להחזיר את ה INDEXING - אם ביטלת את השירות)

פורסם

אחוי.

אחוי דיסק בויסטה אחרי ההתקנה לוקח שעות וימים והוא רץ אוטומטית.

בדוק במנהל ההתקנים או בקש ידנית לבצע איחוי וראה אם האחוי אכן רץ והפסק אותו.

(וגם כשהוא מסיים, אם הוא מסיים - הכונן דורש שוב אחוי וכך זה חוזר על עצמו ללא סוף.)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים