עבור לתוכן

CM 690 VS NZXT ZERO , תגובה אחרונה.

Featured Replies

פורסם

אל תגזים, היוריקה מאוורר הרבה יותר טוב מה - 690 ויש לו עוד מספר יתרונות.

לכן הוא עולה הרבה יותר.

• תגובות 47
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא חושב שה CM 690 הוא יותר טוב ממארזי קצה , אבל ממה שראיתי עד עכשיו הוא מאוד שקט (אחרי שהוספתי לו עוד מאוורר) והקירור יעיל , ובמחיר שלו לא תקבל שום מארז עם פי'צרים כאלה... בקיצור כמו שאמרתי הרבה פעמים , התמורה הטובה ביותר למחיר...

פורסם
  • מחבר

טוב , התייעצתי עם כמה אנשים בנוגע ל ZERO ואמרו לי שיש לו קירור טוב אבל הוא בנוי בצורה גרועה.. קיצר אני יורד ממנו...

מה אתם אומרים על ? ANTEC 900 המחיר שלו לא רע..

פורסם

לא ל-900..

תזכיר לי למה לא לקחת את ה-690 הנהדר?

פורסם
  • מחבר

לא ל-900..

תזכיר לי למה לא לקחת את ה-690 הנהדר?

למה לא את ה 900? :x

ואני קצת מתרחק מה690 כי הוא ניראה פשוט אותו הדבר כמו המארז הישן שלי ואני רוצה קצת חידוש ..

יש לי CHAKRA 3050

פורסם

אני לא מבין איך שני המארזים דומים,אבל שוב - אתה מוכן להוציא 700+ לאנטק 900 כשה-690 לא פחות טוב ממנו ועולה הרבה הרבה פחות?

למה לא את ה-900? די רועש,ועדיין מתנהג כאילו בגלגול הקודם הוא היה שואב אבק ענקי ולדעתי גם די מכוער

פורסם
  • מחבר

תשמע , אחד הדברים החשובים שאני רוצה שיהיו במארז זה היופי ולטעמי ה ANTEC 900 מאוד יפה

אבל אם אני שם את המארז על מהירות LOW ושם פילטרים במאווררים אז איך הוא?

פורסם

למה לא לקחת את ה - 3D AURORA למשל ?

פורסם
  • מחבר

למה לא לקחת את ה - 3D AURORA למשל ?

קודם כל אין את ה 570 בארץ , כמו שהבנתי לא שווה לקנות את 570S וגם המארז הזה חורג לי מהתקציב ..

שלא נדבר על זה שיש לו מאווררים חלשים והחלפת המאווררים למאווררים יותר טובים יעלה לי יותר בערך עוד 150 שקל.

פורסם

אז תקנה את ה-900 אם אהבת אותו.

שים את המאוררים על הכי נמוך כך שהוא יהיה שקט יחסית ותקנה מסנני אבק (או שתסבול)

פורסם

דיברתי על ה - 3D AURORA ולא על ה - 570 (וגם לא על ה - 570S שלא היה צריך להיות קיים בכלל).

לינק - http://www.skypc.co.il/pl_product~40705~6~0.htm

פורסם
  • מחבר

דיברתי על ה - 3D AURORA ולא על ה - 570 (וגם לא על ה - 570S שלא היה צריך להיות קיים בכלל).

לינק - http://www.skypc.co.il/pl_product~40705~6~0.htm

מה טוב במארז הזה?

פורסם

השאלה היא: מה לא טוב במארז הזה ?

מלבד הפאנל הקדמי, קצת מרחב פנימי ועוד כמה זוטות הוא בדיוק כמו ה - 570.

פורסם

קודם כל אין את ה 570 בארץ , כמו שהבנתי לא שווה לקנות את 570S וגם המארז הזה חורג לי מהתקציב ..

שלא נדבר על זה שיש לו מאווררים חלשים והחלפת המאווררים למאווררים יותר טובים יעלה לי יותר בערך עוד 150 שקל.

מי אמר לך את זה? ברור שיש את המארז הזה בארץ..

פורסם
  • מחבר

OMG :| באתי להזמין את היוריקה ופשוט אין אותו בכל החנויות בארץ ( לפחות מאלה שאני מכיר IQPC SKYPC NOA TMS PLONTER ) ובאלה שיש המחיר שלהם נע בסביבות ה 900 שקל :XX אחרי זה חשבתי שאולי אני ילך על ה 570 הרגיל כי ראיתי שיש אותו ב TMS אבל אז שמתי לב שהדלת של המארז נפתחת לצד ימיד ( הפוך מהיוריקה) ואין אפשרות לשנות את זה וזה פשוט מעצבן כי אני יושב בצד ימין של המארז אז הדלת נפתחת לכיוון שלי..

אני משתגע כבר!%$!@% כל מארז שאני רוצה לקנות יש בו FULL חסרונות ואלה שאין בהם אז אין אותם בארץ או שהם לא מתאימים למקום איפה שהמחשב עומד..

אני מטלבט אולי לקחת את ה P182 ולסגור תעניין.. אבל שוב אתם אומרים שהוא לא שווה את הכסף למרות שהוא בנוי טוב ומקרר לא רע..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים