עבור לתוכן

זקוק לעצה-ניייד ב5k, מתלבט בין HP/Lenovo/Acer

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מחפש מחשב נייד לחבר,בעיקר למטרות של לימודים,OFFICE,אינטרנט וכו'...משחקים פחות חשוב.

יש לי כמה התלבטויות,אולי תעזרו לי...

בטווח המחירים של 4500-5500 הבנתי שיש את את דגמי ה DV6510 ו DV6660 של HP,

ודגם Acer Aspire5520.

קצת לא ברור אבל ה ACER מגיע עם 2GB זיכרון וגם כ.מסך יותר טוב והוא זול יותר ונחשב לפחות טוב...

האם זה רק בגלל השם??

אני יודע ש לHP יש מעבד חדש מסדרת ה SANTA ROSA,אבל האם זה עד כדי כך משמעותי?

יש גם אפשרות של יד שנייה,כשהACER מיד שנייה עולה 3500 ש"ח...

והHP הכי זול בחנות 5000 ש"ח.

תמליצו לי על מה ללכת בבקשה,

או שאולי בכלל משהו מ LENOVO?

אם אני לא אראה הבדלים משמעותיים בביצועים ועבודה,אז כמובן שאני מעדיף את הזול יותר...

אלא אם כן ה HP באמת הרבה יותר טוב....

תודה רבה מראש.

פורסם

האייסר זול יותר בגלל שיש לו מעבד AMD שמציג ביצועים פחותים בכ20% לפחות ממקבילו מאינטל.

אני חושב שאייסר דווקא תהיה בחירה טובה בגלל שהוא כבר מגיע עם 2 ג'יגה זכרון וכ.מסך חזק משמעותית מהמובנה אבל עדיין חלש יחסית.

לנובו נחשב סוס עבודה (תלוי גם על איזה דגם מדובר).

HP גם נחשבים בחירה טובה אבל מגיעים עם כ.מסך מובנה ועם ג'יגה זכרון.

פורסם

ככה סתם הערה. הרחבת זיכרון במחשב נייד זה הדבר הכי קל בעולם, ו-DDR2 עולה היום גרושים, כך שעדיף להשקיע שהרכיבים האחרים (מעבד, כ.מסך) בו טובים מאשר ב-2GB זיכרון.

פורסם

אפשר להציע לך גם את הHP6515 שמגיע עם 8400GS+T7300+160GB HD - רק צריך להרחיב בו זכרון.

הייתי לוקח מחשב מבוסס אינטל אם אתה רוצה עוד עוצמה בביצועים.

לגבי הDDR2 - קיט של 2 ג'יגה איכותי עולה בסביבות 400 שקל.השאלה אם במידה שאתה מתקין אותם לבד זה פוגם באחריות,לא בדקתי זאת - שווה לבדוק.בד"כ חנויות לוקחות לך על הרחבה בסביבות 500 שקל.

עדיין המפרט של אייסר,גם עם מעבד שחלש יותר מהאינטל במחיר הזה לא תמצא משהו דומה(אם לא מזכירים את MSI).

פורסם

לגבי הDDR2 - קיט של 2 ג'יגה איכותי עולה בסביבות 400 שקל.השאלה אם במידה שאתה מתקין אותם לבד זה פוגם באחריות,לא בדקתי זאת - שווה לבדוק.בד"כ חנויות לוקחות לך על הרחבה בסביבות 500 שקל.

בדיוק. בחנות לוקחים לך 500 ש"ח על גיגה, כשאתה יכול לקנות 2גיגה ב-400. זו גניבה.

זה לא פוגע באחריות ולא נעליים. מי שיעז להגיד שזה פוגע באחריות - לא הייתי קונה ממנו בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים