עבור לתוכן

התקנת מערכת הפעלה

Featured Replies

פורסם

היי,

האם אופן התקנת מערכת הפעלה, בין אם מדובר ב-XP או ב-VISTA, על מחשב נייד דומה לאופן ההתקנה במחשב נייח, או שקיימים סיבוכים כלשהם שמצדיקים התקנת מערכת ההפעלה בחנות?

אם אני יודע לבצע את הפעולה במחשב נייח, צריכה להיות לי בעיה כלשהי (דרייברים, למשל) במחשב נייד (INSPIRON לצורך העניין)?

תודה.

פורסם

אופן ההתקנה די דומה.ואתה עלול להתקל בבעיות בהתקנה בגלל שהHD הוא SATA(אם אני לא טועה) ולכן אתה צריך שיהיה לך דיסק של ווינדוס עם דרייברים עליו(תשתמש בתוכנת NLITE).

חוץ מזה יש בעייתיות מסויימת בהתקנת XP על מחשבים די חדשים בגלל שהחברות די הפסיקו לתמוך אחורה בXP מבחינת דרייברים.

תברר כמה עולה לעשות את זה בחברה,אם זה יצא לך משתלם - אז עדיף שתתן להם.

פורסם

חוץ מזה יש בעייתיות מסויימת בהתקנת XP על מחשבים די חדשים בגלל שהחברות די הפסיקו לתמוך אחורה בXP מבחינת דרייברים.

לא נראה לי שיש חברה רצינית כלשהי שלא תומכת ב-XP מבחינת דרייברים.
פורסם
  • מחבר

בקשר לחוסר תמיכת המחשבים ב XP - נראה לי די קלוש ובכל מקרה אני אתקין כנראה VISTA.

לגבי ה-HD - הוא אכן SATA.

לא הבנתי את העיניין של הדרייברים על הדיסק WIN...לא כל דיסק WIN מגיע עם דרייברים עליו?

ומה עושה תוכנת NLITE שיכול לעזור לי?

אשמח לתשובה קצת יותר מפורטת.

תודה.

פורסם

אתה צריך למצוא באתר של יצרן הצ'יפסט (אינטל למשל) את הדרייבר של ה-SATA, ולשלב אותו בדיסק ההתקנה של Windows באמצעות nLite (אחרת, הדיסק התקנה של Windows לא יזהה את הדיסק הקשיח). אם לא תסתדר אז תשאל.

אחרי שאתה מתקין את ה-Windows, אתה צריך להתקין את כל הדרייברים ופה יכולה להיות לך בעיה, מכיוון ששום מחשב נייד לא מגיע כיום עם דיסק של דרייברים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים