עבור לתוכן

מארז שקט באמת - ללא ספק תקציב עד 550 - 600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום.

רציתי המלצה למארז שקט באמת שכשהוא יעבוד לא ישמעו אותו כאילו שהמחשב מכובה.

ללא ספק, בלי חלון צד.

על מה היית ממליצים? משהו שלא ישמעו בכלל את הדיסק הקשיח, המאוור של המעבד וכל המאווררים של המארז.

תודה רבה מראש!

פורסם

CM 534 עולה כ-350 עד 400 ונחשב למארז שקט בהחלט.

בשאר הכסף אתה יכול להחליף את המאוררים שלו לשקטים באמת (להשקיע במאוררים איכותיים) ואולי אפילו להוסיף קיט השתקה שעולה כמה גרושים.

חוץ מזה,השקט תלוי מאוד גם בפנים המארז. ז"א אתה צריך קירור למעבד שקט (וחס ושלום לא מה שמגיע עם המעבד) וכנ"ל קירור לכ.מסך וכו'.

פורסם
  • מחבר

של איזו חברה זה הדגם הנ"ל?

2. האם זה נכון לפי מה שתאה אומר שהמאוורר שבא עם המעבד הוא מרעיש? כי לפי מה ששמתי לב הוא די מרעיש.

3. שמעתי שהקיט השתקה אינו עוזר ולהיפך בגלל הספוג המארז מתחמם ואז המאווררים פועלים יותר חזק ואז זה יותר מרעיש, האם זה נכון?

תודה רבה!

פורסם

CM = cooler master

2.המאורר של המעבד ברוב המקרים אחראי לרוב הרעש אם לא לכולו

3.לא עד כמה שידוע לי. אבל אפשר לוותר על זה בכל מקרה,בטח ובטח אם אתה קונה מאוררים שקטים יותר למארז.

ההצעה שלי בכל אופן,היא לפני שאתה קונה מאוררים יקרים ושקטים למארז תחבר אותו בבית לחשמל עם ספק ותשמע איך הוא עם המאוררים שמגיעים איתו,לך תדע,אולי זה יספיק לך ותחסוך כסף.

פורסם
  • מחבר

1. שמתי לב אתמול שכל הרעש בא מהמאוורר של המעבד. האם יש לך המלצה למשהו שבאמת מקרר וגם באמת שקט?

2. הספק שלי הוא קורסאייר 520 והוא שקט לגמרי.

3. המעבד הוא אינטל Q6700, אם יש לך המלצה למאורר שקט וטוב לזה, אודה לך מאוד.

רציתי להדיש שאני רוצה מאוורר שיהיה נוח מאוד בחיבור.

תודה רבה! :)

פורסם

לא שזה קשור לדיון על מארזים, אבל תלוי מאד בתקציב שלך לקירור.

אני קניתי TUNIQ TOWER 120 רגיל, בלי הLED. גם יותר זול וגם יותר שקט.

אי אפשר לשמוע אותו והקירור מעולה.

כדי לקבל יותר המלצות תפתח דיון הפורום אוברקלוקינג וקירור.

פורסם

כל עוד הוא על מהירות נמוכה עד בינונית אי אפשר לשמוע אותו, יותר מזה שומעים אותו ועוד איך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים