עבור לתוכן

הצעה לאל-פסק שיחזיק את המפרט הבא. תקציב עד 800שח

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מחפש אל פסק שיבוא עם תוכנה לכיבוי המחשב, שיחזיק את המפרט הבא לפחות כמה דקות:

ספק Corsair 620W

מעבד Q6600 מומהר ל 3GHZ

כרטיס מסך - מתכנן לקנות את ה G92 8800GTS, אני משער שהצריכת חשמל שלו תהיה בסביבות אילו של ה GTX אם לא פחות.

4 גיגה זכרון

3 כוננים קשיחים 7200 RPM

כונן קשיח 10000RPM

צורב DVD

מסך "20

אני רוצה אל פסק מחברה ידועה וטובה, לפי ששמעתי Advice וגמאטרוניק הן טובות.

התקציב הוא עד 800שח, אבל אם יש אל פסק יותר זול שיחזיק את המפרט (כמובן אם יש הפסקת חשמל אני מיד יוצא מהמשחק שרץ) לכמה דקות, שיהיה לי מעט זמן לשמור מסמכים.

תודה.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מה עם PRPC750?

הוא 700VA. אני משער שהוא יחזיק את המחשב לכמה דקות?

פורסם

שלום לך

יש לך שני דגמים מצוינים מתוצרת אדוויס :

Prpc 1050 - 1000VA במחיר 729 שח ב IQPC באשדוד

Prpc 1550 - 1500VA במחיר 1050 שח ב IQPC

לדעתי זו סדרה מעולה אני מחזיק את ה 1050.בחנות הזו זה הכי זול שיש.

www.iqpc.co.il

יש שם מוכר מאד נחמד בשם מנחם שישמח לעזור לך.

בקשר ל PRPC 750.אם אין הפרש גדול במחיר קח אותו אבל מניסיון שלי הכרטיס מסך שלך ירוקן את המצבר מהר מאד.אז הדגם החזק יותר עדיף.

אני גם חשבתי לקחת אותו אבל חישוב צריכה מהיר הראה לי שעם כרטיס מסך חזק המחשב לא יחזיק הרבה זמן לסגירה מסודרת של התוכנות

פורסם
  • מחבר

רכשתי את ה 750

הפעלתי את האל פסק, מישהו שיש לו את אותו דגם יכול להגיד לי אם קיים מן רעש זמזום חלש כאשר המחשב עובד דרך ה UPS?

תודה

פורסם

כן קיים זימזום

זה רעש טבעי של האל פסק בעיקרון עד כמה שידוע לי זה נובע מהשנאים שלו.רעשי השראות לדעתי.

זה לא תקלה !.ברגע שתכבה את המחשב אתה תשמע את הרעש הזה.

פורסם
  • מחבר

כן אני שומע את הרעש רק בזמן שהאל פסק פועל, ולא כשמכובה

עוד משהו ששמתי לב אליו, ברגע שאני מפעיל את האל פסק, כששום דבר לא מחובר אליו (עדיין לא חיברתי את המחשב אליו), לוקח לו שניה או שתיים להתחיל לפעול (ולצפצף), אני יודע כי רק אחרי שניה או שתיים הוא מתחיל לצפצף ובאותו זמן אני שומע מן מתג שזז. יש לך מושג על מה אני מדבר? אני משער שזה נורמלי לחלוטין אני פשוט רוצה להבין :)

פורסם

כן כן

גם אצלי זה ככה.גם אני נבהלתי בהתחלה.יש לך מערכת שהיא מעיין ספק מותג בפנים.אני אקדים ואומר לך שהיה לך ממש "תיזמורת" בזמן הפסקת חשמל

שהמערכת שלו תעבוד אז לא להבהל.זו צורת העבודה שלו יש בפנים כמה ריליים (מתגים אלקטרונים אלקטרומגנטים) שעושים את הרעש הזה.אם יש לך מגבר עדכני

שאתה מדליק אותו אתה שומע רעש דומה.יש לו מערכת שתחפש עומס רצוי שתעשה את הנוהל הבא

כבה אותו ותן להטען לפחות 12 שעות אחר כך חבר את המחשב ואת המסך לפי ההוראות של החוברת יש כבלים מצורפים.חבר גם את המודם בכניסות IN

ו OUT.יש הסבר מלא בחוברת.מעבר לזה אין מה להסביר כל כך.

אחרי ההפעלה הראשונית ולפני החיבור תתקין את התוכנה UPSMON שבאה איתו ולפני ככה שאחרי התקנת התוכנה תחבר אותו והתוכנה תחפש אותו עם

העלת המערכת הפעלה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לפחות אני רגוע עכשיו

עם האל פסק קיבלתי גם כבל חשמל לאל פסק, למרות שרשום שם שהאל פסק בא ללא כבל חשמל

אני אשתמש בו למחשב חזק עם ספק 600 וואט ומסך 20 אינטש

שמתי לב בנתונים שלו שיש לו 700VA/420W, מה זה אומר?

פורסם

יש לך שני הספקים ה 420 זה ההספק שהוא לוקח מהרשת

ה 700 זה מה שהוא נותן שיש הפסקת חשמל למחשב ולמסך.למען הכנות אני מציע לך לשאול את זה בפורום "ספקים ומארזים" כי אני לא בטוח

ואני לא רוצה להטעות אותך.אבל אני פחות או יותר חושב שזה הנתון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים