עבור לתוכן

האם קיים לוח אם שתומך ב DDR 3 ?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי { את כל השילוש "הקדוש" }

לפי מה שכתוב אני מבין שבעוד חודשיים שלוש יוצאים מעבדים חדשים... אז אני שוקל בנתיים להמתין

אבל בכל זאת שאלתי היא כזאת

האם קיים כיום לוח אם שתומך ב DDR3 { הן למעבדי אינטל והן לAMD } ?

פורסם

כיום, יש כבר מספר די מכובד של לוחות שתומכים בDDR3. למעבדים של אינטל...

ASUS P5K3 Deluxe/WiFi-AP Intel® P35 chipset

ASUS BLITZ EXTREME Intel® P35 chipset LGA 775

Gigabyte GA-P35T-DQ6 Intel® P35 Express Chipset LGA 775

פורסם

לא לשכוח את הלוחות שמבוססים על X38 ,לדוגמא הלוח של ג'יגהבייט (זה שיש ליד ה-X38 בשם של הדגם את האות T)

פורסם

וע"פ פירסומים ברחבי הרשת התמיכה בDDR3 אצל AMD (וגם מעבר לסוקט AM3 ומעבדי 45Nm) צפויה רק לאמצע 2008..

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה רבה על העזרה גם בשעות הקטנות של הלילה ;D

אז עם אני רוצה להרכיב מחשב מבוסס AMD { למרות שכרגע זה נראה מהלך טפשי }

אין טעם לחכות המעבדים החדשים שלה לא צפויים לצאת בקרוב

בקשר לאינטל לפי מה שאני הבנתי אחרי יציאת המעבדים החדשים בינאור הורדת המחירים על המעבדים הנוכחים לא תיהיה משמעותית

האם למרות זאת כדי לחכות למעבדים החדשים של אינטל { האם הביצועים שלהם כל כך משמעותיים מהדור הנוכחי ...}

פורסם

האם למרות זאת כדי לחכות למעבדים החדשים של אינטל { האם הביצועים שלהם כל כך משמעותיים מהדור הנוכחי ...}

לא משמעותי, 10-15 אחוז יותר, אבל זה ביצועים שמקבלים באותו מחיר של הדור הקודם... אם אפשר לקבל באותו מחיר אז למה לא.....

+ הם אמורים להיות אוברקלוקרים מטורפים... ופולטים פחות חום... וצריכת חשמל נומוכה יותר.. (מה עוד אפשר לבקש :cool2:)

פורסם
  • מחבר

+ הם אמורים להיות אוברקלוקרים מטורפים... ופולטים פחות חום... וצריכת חשמל נומוכה יותר.. (מה עוד אפשר לבקש :cool2:)

וילה בקסריה ;D

סתם אני צוחק

אני אעשה קצת שיעורי בית לגבי המעבדים החדשים של אינטל והלוחות שאמורים לתמוך בהם

ונראה האם באמת שווה להמתין בשבילם

תודה על העזרה

פורסם

כרגע DDR3 לא במחירים ראלים והוא יכול בעיקר לתרום למחשבים ניידים שרצים על סוללה (בעיקר עם יש שם 2GB וSSD או כונן קשיח היברידי ) כי היתרונות שלו בעיקר בצריכת חשמל והיחס עלות ביצועים שלו כרגע נמוך מאוד (DDR2 שעובד באותו תדר נותן את אותם ביצועים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים