פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים מחבר תודה רבה דור ועוד שאלה אם אפשר האם מומלץ להוסיף תמאווררים האפשריים למארז הזה?
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים הכל תלוי במפרט ובצרכים של המחשב באופן עקרוני אם יש לך שולט מאווררים אז כן
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים מחבר לא הוספתי עוד פאנל שליטה למאוררים אם אתה שואל.. יש רק את המוכנה במארז מאחורה שמהבעקרו המפרט:q6600 stepingv1P35-ds3l320g aaks8800gt oc
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים אתה עושה OC?הייתי ממליץ להוסיף 90 שקל לפאנל שליטה עם אפשרות כיבוי , ומאווררים אני עושה את זה גם בקרוב ..נ.ב מסכים עם המשפט מיתחת לתמונה של הP182
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים לדעתי מומלץ.אבל קח בחשבון שכדי לא לפגוע בשקט של המארז אתה תאלץ להוציא עוד לא מעט כסף על מאוררים שקטים. המלצה טובה תוכל לקבל בפורום אוברקלוק וקירור
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים זה בדיוק העניין.אנשים מתעקשים על ה-P180/182 ללא שום סיבה שבעולם ובסוף דוחפים בתוכו קירור שנחשב לשקט אבל עדיין יותר רועש מהמאוררים של המארז,וככה גם הקירור של הכ.מסך וכו'.רוצים שקט כמו המארז? תקנו רק קירורים פסיביים. ללא זה אין שום טעם לקנות את המארז.
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים אין שום קשר , אנשים רוצים את האפשרות לשקט , ואפשרות לביצועים , כל מחשב לדעתי צריך להיום עם שולט מאווררים , זה דבר זול מאוד היום ויעיל גם כןכמו שאמרתי , יהיה לו תמיד את האפשרות לכבות אותם במהירות וקלותבקשר לV1 , הוא כישלון בסך הכל ליד TUNIQשאני לא מבין למה , אבל לכול מישקונה קירור צריך ליקנות TUNIQ או EXTREME אלא אם כן התקציב ממש מוגבל
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים מחבר xtream אני ממש רוצה ותקציב לא צריך להגביל כל כךאבל הקנייה אמורה להיות מtms Uאין להם אותו זה הכלהאם הוא שקט יותר מהv1?ישנה עוד אופצייה אבל היא לא ברמת הקרור של הטוניק או הxtream או אפילו הV1 וזה הbt שהוא עדיף בכל מה שקשור לשקט..אשמח לקבל המלצה לפאנל לשליטה במאוררים..מומלץ להוסיף את כל המואריים האפשריים למארז ? הוא עד כדי כך לא מקרר טוב?
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים את הקירור אתה יכול לקנות ממקום אחר שיש שם את הטוניק , האקסטרים הוא רק 2 מעלות הבדל מימנו ובא בלי מאוורר שזה עונה על שאלת הרעש , תלוי במאוורר שתשים עליו
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים מחבר כן הבתני שהוא מגיעה בלי מאווריעונ הקרור הזה יגיע ל500 שקל בשקט ...לקנות ממקום אחר אפשרי השאלה אם זה כדאי בכלל כי יעונ הוא מיודע לאוברקלוקרים מטורפים ואני ממש לא כזה וגם בינוני רחוק מאוד מזהרק תחננתי לתת תנאים אופטמאלים לtms שיגיעו כמה שיותר רחוק בנתיים שאני עוד לומד תנושא אבל אחרי שיחה ארוכה עם הנציג שלהם הבתני שלא משנה כל כך מה הקרור יענו ברור שעם פריזר פרו זה לא אותו דבראבל אם זה bt /v1 /tuniq / extreme ultra זה לא משנה להםכי הם לא יעברו את ה3.1 [לפי דברי הנציג שלהם]האמת די איכזב אותיולפי זה אני ירד מהטוניק בגלל רמת הרעשתטקן ואתי אם אינ טועה אבל הבנתי שעל המקסימום הוא מאוד רועשכמובן שמחינת שקט זה רק הbtולפי זה נראה לי שה v1 הוא פשרה טובה של שקט וביצועים לא?בכל מקרה לגיב האולטרה אני מוכן להשקיע עליו אם הוא יתן לי ביצעוים +שקטלהשקעה מכיוון שאני מתכנן להכנס לתחום זה overclocking ולכן אינ צריך המלצה למאורר איכותי ושקט לultra ...
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים תראה , קודם כל גם אם תיקנה TUNIQ + מאוורר ממש שקט זה יעלה פחות מהV1 ויתן יותר ביצועים בכל תחום.-לא הבנתי מה אמרת על 3.1 שהנציג שלהם אמר לך תסביר את עצמךהV1 גרוע מאוד יחסית למחיר הייתי פוסל אותו ישר, ואם יש לך כסף ואתה רוצה להיות חזק בOC , והכל כדי לך EXTREME
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.