פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים חבר'ה COD4 הופיע בערוץ 1, דיברו על המשחק ועל הסצינה כשהשחקן נמצא בתחנת אל ג'זירה שמתחולל שם הקרב בין המחבלים לאמריקאים ואמרו כמה שהמבנה והסצינה עצמה נכונה כמו שהיא בנויה במציאות.דיבר שם בן אדם מהצד הערבי שהוא מומחה למחשבים ואמר שהמשחק הזה עושה עוול לעם שלו ושצריך להחרים אותו.לפי דעתי זה רק יפרסם את המשחק יותר.מישהו נוסף ראה את זה?פולגז וסיימון אם אתם נכנסים למערכון אז תקראו לי.(מישהו צריך גיוון פה ;D)
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים חבר'ה COD4 הופיע בערוץ 1, דיברו על המשחק ועל הסצינה כשהשחקן נמצא בתחנת אל ג'זירה שמתחולל שם הקרב בין המחבלים לאמריקאים ואמרו כמה שהמבנה והסצינה עצמה נכונה כמו שהיא בנויה במציאות. דיבר שם בן אדם מהצד הערבי שהוא מומחה למחשבים ואמר שהמשחק הזה עושה עוול לעם שלו ושצריך להחרים אותו. לפי דעתי זה רק יפרסם את המשחק יותר. מישהו נוסף ראה את זה? פולגז וסיימון אם אתם נכנסים למערכון אז תקראו לי.(מישהו צריך גיוון פה ;D) בן זונה שימות הלוואי הייתי יכול להצטרף אליכם אבל אני הולך לאמא שלי ואחרי זה עובד..בעעע קבלו סרטון שלי שאני משחק משו חזק! http://youtube.com/watch?v=A3K1PdcnzMQ תגיד איך קוראים לשיר? הוא של dem franchize boyz לא? אם יש לך שם של אלבום אז תגיד לי שאני ידע לקנות ;D אם לא אז אני יסתדר
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים מחבר אני זמין מי שמעונין להכנס לאיזה שרת טוב,שיעדכן כאן ונקבע איזה סאשן קרבות ;D אז מי פנוי באלנבי? נ.ב. היום נכנסתי לפרוק עצבים במפה המשוגעת SHIPMENT הסיבוב מתחיל ואני שם לב שהוא לא נגמר עשיתי הפסקה,הכנתי קפה,שירותים נכנס שוב ועדיין הסיבוב לא נגמר יצאתי באמצע . שתבינו ,מה זה אמצע סיבוב בסרבר הזה: [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים אני וחברים שלי קנינו שרת.. חוקי והכל..הנה IP 80.179.149.218:28960כנסו בהמוניכם
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים אני וחברים שלי קנינו שרת.. חוקי והכל..הנה IP 80.179.149.218:28960כנסו בהמוניכםקנינו היום, אחלה שרת.מי שרוצה להתקבל לקלאן שלנו שיכנס ונראה איך הוא משחק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.