עבור לתוכן

Call of Duty 4: Modern Warfare - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

חבל שאין פתרון לבעיית התקיעות ול- IW לא אכפת ממש. (כנראה שאחוז האנשים שנקלים בבעיה די קטן בכדי לטפל בו!)

FUCK PB!

חבל משחק ממש נהדר אבל אני נאלץ להסיר אותו.

• תגובות 4k
  • צפיות 382.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

חבל שאין פתרון לבעיית התקיעות ול- IW לא אכפת ממש. (כנראה שאחוז האנשים שנקלים בבעיה די קטן בכדי לטפל בו!)

FUCK PB!

זה לא משחק כבד, אבל אתה לא יכול לצפות מהמחשב שלך להריץ אותו.. אין שום בעיית תקיעות

פורסם

וואוו שיחקתי מ 8 עד עכשיו

בלי לשים לב! :screwy:

זה כל כך כייף ב TEAM SPEAK עם חברים ;D

פורסם

בשרת שלי ?

אם לא אז תן איפי :)

פורסם

לא אחד שרת של greek שקר כל שהוא

והשני ששיחקתי היה NQ-NED

או משהו בסגנון הזה.

אין לי את השרת שלך....ואני לא יודע איך להוסיף שרתים

השרת של TS

84.17.191.40:11278

פורסם

זה לא משחק כבד, אבל אתה לא יכול לצפות מהמחשב שלך להריץ אותו.. אין שום בעיית תקיעות

למה לא?

יש לי מפרט מאוד דומה (אם לא זהה) לזה של Shbd והמשחק עובד אצלי מצוין ב- 1280X1024 ועוד אפילו עם AA2x. וה Textures Details הוא על המקסימלי.

פורסם

אתם לא מבינים על מה הוא מדבר..

יש לי גם את הבעיה הזאת... הוא מדבר על תקיעות שהמשחק פתאום נתקע ושום דבר לא מגיב חוץ מ RESTART...

אכן מציק מאוד ולא ניראה שום פתרון באופק !

פורסם

אתם לא מבינים על מה הוא מדבר..

יש לי גם את הבעיה הזאת... הוא מדבר על תקיעות שהמשחק פתאום נתקע ושום דבר לא מגיב חוץ מ RESTART...

אכן מציק מאוד ולא ניראה שום פתרון באופק !

גם לי יש לפעמים תקיעות אבל אצלי זה משתחרר אחרי דקה-שתיים.....

פורסם

FUCK PB!

לי יש כל כמה זמן תקיעות של שניה-שתיים, וזה מעצבן רצח במולטי לגלות שהרגו אותך בזמן שהמשחק תקוע אצלך.

וזה לא נראה כמו לאגים.

לא שיחקתי עדיין בסינגל אז לא יודע אם זה קורה שם.

פורסם

יצא פאץ' 1.1 שמסדר חלק מהתקיעות ואת הבעיה שאם עוברים משרת modern לשרת mode אז הדרגה מתאפסת

http://www.infinityward.com/modernwarfare/patch/

פורסם
  • מחבר

למי שזה לא קרה במולטי אין טעם להתקין את הפאץ' .

פורסם

לי הפאצ' הזה לא עזר.

מהרגע הראשון שהתקנתי את המשחק, התקנתי גם את הפאצ'.

פורסם

אז איך אתה יודע שהוא לא עזר ?

אם לא ניסיתי להיות בלעדיו איך אתה יודע שזה לא מנע מהפרופיל שלך להימחק ? ? ::) ::)

פורסם

לא הבנתם בכלל למה התכוונתי, המשחק פשוט קופא שנכנסים למולטי לסרבר שמופעל בו PunkBuster.

הpunkbuster גורם לתקיעה\קיפאון או איך שלא תקראו לזה ומה שנותר לעשות זה רק ריסטרט.

בכל מקרה, לא נראה בכלל שיש פתרון באופק ושל- IW זה מזיז בכלל (הרי זה קורה רק לחלק קטן מאוד)

יש חלק שזה שהמשחק קופא אחרי זמן מסויים בסרבר וחלק שיבניהם אני שאי אפשר בכלל לשחק במולטי עם PB.

אה והפטץ' לא מסדר כלום בנוגע לזה, רק כמה באגים קטנים ואת הבאג שמתאפס הRANK של השחקן שעוברים מסרבר בלי PB לאחד עם.

פורסם
  • מחבר

מה זה לא מזיז להם?

אם יש לך בעיה מסויימת הם ישמחו לעזור לך.

אני מניח שבכלל לא פנית אליהם.

כנס לכאן ותתחיל להתכתב:

http://gb.activision.com/en_GB/support/support.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים