פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים מחבר נמצא כבר כמה ימים במלאי בפיסי גיימסhttp://pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=4329
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים אנסה להביא עוד "זקנים" כדי שהממוצע יעלה יותר ;D שגיא,תעדכן פה מדי פעם כשאתם נכנסים למולטי מסיבי עם כמה חברים. אני לא תמיד רואה אתכם ב TS בעיקרון...היום שיחקתי 4 שעות , ואולי היום בערב נחפש איזה קלאן נחמד ונפוצץ אותו
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים נמצא כבר כמה ימים במלאי בפיסי גיימסhttp://pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=4329אקסבוקס .... ה - PC נמצא כבר זמן מה בכל מקום.
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים בואו נעשה רשימה של כל מי שמחזיק את המשחק המקורי?שכל אחד יוסיף את עצמו בסוף הרשימה ויפרסם את הרשימה במלואה + השם שלווכך נוכל לדעת מי מחזיק במשחק המקורי?
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים בואו נעשה רשימה של כל מי שמחזיק את המשחק המקורי?שכל אחד יוסיף את עצמו בסוף הרשימה ויפרסם את הרשימה במלואה + השם שלווכך נוכל לדעת מי מחזיק במשחק המקורי?מגניב תארגן רשימהיש כמובן מקורי הניק שלי פה דיי ידועהניק שלי במשחק הוא undertaker
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים בשמחה אצטרף לקלאן אבל אני עדיין מחזיק מעצמי NOB יש לי עוד המון להתשפר וגם אני חייב לקנות כבר אוזנייה עם MIC
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים גם אני כרגע סיימתי, משחק מעולה, ממש דרמתי כמו בסרט.אין מה לומר, נהנתי מכל רגע!
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים מגניב תארגן רשימהיש כמובן מקורי הניק שלי פה דיי ידועהניק שלי במשחק הוא undertakerסבבה אז יש לנו כבר שתיים, שכל אחד יוסיף את עצמו בתור האחרון ברשימהבפורמט הבא "מספר. שם בפורום - שם במשחק"1. SheZiF - SheZiF2. Crappyday - undertaker
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים 1. SheZiF - SheZiF2. Crappyday - undertaker3. BitchSlap - Shade|BitchSlap4. yotam360 - Shade|D3vil666
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים 1. SheZiF - SheZiF2. Crappyday - undertaker3. BitchSlap - Shade|BitchSlap4. yotam360 - Shade|D3vil6665.Full_Clip -full clip
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים ראבאנאן!!!!!!!!!!! זה חתיכת משחק!! ה Domination במולטיפלייר נותן כל כך הרבה אנדרנלין זה לא יאומן! ככה נכנסתי למיטה אתמול,בחיי. למי שקורא את זה ועוד לא קנה,לא לחשוב לשנייה אפילו! Asot - Guy
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים באמת משחק מעולה.ד"א, יש לי מקורי. (קניתי מ- Steam).אשמח לשחק עם ישראלים, בנתיים יותא לי לשחק בעיקר בשרתים גרמנים\ אירופאים אחרים בפינגים של 90-110 שזה דווקא לא כל כך רע.הניק שלי זה X-Drorואם עוד מישהו משחק דרך steam, ה- Steam ID שלי זה drorco.
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים אני משחק הרבה בשרת שנקרא Custom PC COD4 Domination אז תקפוץ אם תראה ולמען האמת לי אין את ה"אריזה המקורית" אבל קניתי מספר סיריאלי מקורי,באותו מחיר אבל שווה כל גרוש ללא ספק!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.