פורסם 2007 בנובמבר 1317 שנים עשיתי ריסט למחשב ועכשיו אני כל הזמן מקבל timeout כשאני מנסה להתחבר לשרתים,למישהו יש מושג למה?
פורסם 2007 בנובמבר 1317 שנים עוד מישהו לא מצליח להיכנס למולטיפלייר? עד לפני חצי שעה הכל עבד תקין, אחרי זה לכל השרתים היה נסיון התחברות ל-10 שניות והייתי מקבל "Timed Out" ועכשיו הוא בכלל לא מציג לי שום שרת, רק מביא הודעה שהמשחק מנסה להסתנכרן עם השרת הראשי! עריכה אני רואה שאני לא היחידי. לי אגב יש פיירוול של XP בלבד, ובו יש גישה למשחק לאינטרנט (ווידאתי בהגדרות). עריכה 2 תקלה נעלמה לבד, משחק בשרת של 40 איש עכשיו.
פורסם 2007 בנובמבר 1317 שנים מחבר הצלחתי להכנס לכמה סרברים.לפעמים עדיין מקבלים את הודעת השגיאה המוכרת .אני חושב שהם מתחילים להגדיר הגבלות בסרברים (פינגים וכו) .
פורסם 2007 בנובמבר 1317 שנים הצלחתי להוריד מסוק עם רובה סנייפר..אני רמה 27קיבלתי רובה G3 אבל זה ממש מעפן.. ה M4 CARBINE זה הרובה הכי טוב במשחק
פורסם 2007 בנובמבר 1317 שנים מחר על הבוקר..המשחק מגיע אלייי :xyxthumbs: אצלי מקסימום 3 ימים! ;D כמה שחקנים מקסימום אפשר להכיל בשרת? כמו שאצל באטלפילד זה 64...
פורסם 2007 בנובמבר 1317 שנים שבוע הבאה אני רוצה פה סרבר של HWZONE !עם משחקי רשת! ;D ;Dאני כבר מתתתתתתת לקבל את המשחקהזמנתי גם את CRYSIS איתו. אם הכל ילך כמתוכנן יום ראשון יהיה לי את שנייהם.
פורסם 2007 בנובמבר 1317 שנים אצלי מקסימום 3 ימים! ;D כמה שחקנים מקסימום אפשר להכיל בשרת? כמו שאצל באטלפילד זה 64... בעיקרון אמרו פעם באיזה סקירה באינטרנט שהמגבלה היא לפי היכולת של השרת להסתדר עם העומס היום שיחקתי בשר תשל 84 אנשים ( היו רק 57 בפנים אבל עדיים היה דיי רועש ) ותתחדש ! אולי נשחק ביחד
פורסם 2007 בנובמבר 1317 שנים מישהו יכול להביא לי אולי הגדרות מתאימות למפרט שלי?אני משחק ויש תקיעות, ולא כאלה שנובעות מפינג. ה-FPS יורד ל-15-10 ועולה בחזרה!משחק על 1024*768
פורסם 2007 בנובמבר 1317 שנים גם לכם יש קריסות ?אצלי מידי פעם אחרי חצי שעה (פלוס מינוס) של משחק המשחק פשוט עוצר, שומעים גרררר כזה מוזר ואי אפשר לעשות כלום..כאילו יש רכיב שמתחמם יותר מידי אבל זה קורה לי רק במשחק הזה ובדקתי טמפ'...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.