פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים אני חושב שנותרו בודדים כאלה. תעיין ברשימה הבאה, יש שם את השרת של Vgames:http://www.game-monitor.com/search.php?game=cod4&location=IL
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים הקטע עם הFPS לא יוצא לי.. העלתי ל125, לא הצלחתי לעבור את החומה.. העלתי ל200 וגם לא הצליח זה זמן הגוגל\יוטיוב. WISH ME LUCK.
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים מחר אני אחפש את המדריכים שעבדתי לפיהם במועדפים.. אני מזהיר מראש- זה לא יוצא מהניסיון הראשון או השני... אבל אחרי מספיק אימונים יהיו לך עמדות הצליפה הכי טובות
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים לכל מי שרוצה לשחק עמי בזמן הפנוי המועט שיש לי ביום מוזמן לפנות אליי במסנג'ר guy_ybz89@hotmail.com
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים מחר אני אחפש את המדריכים שעבדתי לפיהם במועדפים.. אני מזהיר מראש- זה לא יוצא מהניסיון הראשון או השני... אבל אחרי מספיק אימונים יהיו לך עמדות הצליפה הכי טובותתגיד ,מה הכינוי שלך במשחק?
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים לא שיחקתי בצורה סדירה כבר חצי שנה...אבל בכל מקרה- CPT.PRICE או MAXERSNIPER(את הסידיקיי הזה מכרתי לאיזה ילד אחד, אם הוטחו עליכם קללות משמו אז סליחה שלא הייתי בררן עם המכירה) ....
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים שלום לכולםקניתי מחשב חדש ואני מעוניין לשחק איתו בCOD , לא שיחקתי אף פעם במשחק הזה, האם כדאי להתחיל מההתחלה, כלומר COD1 או שאין בעיה להתחיל עם COD4מה הייתם ממליצים?דרך אגב CALL OF DUTY 4-MODERWARFARE 2 הוא המשחק האחרון בזאנר?תודה
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים תראה, בין הכותרים בסדרה עד כה לא הייה שום קשר. COD1 וCOD2 עסקו במלחמת העולם השנייה, שני המשחקים מעולים. אבל הם לא מעולים כמו COD4 MODERN WARFARE (שההמשך שלו COD MODERN WARFARE 2 עוד לא יצא) אתה יכול לשחק בשלושתם במקביל, זה לא יפגע בחוויה שלך. תהנה ידידי
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים דרך אגב CALL OF DUTY 4-MODERWARFARE 2 הוא המשחק האחרון בזאנר?אין כזה דבר COD4 Modern Warfare 2 , יש את COD4 שהוא Modern Warfare הראשון ויוצא בנובמבר COD - Modern Warfare 2 שהוא יהיה כביכול ה6 בסידרה.האחרון שיש כרגע הוא COD World At War.תתחיל לשחק מ-4 (לדעתי)
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים מחבר אל תוותר על Call of Duty 2 המשחק עדיין נראה מצויין והמשחקיות תענוג למרות שמדובר במלחמת עולם שניה יש שם כמה רגעים שלא תשכח הרבה הרבה זמן. אני באמת מקנא בך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.