עבור לתוכן

Call of Duty 4: Modern Warfare - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

V מוגדר אצלי כMELE ATTACK משהו כזה ואני לוחץ וזה לא עושה כלום אני משתגע...

אתה צריך ללחוץ על זה בתזמון הנכון, לא מוקדם מדי ולא מאוחר מדי.

חוץ מזה אם אתה מספיק זריז אתה בכלל לא אמור להגיע למצב הזה.

• תגובות 4k
  • צפיות 379.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תאמין לי שאני לוחץ צריך לחיצה אחת או כמה? ודבר שני מה ברגע שאני לא מספיק אין שום דרך להעיף את הכלבים האלו? מה זה הדבר המטומטם הזה..

עוד משהו אני עכשיו במשימה שאני צריך לחכות לחילוץ של מסוק עכשי אני והצוות מחכים חיסלתי כבר את כול הרעים שהיו בחווה\שדה הזה ועדיין המסוק פשוט לא מגיע ואין עוד רעים.. מה לעשות?

פורסם

תאמין לי שאני לוחץ צריך לחיצה אחת או כמה? ודבר שני מה ברגע שאני לא מספיק אין שום דרך להעיף את הכלבים האלו? מה זה הדבר המטומטם הזה..

עוד משהו אני עכשיו במשימה שאני צריך לחכות לחילוץ של מסוק עכשי אני והצוות מחכים חיסלתי כבר את כול הרעים שהיו בחווה\שדה הזה ועדיין המסוק פשוט לא מגיע ואין עוד רעים.. מה לעשות?

ממשיכים לחכות :nixweiss:

פורסם

כמה??? אני מחכה שם אולי 20 דקות!! זה נראה לך הגיוני?

פורסם

כשהכלב כבר עליך אתה צריך לחכות עד שהכלב בא לנשוך אותך ואז ללחוץ לחיצה אחת. יש לי הרגשה שאתה די תהנה ממה שקורה לכלב אח"כ ;). אם אתה לא מספיק/לא לוחץ בזמן אתה מת. אין מה לעשות.

פורסם

שאלה דיי של נוב:

במולטי ברימונים המיוחדים, מה ההבדלביןרימון flash לרימון stun?

פורסם

כמו שזה נשמע - רימון הלם ורימון פלאש.

כש stun פוגע בך אתה זז מאוד לאט לכמה שניות ושומע צפצופים.

כש flash פוגע בך אתה רואה הכל לבן אבל חוץ מזה הכל רגיל.

פורסם

הבנתי יש מלא ציטרים משתמשי WALLHACK

פורסם

כשהכלב כבר עליך אתה צריך לחכות עד שהכלב בא לנשוך אותך ואז ללחוץ לחיצה אחת. יש לי הרגשה שאתה די תהנה ממה שקורה לכלב אח"כ ;). אם אתה לא מספיק/לא לוחץ בזמן אתה מת. אין מה לעשות.

אוקיי תודה ניסיתי שוב וזה פשוט לא הולך לי אני נשאר בלי נשק ובלי כלום.. ומה בקשר למשימה שאני פשוט מחכה שעה והחילוץ לא מגיע? יתכן שזה באג או משהו? כי קורה לי גם דבר כזה במשימה הבאה עם הבן של ZAKHAEV שהשיירה שלו מגיעה ורשום לי לא להרוג אותו אני בכלל לא יורה ולא עושה כלום ורשום לי הרגת את הבן שלו ונכשלתי במשימה כאילו ואני לא לחצתי על כלום אני משתגע אי אפשר לשחק ככה...

פורסם

אני מניח שמקורי אין לך...

פורסם

נשמע כמו באג. לא נתקלתי בתופעות הנ"ל במשחק.

בקשר לכלב פשוט צריך לנסות כמה פעמים עד שתופסים את העניין. ברגע שתצליח פעם אחת זה כבר יבוא לך בקלות.

פורסם

זה כנראה מהטריינר או משהו...למרות שכבר היו לי המון באגים במשחק בעבר)

אבל את העניין עם הכלב אני פשוט לא קולט לא עובד לי לא משנה מה אני עושה..

פורסם

הבנתי יש מלא ציטרים משתמשי WALLHACK

או שהם שחקנים טובים.

גם לי אומרים לפעמים WH. זה בעיקר נובים שלא מבינים שאפשר לשמוע כל פיפס שהם עושים.

פורסם

חבר'ה תראו אני תקוע בשלב האחרון של המשחק וזה מה שקורה לי השיירה פשוט עוצרת ולא ממשיכה לנסוע..

מה לעשות?

[attachment deleted by admin]

פורסם

הרכבים פשוט עוצרים שם?!

לא נראה לי שיש מה לעשות, תנסה פשוט להתחיל את השלב עצמו מחדש דרך התפריט, או אולי לפתוח שמירה מוקדמת יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים