פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים מחבר הוא אמור לעבוד...אבל אתה תמיד יכול לנסות את הדמו של המשחק...בזמן הזה כבר יכלת להוריד את הדמו לבדוק
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים הוא אמור לעבוד...אבל אתה תמיד יכול לנסות את הדמו של המשחק...אני מניח שלא התכוונת על המולטי, נכון?
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים לצערי הרב אני לא יכול לשחק אי אפשר לשחק עם כרטיס אונבורד או משהו.איזה כרטיס מסך עד 500-600 שקל יריץ את המשחק בצורה הטובה ביותר?
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים למה שלא תעשה את זה מסודר?כי זה לא מתאים לתרד הזה...לך לפורום כרטיסי מסך ותפתח תרד..
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים אני מציע:תעביר את השאלה לנושא חדש ב"כרטיסי מסך"כולל מפרט מלא,כך יהיה לך דיון משלך בנושא
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים מחבר לצערי הרב אני לא יכול לשחק אי אפשר לשחק עם כרטיס אונבורד או משהו.איזה כרטיס מסך עד 500-600 שקל יריץ את המשחק בצורה הטובה ביותר?כל כרטיס שעולה על הכרטיס המומלץ בדרישות המערכת המומלצות שבעמוד הראשון-סיקור.
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים מחבר יתירה מזאת,ברוב המקרים הדמו משקף את הדרישות המקסימליות מהכרטיס מסך מאחר והוא אינו מכיל שום פאץ'
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים אחד החוזקות של המשחק הן שבאמת לא צריך למשכן ת'בית בשביל לשחק עם גרפיקה טובה.לי יש 7800 (כן כן אני יודע , אני צריך לתרום אותו למוזיאון המדע) ורואים מעולה ואני בד"כ אחד שחשוב לו מאוד FPS.להרים משחק כמו CRYSIS שצריך חוות שרתים בשביל להריץ אותו כמו שצריך זאת לא חוכמה.החוכמה היא לנצל את החומרה בצורה מקסימלית ע"מ להוציא תוצאות טובות גם עבור כרטיסים בינונים.
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים הבנתי..שיחקתי את הדמו במחשב עם מעבד 2 ומשו ליבה כפולה וכרטיס 72002 ג'יגה זיכרוןונראלי שהמסך של פריוויו הוא האחראי על חוויות משחק צולעתהגיוני?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.