פורסם 2008 במאי 917 שנים בתור המנהל של קהילת cod4.co.il אני יכול להגיד לך שהקהילה גודל מיום ליום..פשוט שבוע צפוף לאף אחד לא היה זמן כל כך לשחק
פורסם 2008 במאי 917 שנים למה 1?הינה לך כמה:http://www.gametracker.com/search/?sort=rank.asc&per_page=25&page=1&search_by=name_ip&query=&game=cod4&loc=IL&x=26&y=16בנוגע לכמות, אני לא יודע איפה אתה משחק, אבל אני משחק בעיקר בשרתים של cod4.co.il ורוב הזמן השרתים מלאים...זה שאמר שיש לו באן, זה כניראה בגלל שמישהו אחר השתמש ב CD KEY כמו שלך וקיבל באן...
פורסם 2008 במאי 917 שנים בתור המנהל של קהילת cod4.co.il אני יכול להגיד לך שהקהילה גודל מיום ליום..פשוט שבוע צפוף לאף אחד לא היה זמן כל כך לשחקזה בגלל שהשרתים שלכם הם לשחקנים המשחקים בגרסאות פרוצות, לא?
פורסם 2008 במאי 917 שנים יש לנו גם כמה מפוזרים במקורי, בדוגרי זה לא כזה חשוב מקורי פרוץ רק הקטע של הצי'טרים יותר מזה כלום... 80.179.149.217:28960 רץ עם pam4 שזה החוקים של הקלאן בייס ככה שאין מרטי דום וכל הקקי הזה יש גם פאנק בוסטר מעודכן ואדמינים פעילים ככה שאין צי'טרים בסביבה כולם מוזמנים!
פורסם 2008 במאי 1017 שנים אני קניתי את המשחק לפני כמה שעות, נמאס לי מBATTLEFIELD 2 / 2142 אני מקווה שלא אתאכזב, בינתיים זה כיף
פורסם 2008 במאי 1017 שנים פשוט קטסטרופה לשחק עם ישראלים, כל הזמן רק קמפרים שמתחבאים במקומות שאפילו מפתחי המשחק לא חשבו עליהם, MARTYNOOB, פשוט משחקים מגעיל.אני נכנס לשרתים בגרמניה יוון או אוסטרליה, גם פינגים נמוכים וגם כיף לשחק איתם, לא מתחבאים לי אחרי עצים וחומות.
פורסם 2008 במאי 1017 שנים אוסטרליה ?!זה ממש ממש רחוק ! כמה פינג יש לך שם ?אני משחק רק בישראלים כי יש לי בעיה שאני לא יכול באחרים,אם אני משחק אז המשחק רץ סבבה ב 5דקות הראשונות ואז נתקע למשך 3 שניות בערך חוזר רגיל לאיזה חצי שניה נתקע שוב ואז חוזר.....
פורסם 2008 במאי 1017 שנים אני קניתי את המשחק לפני כמה שעות, נמאס לי מBATTLEFIELD 2 / 2142 אני מקווה שלא אתאכזב, בינתיים זה כיף תתחדש אחי יאלה שיצא כבר Battlefield חדש .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.