פורסם 2008 באפריל 1517 שנים אולי לא הסברתי נכון...ישר שאני בתפרט של המולטי יש את הבעיה, תקיעות מוזרות כאלה שבקושי אפשר להזיז את העכברוכן המשחק מעודכןבמחשב הישן שלי לא היו לי דברים כאלה...
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים אני תקוע בשלב עם zackheav's son שצריך לתפוס אותו או משהו כזה והוא רץ בין כל הערבים שלו..ובאים כלבים וזהלא הבנתי מה עושים..יש צ'יט שאפשר לדלג על השלב או בקיצור איך עושים?
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים תסמוך עלי שאתה לא רוצה לדלג על שום קטע במשחק הנפלא והקצר הזה.פשוט תבדוק מה ה-Objective שלך, עד כמה שאני זוכר, פשוט תמשיך את המרדף אחריו, לא יותר מזה.עושה רושם שיש לך נקודה קשה שם? אז במרדף תשתדל להיכנס למבנים ברחוב ולא לרוץ ישירות אל היריב.
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים מחבר אני תקוע בשלב עם zackheav's son שצריך לתפוס אותו או משהו כזה והוא רץ בין כל הערבים שלו..ובאים כלבים וזהלא הבנתי מה עושים..יש צ'יט שאפשר לדלג על השלב או בקיצור איך עושים?דבר ראשון תהרוג את הכלב ומיד אחריו את שני החיילים מאחוריך.לאחר מכן תמצא את עצמך בכניסה למגרש חניה קטןזרוק לשם רימון כי מאחורוי המכוניות יש אויבים.במקביל לזריקת הרימון כנס למגרש החניה מצד ימין בניגוד לסיבוב השעוןתתייצב מעל לגרם מדרגות ומשם תמשיך לחסל רד למטה ותמשיך עם כיוון השעוןההמשך קל יותר
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים הכי חשוב- אל תהרוג את אותו, זה התענוג של דמות אחרת.הוא מתאבד , אף אחד לא הורג אותו :-X
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים הוא מתאבד , אף אחד לא הורג אותו :-X חחח ההוא יצא טמבל כי אי אפשר להרוג אותו,ואתה יצאת סתם מניאק שהרסת להוא את סוף המשימה
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים זה לא שהוא בא לירות או משהו ואז זה שלידך הורג אותו או משהו כזה ? אני כבר לא זוכר [/color]
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים דבר ראשון תהרוג את הכלב ומיד אחריו את שני החיילים מאחוריך.לאחר מכן תמצא את עצמך בכניסה למגרש חניה קטןזרוק לשם רימון כי מאחורוי המכוניות יש אויבים.במקביל לזריקת הרימון כנס למגרש החניה מצד ימין בניגוד לסיבוב השעוןתתייצב מעל לגרם מדרגות ומשם תמשיך לחסל רד למטה ותמשיך עם כיוון השעוןההמשך קל יותרקודם כל תודה רבה.דבר שני,אחרי שאני הורג את הכלבים ואת הערבים מאחורי הוא בורח מאחורי המחסומים האלה ואז כתוב zackheav's son escaped(כאילו הלכה המשימה)מה לעשות אני משתגע..
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים זה משימה די קלה תהרוג את הכלב ואת הערבים ואז תהרוג את האנשים איפה שהחנייה ותמשיך
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים קודם כל תודה רבה.דבר שני,אחרי שאני הורג את הכלבים ואת הערבים מאחורי הוא בורח מאחורי המחסומים האלה ואז כתוב zackheav's son escaped(כאילו הלכה המשימה)מה לעשות אני משתגע..אל תתקע שעה באזור של המחסומים כי אז הוא באמת יברח,תוריד את האלה באזור המחסומים מהר(אל תשכח להשתמש גם ברימונים) ותמשיך לרדוף אחריו.זה לא שהוא בא לירות או משהו ואז זה שלידך הורג אותו או משהו כזה ? אני כבר לא זוכר [/color]קפטן פרייס אומר לך ללכת לקחת ממנו את האקדח וכשאתה מתקרב הוא מתאבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.