פורסם 2008 בינואר 1917 שנים אשולח לך שני קבצים :חד של השמירה האוטומטית(village_assault-1) ואחד של השמירה בתוך תיקיית ה SAVE תעביר אותם לתיקיות המתאימות ותעדכן אם הסתדרהעתקתי את הקבצים ואישרתי את ההחלפה אך עדיין המשחק מתחיל מההתחלהוכל השלבים נעלמו.מה הדרך לשחזר את השלבים?
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים ראית לא נכוןהורדת לו את היד וואלה?אבל בכל פעם אני פוגע בו במקום אחר.....?
פורסם 2008 בינואר 2017 שנים שיחתי לפני שבועיים במוד שנקרא PAM4, הוא כמו HARDCORE עם כל מיני דברים נחמדים... נגיד יש ספוון פרוטקשן זה שאתה משתגר אז אי אפשר ליפגוע בך ל 5 שניות.. ועוד כל מיני דברים...תגידו, מישהו שמע על תחרות באופק ? מוזר שלא מכריזים על איזה טורניר או משהו...
פורסם 2008 בינואר 2217 שנים יש לי את המשחק רק בגרסה ספרדית.ישנה דרך לשנות את שפת המשחק לאנגלית?תודהלקנות מקורי
פורסם 2008 בינואר 2217 שנים סימון או כל אחד אחר - גם אני נתקע בסוף הפרק של הכפר. הוא מטעין את השלב של הצלף אבל נתקע באמצע בטענה שהוא (המשחק) לא יכול ליצור קובץ dat מסויים.אותו סיפור כמו של קודמי - כל השמירות של השלב נמצאות אבל הוא מתחיל לי אותו מהתחלה.... מה עושים????
פורסם 2008 בינואר 2217 שנים מחבר לא מכיר את הבעיה הזאת, אם המשחק מקורי אתה לא אמור להיתקל בבעיות מהסוג הנ"ל. דבר אחר,שימו לב לציטוט הבא מפי מייג'ור נלסון ממיקרוסופט: Call of Duty 4 more popular than Halo 3 הייתם מאמינים? אני כן http://www.fragland.net/news/Call-of-Duty-4-more-popular-than-Halo-3/18434/
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים תכיר:www.clanbase.comאני מכיר את האתר הזה מזמן, אתה לא מחדש כלום וגם הקלאן שלי ושל חברים שלי רשום שםואני דיברתי על אליפות בארץ כמו שיש ב-CS.
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים איזה יבש ניהיה פה..מישהו רוצה נגדי אחד על אחד ? אני פותח סרבר.אני חושב שיש לי מה להציע 8)בהודעה פרטית אם אפשר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.