פורסם 2008 בינואר 1517 שנים שאלה...איך עושים במולטיפלייר כשלוחצים על קונסול (~) שזה לא יפתח לי רק שורה אחתאלא חצי מסך? כאילו אני רוצה שזה יראה לי את כל התגובות האחרונות והפעולות האחרונות שהיוכי לא תמיד אני מספיק לקרוא מה שיש באמצע האקשן... ואני רוצה לעיין במה שכתובאגב.. אני זה FresH-MeaTאם מישהו ניתקל חחח
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים אני נשבע שהשניה שיחקתי איתךאני gehenomשיחקת עכשיו באיזה שרת sabatoge hc עם ff?BTWבשביל לעשות console לוחצים על shift + ~
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים כן כל הזמן שואלים אותי עם אני זה ואם אני זה...אבל מה לעשות... אני הבשר הטרי האמיתי חחח ועם זה אין וויכוח כי אני משתמש בו עוד מתקופה של CS1.1
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים שיחקתי בכל מצבי המשחק, אבל הופתעתי לראות שקיים Capture The Flag.מישהו אי פעם נתקל בזה באמת באחד השרתים?זה של גרסאת הXbox לדעתי, למרות שחסרים שמה הרבה מודי משחק כמו Cage למשל, לפי התמונות זה מהבוקס\PS3 בכל מקרה נתקלתי בCTF רק בLIVE.
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים ב PC MP יש hq,domination,sab,dm,tdm,sd וזהו..ובאמת אחרי זמן ממושך שמשחקים זה מתחיל להמאס, גם ה GAMETYPES וגם הMAPS.. אפילו שיש הרבה מפות שמכירים את כולן זה כבר לא מעניין
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים כל שחקני הCOD4 בPC.. עם איזו תוכנה אתם משתמשים למשחקי רשת?תוכנה??אולי תסביר למה אתה מתכוון?
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים אני משתמש ב-Server browser של המשחק, עם כמה שהוא מוגבל.לא מצאתי תוכנה נורמלית.
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים מזכיר לי שהייתי בוויסטה ושיחקתי, ואחרי זה הייתי ב-Xp וניסתי לשחק זה מחק לי את השמירה, כמובן זה Dual Bootתיבדוק עם זו גם הבעיה אצלך.איפה לבדוק?אני ישמח אם תפרט לי קצת יותר!תודה!
פורסם 2008 בינואר 1617 שנים ולכל אותם אלה שאומרים שאין סיבה לקנות את המשחק כי אפשרי לשחק גם בעותק לא חוקי.הנה לכם עוד סיבה למה כן לקנות את המשחק."לא שווה לפתח משחקים בגלל הפיראטיות"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.