פורסם 2008 בינואר 717 שנים אילן תקנה כבר את המקורי כמה שאני רוצה, הכסף עדיין לא בפייפל... המחיר שלו כבר ירד בבאג?
פורסם 2008 בינואר 717 שנים סיימתי את המישחק ( גם את שלב הבונוס ) ואני חייב לציין שזה אחד המישחקים הטובים ביותר שאי פעם יצאו ממש כיף לשחק.ניסיתי לשחק אותו רגוע ולא ממש הצלחתי הוא סוחף מידי ניפתח לי המצב הזה נו (AC ) משהו מה אני עושה שם ?זה כמו המשחק הרגיל רק שכל פעם אתה הורג אתה מקבל נקודותאני חושב...
פורסם 2008 בינואר 717 שנים כמה שאני רוצה, הכסף עדיין לא בפייפל... המחיר שלו כבר ירד בבאג?כשאני קניתי מ-pcgames, הוא עלה לי 200 עם משלוח חינם.בבאג אם אני זוכר זה יקר יותר.
פורסם 2008 בינואר 717 שנים כשאני קניתי מ-pcgames, הוא עלה לי 200 עם משלוח חינם.בבאג אם אני זוכר זה יקר יותר.עכשיו אתה אומר?... שילמתי בפריק איזה 220+משלוח עם שליח שלא הגיע עד הבית עוד 40 שקל.פעם אחרונה שאני קונה שם.
פורסם 2008 בינואר 817 שנים היה באמת אחלה. הרגת אותי מצחוק כשהתחלת שיחת מוטיביציה עם הקבוצה שלך. עכשיו אתה אומר?... שילמתי בפריק איזה 220+משלוח עם שליח שלא הגיע עד הבית עוד 40 שקל. פעם אחרונה שאני קונה שם. לא זכור לי ששאלת. : חוצמיזה שכבר ציינתי פה פעם אחת שאפשר להשיג את המשחק ב-200 ש"ח.
פורסם 2008 בינואר 817 שנים מחבר הם השיגו מאזן נוראי. לגבי המחיר של המשחק,מה יש להתלונן? אני קניתי אותו ביום שיצא בלונדון ושילמתי עליו מחיר מלא (260 ש"ח) ,המחיר בדרך כלל יורד עד שהוא מגיע לאיזור ה 200 שח http://pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=4329
פורסם 2008 בינואר 817 שנים זה רק אני או שחסר לי משהו במישחק ?אמ... להיות התותחן בתוח טנק למשל או באיזה מסוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.