פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים מחבר יש ב IQPC ב 301 שקל =Xתודה!!!גם נכנס בתקציבועוד משהועד עכשיו השתמשתי בספק שהגיע עם המארז שלי 350W וחשבתי שהוא ג'נריהאם WINSIS חברה טובה?כי אם כן אני אשאר איתו,ואשדרג יחד עם הכרטיס מסך בעתידאבל בינתיים אני רוצה לחסוך כסףמה אתם אומרים?
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים מחבר אני ממש שונא שאנשים כותבים תגובות חסרות טעם כמו:הטריניטי לא משתלםWINSIS מעפניםהסאגיטה והבלייד לא מומלציםהסגיטה מעפןהסגיט מצוייןוכל אלהאם אתם רוצים לעזור לי,תשקיעו עוד דקה קצרה על המקלדת ותפרטו למה
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים הטריניטי לא משתלם למחירו כי הוא בא עם מאווררי 80 שצריך להחליף ל - 120 ועדיף כבר לקנות מארז אחר במחיר שיוצא.WINSIS חברה ג'נרית וכנ"ל A-TOP ולכן המארזים של הם לא איכותיים כלל ולא מומלצים.הסגיטה דווקא בסדר, למרות שמגיע מריידמקס שלרוב אינה מומלצת (אבל בשנים האחרונות הם משתפרים).מרוצה ?
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים ממליץ בחום על סגיטה! מארז יפה,לא מצועצע מידיי שקט באופן מפתיע האמת,והמחיר מצויין! תחפש עליו ביקורות ברשת .לרוב הוא מקבל 5 כוכבים תתחדש
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים מחבר הטריניטי לא משתלם למחירו כי הוא בא עם מאווררי 80 שצריך להחליף ל - 120 ועדיף כבר לקנות מארז אחר במחיר שיוצא.WINSIS חברה ג'נרית וכנ"ל A-TOP ולכן המארזים של הם לא איכותיים כלל ולא מומלצים.הסגיטה דווקא בסדר, למרות שמגיע מריידמקס שלרוב אינה מומלצת (אבל בשנים האחרונות הם משתפרים).מרוצה ?מרוצה..ויש איזושהיא דרך להשיג את האדום בארץ הקודש?זה:http://www.devhardware.com/c/a/Computer-Cases/Raidmax-Sagitta-Gaming-Case-Review/או אפילו את הכסף שחור(כמו האדום רק עם שחור במקום אדום) או משהו אחר עם כסף בצדדים של הפאנל הקדמי במקום שחור? כי הרגיל לא הכי דוגמן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.