עבור לתוכן

המלצה לגבי מחשב נייד לשימושים עסקיים Thinkpad T60/T61 או ניידים מקבילים ב - 7-8k

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין להחליף את ה - Thinkpad x40 הקיים שלי. הפעם אני מתכוון ללכת על מחשב עם מסך מעט גדול יותר (14") וביצועים קצת יותר חזקים ולכן חשבתי ללכת לכיוון של ה - Thinkpad T60/T61. אשמח להמלצה לגבי מחשבים של יצרנים אחרים המקבילים ל T60 (למשל Dell וכו').

המפרט הוא 2GB זכרון, HD סטנדרטי (כיום של לי 40 GB שזה מעט אבל אני גם לא צריך יותר מ - 120/160 Gb) מהיר, מעבד Core2Duo אבל לא בהכרח המהיר/עדכני ביותר, ואם אפשר אז כרטיס מסך ייעודי אם כי זה לא קריטי מאחר שאני לא משתמש בו לצורך משחקים.

שאלה נוספת (קשורה) - האם כדאי לרכוש עם Vista Business או ללכת עדיין על ה - XP Pro ולהמתין עד שה - Vista תהיה יותר יציבה?

תודה.

פורסם

המפרט הוא 2GB זכרון, HD סטנדרטי (כיום של לי 40 GB שזה מעט אבל אני גם לא צריך יותר מ - 120/160 Gb) מהיר, מעבד Core2Duo אבל לא בהכרח המהיר/עדכני ביותר, ואם אפשר אז כרטיס מסך ייעודי אם כי זה לא קריטי מאחר שאני לא משתמש בו לצורך משחקים.

כמה שאלות להבהרה:

1) למה לך כרטיס מסך ייעודי, אם אינך משחק?

2) האם אתה מעדיף מסך רגיל או רחב? רזולוציה מסוימת (XGA/WXGA/WXGA+/SXGA+/E)

3) האם תסתפק במחשב מסדרת R (עדיין 14") שיהיה טיפה יותר כבד מסדרת T?

שאלה נוספת (קשורה) - האם כדאי לרכוש עם Vista Business או ללכת עדיין על ה - XP Pro ולהמתין עד שה - Vista תהיה יותר יציבה?

נתון לשיקולך האישי בלבד. הוויסטה היא סה"כ סבירה כרגע, ורוב הדברים כבר נתמכים בלי הרבה בעיות. ה-XP עדיין מהיר יותר ופחות מוצף בשטויות שאף אחד לא צריך (למרות שיש גם דברים ב-VISTA שאנשים מוצאים לנוחים יותר מ-XP, כאשר מתרגלים כמובן).

אגב, אם אתה מגיע למסקנה שה-THINKPAD יקר מידי, חפש באזור ה-DELL LATITUDE - הסדרה העסקית של DELL.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים