עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

המלצה לגבי מחשב נייד לשימושים עסקיים Thinkpad T60/T61 או ניידים מקבילים ב - 7-8k

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין להחליף את ה - Thinkpad x40 הקיים שלי. הפעם אני מתכוון ללכת על מחשב עם מסך מעט גדול יותר (14") וביצועים קצת יותר חזקים ולכן חשבתי ללכת לכיוון של ה - Thinkpad T60/T61. אשמח להמלצה לגבי מחשבים של יצרנים אחרים המקבילים ל T60 (למשל Dell וכו').

המפרט הוא 2GB זכרון, HD סטנדרטי (כיום של לי 40 GB שזה מעט אבל אני גם לא צריך יותר מ - 120/160 Gb) מהיר, מעבד Core2Duo אבל לא בהכרח המהיר/עדכני ביותר, ואם אפשר אז כרטיס מסך ייעודי אם כי זה לא קריטי מאחר שאני לא משתמש בו לצורך משחקים.

שאלה נוספת (קשורה) - האם כדאי לרכוש עם Vista Business או ללכת עדיין על ה - XP Pro ולהמתין עד שה - Vista תהיה יותר יציבה?

תודה.

פורסם

המפרט הוא 2GB זכרון, HD סטנדרטי (כיום של לי 40 GB שזה מעט אבל אני גם לא צריך יותר מ - 120/160 Gb) מהיר, מעבד Core2Duo אבל לא בהכרח המהיר/עדכני ביותר, ואם אפשר אז כרטיס מסך ייעודי אם כי זה לא קריטי מאחר שאני לא משתמש בו לצורך משחקים.

כמה שאלות להבהרה:

1) למה לך כרטיס מסך ייעודי, אם אינך משחק?

2) האם אתה מעדיף מסך רגיל או רחב? רזולוציה מסוימת (XGA/WXGA/WXGA+/SXGA+/E)

3) האם תסתפק במחשב מסדרת R (עדיין 14") שיהיה טיפה יותר כבד מסדרת T?

שאלה נוספת (קשורה) - האם כדאי לרכוש עם Vista Business או ללכת עדיין על ה - XP Pro ולהמתין עד שה - Vista תהיה יותר יציבה?

נתון לשיקולך האישי בלבד. הוויסטה היא סה"כ סבירה כרגע, ורוב הדברים כבר נתמכים בלי הרבה בעיות. ה-XP עדיין מהיר יותר ופחות מוצף בשטויות שאף אחד לא צריך (למרות שיש גם דברים ב-VISTA שאנשים מוצאים לנוחים יותר מ-XP, כאשר מתרגלים כמובן).

אגב, אם אתה מגיע למסקנה שה-THINKPAD יקר מידי, חפש באזור ה-DELL LATITUDE - הסדרה העסקית של DELL.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.