עבור לתוכן

מתלבט בין Inspiron 1520 לבין Latitude D531 ב-5K

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות נייד לעבודה - תכנות,הרצת סימולציות וכ"ו , לא למשחקים.

אני מתלבט בין שני דגמים האלו:

1. http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=392

.2

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d531-120gb.htm

שניהם עם הרחבה ל 2G

חברה מבקש חוות דעת על שני הדגמים האלה, במיוחד על הבדלי מעבדים שלהם וגם כרטיסי המסך - האם כרטיס ATI הזה עדיף על המובנה של INTEL?

תודה לכולם!!

פורסם

ה 1520 הרבה יותר חזק , לך עליו .

פורסם

בוא ניקח את הדברים בפרופורציה.

המעבד CORE2DUO ב-1520 חזק יותר מה-TURIONX2 ב-D531. לא הייתי אומר שהוא הרבה יותר חזק.

כרטיס המסך לא משהו בשניהם (ה-ATI טיפה עדיף ככל הנראה), אבל מה זה משנה אם אתה לא משחק?

אם אתה מוצא את עצמך לעיתים קרובות מריץ סימולציות שטוחנות את המעבד (חישובים מתמטיים כבדים), ה-CORE2DUO ייתן לך יותר תמורה.

בכל שאר הדברים ה-D531 עדיף: הוא LATITUDE, שזה מחשב עיסקי, ולכן בנוי יותר טוב מה-INSPIRON, שהוא צעצוע. המסך שלו יותר קטן ובעל אותה רזולוציה, כך שאתה לא מפסיד שטח עבודה ומרוויח ניידות (מבחינתי מחשבים ניידים רחבים 15.4" מקבלים "מספיק בקושי" בכל מה שקשור לניידות).

פורסם

בוא נגיד שיש הבדל של לפחות 20% לטובת האינטל על הAMD.בניידים לעומת נייחים AMD די מאכזבים לעומת מקבילהם מאינטל.

מבחינת כ.מסך הATI עדיף כי יש לו זכרון עצמאי ולעומת הX3100 שלוקח מהזכרון הפנימי של המחשב מה שיכול לפגום בביצועים.

אם באמת יש לך דרישות של חישובים כבדים וסימולציות תשקול את האפשרות של 4 GB זכרון פנימי+מע' הפעלה 64 ביט כדי שתוכל לנצל את כל הזכרון.

כמו שQTTP המלומד הוסיף,העסקי יותר עמיד,קל, וחזק מבחינת חומרים על פני ה1520 שמיועד יותר למשתמש ביתי ולא עסקי.

פורסם

בוא נגיד שיש הבדל של לפחות 20% לטובת האינטל על הAMD.

+1

כמו שאמרתי רבות , אני גם מעדיף ניידים עסקיים מהרבה סיבות ידועות .אבל אם היתה לי בחירה הייתי מעדיף את ה 1520

שאי אפשר לקרוא לו צעצוע אחרי שקצר שבחים בכל העולם והיה עד לא מזמן הנייד הכי פופולארי בעולם .

למען האמת אני לא הייתי קונה את ה 1520 או ה531 , הייתי הולך דווקא על לנובו r61

פורסם

למען האמת אני לא הייתי קונה את ה 1520 או ה531 , הייתי הולך דווקא על לנובו r61

+1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים