עבור לתוכן

מהירות זכרון

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני רוצה לדעת איך אני יכול לדעת את מהירות הזכרונות המותקנים אצלי. קניתי לא מזמן כרטיס זכרון של 1 ג'יגה בנוסף לזה של ה-256. החדש פועל ב667 MHZ אבל הישן לא ידוע, ויש מצב שמעט אז החדש. אז איך אני בודק את זה, ואם זה אכן זכרון יותר איטי???, האם כדי להוציא אותו על מנת לקבל מהירות גבוה יותר???

פורסם

מוריד CPUZ מגוגל ובודק

פורסם
  • מחבר

טעיתי, מהירות הזכרון החדש הוא pc2700 (333mhz) l אבל התוכנה CPUZ אומרת שהזכרון עובד במהירות של 133 או 166 האם זאת אומרת שאם אני יוציא את הזכרון הקטן (256 מגה) החשב יעבוד ב333??? ואם לא אז מה אני צריך לעשות כדי לשנות את זה??

פורסם

אתה מדבר על 2 סוגי זיכרון שונים - זיכרון DDR1 עובד בתדרים של 200MHz, 266MHz, 333MHz או 400MHz (מהירות השעון האמיתית היא חצי מזה, אבל בגלל שזה DDR, אז אפקטיבית המהירות מוכפלת), בעוד שזיכרון DDR2 עובד בתדרים של 533MHz, 667MHz, 800MHz ויש גם את ה 1066MHz החדש יחסית (אותו סיפור עם מהירות השעון האמיתית והאפקטיבית).

שני הזיכרונות שונים פיזית ואחד לא יתאים לחריץ של השני. בנוסף, גם אם בלוח שלך יש אפשרות להתקין זיכרון משני הסוגים, הם לא יעבדו ביחד.

זיכרון ה PC2700 הוא זיכרון DDR1 בתדר של 333MHz אפקטיבי, מה שאומר שהוא עובד בתדר מעשי של 166MHz. לא יכול להיות שקנית זיכרון של 1GB שפועל בתדר של 667MHz, מכיוון שזה זיכרון DDR2, והוא לא יעבוד לך עם הזיכרון הקיים (שוב - בהנחה שהלוח שלך בכלל מאפשר חיבור זיכרון כזה).

כמו ש Xtract כתב - תבדוק ב CPU-Z אילו זיכרונות בדיוק מותקנים אצלך במחשב. אם אתה לא בטוח - תצטרף תצלומי מסך של CPU-Z במסכים המתאימים.

פורסם
  • מחבר

slot1: הזכרון המקורי של המחשב.

slot2: הזכרון החדש שאמור להיות 333mhz

השאלה: אם אני יוציא את הזכרון המקורי, האם הזכרון החדש - 1 ג'יגה, יעבוד ב333mhz????

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

יש למישהו תשובה???

אפשר לראות את התמונה של ה CPU-Z???

פורסם

לקרוא למדת?

אתה מדבר על 2 סוגי זיכרון שונים - זיכרון DDR1 עובד בתדרים של 200MHz, 266MHz, 333MHz או 400MHz (מהירות השעון האמיתית היא חצי מזה, אבל בגלל שזה DDR, אז אפקטיבית המהירות מוכפלת), בעוד שזיכרון DDR2 עובד בתדרים של 533MHz, 667MHz, 800MHz ויש גם את ה 1066MHz החדש יחסית (אותו סיפור עם מהירות השעון האמיתית והאפקטיבית).

שני הזיכרונות שונים פיזית ואחד לא יתאים לחריץ של השני. בנוסף, גם אם בלוח שלך יש אפשרות להתקין זיכרון משני הסוגים, הם לא יעבדו ביחד.

זיכרון ה PC2700 הוא זיכרון DDR1 בתדר של 333MHz אפקטיבי, מה שאומר שהוא עובד בתדר מעשי של 166MHz. לא יכול להיות שקנית זיכרון של 1GB שפועל בתדר של 667MHz, מכיוון שזה זיכרון DDR2, והוא לא יעבוד לך עם הזיכרון הקיים (שוב - בהנחה שהלוח שלך בכלל מאפשר חיבור זיכרון כזה).

כמו ש Xtract כתב - תבדוק ב CPU-Z אילו זיכרונות בדיוק מותקנים אצלך במחשב. אם אתה לא בטוח - תצטרף תצלומי מסך של CPU-Z במסכים המתאימים.

פורסם

^^ כן..

aloneg

אולי תקרא את החוקים ביחד עם השאלות הנפוצות..

לפני שתתחיל לקבל הזהרות ושטויות על דאבל פוסטינג וכאלה..

המלצה חמה ^ :xyxthumbs:

פורסם

לפי התמונה, שני המודולים הם מסוג DDR1 PC2700 בתדר של 333MHz (מעשית - 166MHz), וזהו גם התדר המקסימלי שתגיע אליו (בלי OC).

כדי לבדוק באיזה תדר הזיכרון שלך באמת פועל, תבדוק גם את תגית ה memory ב CPU-Z.

אגב, אם כבר קנית זיכרון DDR1, למה קנית זיכרון של 333MHz ולא זיכרון של 400MHz? אם הזיכרון היה 400MHz, והמחשב שלך מאפשר להפעיל את הזיכרון ב 400MHz, אז הסרת הזיכרון האיטי יותר של ה 256MB היה גורם לזיכרון לעבוד מהר יותר.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מצטער שאני פותח את העניין שוב אחרי כל כך הרבה זמן, אבל נראה לי שהמחשב שלי לא פועל באופן אופטימאלי.

המחשב שלי אמור לעבוד עם pc-2700 מותקנים בו שני סטיקים של pc-2700 כמו שפירסמתי (תמונות) אבל הוא אומר שהוא עובד ב 133 MHZ.

אני בכלל חשבתי שהוא יעבוד ב 333 MHZ.

מצורפת תמונה של ה-MEMORY ב-CPU-Z

[attachment deleted by admin]

פורסם

333MHz זהו תדר אפקטיבי. אתה צריך שהזיכרון יעבוד ב 166MHz. בהנחה שבאמת שני הזיכרונות שלך הם DDR 333MHz, פשוט תשנה בביוס את תדר הזיכרון מאוטומטי לידני (לפעמים המחשב בוחר את התדר האיטי יותר מסיבה כלשהי), ותבחר את האפשרות המתאימה.

פורסם
  • מחבר

אי אפשר לשנות את הזכרון מאוטמט לידני!

אי אפשר לשנות כמעט כלום ב-ביוס הכל מותאם כנראה על פי ההגדרות של HP באתאם לדגם (pavilion ze2140ea).

אז בקיצור לא רק שמחשב לא עובד ב333MHZ אלה גם לא עובג ב 166MHZ אלה רק ב133MHZ.

יש עוד רעיונות?

פורסם

טוב, אם אתה לא יכול לשנות את ההגדרות של הביוס, אז אין הרבה מה לעשות...

פורסם
  • מחבר

אין שום דרך לשלוט בזה? כי המחשב שלי אמור להיות 166/333 MHZ אז יכול להיות שאי אפשר לשנות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים