פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים למה CPU-Z מראה לי מהירות זיכרון של 166MHZ למרות שעל הזיכרון עצמו רשום 333MHZ PC2700??? האם יש דרך לשנות זאת ל333MHZ???
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים וואו השאלה הזאת נענתה כל כך הרבה פעמים....DDR זה דאבל דטא רייט, 166 תדר מוצהר, אז כמה בפועל ?....
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים מחבר אז בפועל זה עובד ב 333MHZ??? אני שואל אם כדי לי להשאר רק עם שבב אחד ולהיות עם 1 ג'יגה זיכרון או שניים ו להיות עם 1.25 גיג'ה זיכרון, או ששניהם עם אותה מהירות ולכן הישן יותר לא מאט את החדש (1 ג'יגה)??אתם יכולים להסתכל בנתונים של CPU-Z:[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים זה הבעיה שאנשים לא קוראים את הסטקים כמו שהם אמורים לעשות...תשאיר את שניהם..שניהם אותה מהירות ואתם תיזמונים..אתה לא מרוויח דואל צ'אנל אבל גם לא מפסיד אותה גם ככה, לפחות תהנה מטיפה יותר נפח..
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים מחבר איך אני יכול להרוויח דיואל שאנאל?בנוסף כתוב לי בחלון של ה-MEMORY ב CPU-Z שזכרון אפילו לא עובד ב166 אלה ב133 זה בסדר??? יש איזהשהי דרך להאיץ את הזכרון שלי??
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים תצלם את שתי הלשוניות: CPU ו- MEMORY ותעלה אותם לכאן, כנראה שהמעבד שלך פועל בתדר הזה.
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים כדי לקבל דואל צ'אנל אתה צריך שני סטיקים זהים (נפח) ולוח שמסוגל לעבוד בדואל..
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים מחבר הנה שני החלוהות של מה שביקשתה, אם תוכל תסביר לי מה זה אומר ומה אפשר לעשותתודה[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים מכוון שהמעבד שלך עובד בבאס נמוך (טבעי) צריך לשחק עם היחס של המעבד:זיכרון בכדי לעלות את הזיכרונות לבאס גבוה יותר.אצלך כרגע זה על 3:4 מה שנותן לך 133, אתה צריך לעלות ל 3:5 בשביל לקבל 166.בכל אופן, אם זה הוגדר לך ככה אולי יש לזה סיבה, הייתי משנה את זה רק ביחד עם מישהו שמבין בזה קצת יותר, שאם תתקע במצב לא נעים ידע לסדר את זה במקום.
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים מחבר איך אני עושה את השינוי??? זה לאפטופ של HP דגם ZE2140EA ודרך הביוס אין בכלל אופציה לשינוי כזה, בניגוד לרוב המחשבים השולחניים שכן ראיתי שיש להם, לפחות החדשים יותר.בכל מקרה יש דרך לעשות השינוי לא דרך הביוס???
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים חייב להיות בביוס, אבל אני חוזר על מה שאמרתי קודם, תעשה את זה בליווי מישהו שמבין, כל הגדרה קטנה לא נכונה יכולה לגרום למחשב לא לעלות ותצטרך לעשות איפוס ביוס, מה שלא נראה לי שבא לך לעשות בלפטופ, או שתלך עם זה למעבדה או שתלך למישהו שמבין בזה כמו שצריך, חבל שתתקע עם מחשב מושבת בגלל שטות כזאת.
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים מחבר חייב להיות בביוס, אבל אני חוזר על מה שאמרתי קודם, תעשה את זה בליווי מישהו שמבין, כל הגדרה קטנה לא נכונה יכולה לגרום למחשב לא לעלות ותצטרך לעשות איפוס ביוס, מה שלא נראה לי שבא לך לעשות בלפטופ, או שתלך עם זה למעבדה או שתלך למישהו שמבין בזה כמו שצריך, חבל שתתקע עם מחשב מושבת בגלל שטות כזאת.אין כמעט שום גישה לכלום דרך הביוס, רק שינוי שעון, וכל הדברים שלא באמת משנים כלום.אם תוכל להסביר לי איך אני כן יוצר גישה לדברים היותר משמעותיים, אז אני ישמח. בכל מקרה יש לי מספיק הבנה בשביל לא לדפוק שם משהו.מחכה לעזרה
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים מה שאתה מראה פה ^^ זה ה"מפרט" של הזכרונות. זה שהם יכולים לעבוד במהירות של 333 לא אומר שהלוח יכול לתמוך בזה...ולכן , כמו שאמרו כבר:הנייד הזה תומך בזכרונות DDR266, ולכן גם הDDR333 ששמת בו עובדים בתדר הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.