עבור לתוכן

משחקי מחשב - לאן?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אתה לא יודע עד כמה אתה צודק

אני כבר שמתי לב לזה לפני מלא זמן

אני פשוט מוריד משחקים וכולם פשוט אותו דבר משעממים

אני מוריד מתקין משחק 10 דקות ומוחק - פשוט זה לא כיף

אני חייב לציין רק חברה אחת בשוק המשחקים לטובה וחברה אחת לרעה

EA= מרוב המשחקים שהיא מוציאה כל יומיים האיכות שלה יורדת

BLIZZARD - אחת החברות האחרונות האיכותיות שנותרו בשוק משחקי המחשב ואולי זה קשה לחכות לכל משחק איזה 3 שנים אבל כל משחק הוא משחק

פורץ גבולות בזמנו

אני שחקתי בכל המשחקים שלהם חוץ מ DIABLO ואני חייב להגיד לכם מי שלא שיחק במשחקים של BLIZZARD כאילו לא שיחק במשחקי מחשב מעולם

ומשפט אחרון לסיום ואני חושב שהוא ממצה את הכל: האיכות עדיפה על הכמות

אני מסכים איתך לגבי EA, אבל לגבי בליזארד לא ממש, במיוחד בתחום החידוש. בליזארד מעולם לא חידשה, היא פשוט ליטשה נוסחאות מנצחות עד לכדי שלמות - סטארקרפט ווורקרפט אינם מחדשים אבל המשחקיות שלהם כ"כ מגוונת עם סיפורים מושקעים שזה לא מקרי שגם 10 שנים אחרי (סטארקרפט) ממשיכים לשחק בהם.

אחת הסיבות שאני מחכה לסטארקרפט2 היא הסיפור שמרתק אותי. המשחקיות תהיה זורמות ומגוונת עם קנה-מידה שיכול להתחרות בסופרים-קומנדר? אשרנו! :yelclap:

• תגובות 83
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אריק אולי כדי שתתקן את ההודעה שלך. :s07: אבל כנראה כבר מאוחר מדי כי מישהו ציטת אותך .

אני גיימר יותר מ20 שנה והאני לא כלכך מתחבר לג'נרים החדשים יחסית כמו first person shooters . רק מbf2 נהנתי בעיקר בגלל המשחק הקבוצתי והמשחק הטקטי אבל הפסקתי לשחק בעקבות בעית "מחשב מיושן" .

אני חובב גם RPG וגם שיחקתי הרבה MMORPG אבל כבר שיחקתי מספיק כאילו. חוץ מזה הג'נר האהוב עלי הוא אסטרטגיה בתורות ובגלל שזה לא ג'אנר פופולארי אז לרוב אני צריך לחכות המון זמן למשחקים ולפעמים מקבלים נפילה כמו moo3 . לפני כמה חודשים קניתי בארה"ב את UFO ET שלא חידש כלום כי הם פשוט העתיקו את כל xcom ufo defense אבל בניגוד לMMO3 אפשר לשחק ולהנות ממנו. אני פשוט מורעל ואני חושב שעשיתי טעות שקניתי אותו מוקדם מדי. בנתיים אני משחק בכל המשחקים שפספסתי כמו Desciples 2 ו לא מזמן התחלתי fallout 1 . לפני זה שיחקתי הרבה בJA2 .

הגודל של שוק המשחקים הוא בערך ארה"ב/קנדה, אירופה/אוסטרליה ויפן , כל היתר עם פיראטיות גבוהה מדי כדי להיות כדאיים כלכלית. כדי לדעת מה יקרה עם שוק משחקי המחשב צריך להסתקל על השווקים האילו ולבדוק איזה משחקים הם משחקים. מה שקורה בעולם שברוב השווקים הקונסולות נכנסות חזק ואוכלות נתח שוק על חשבון ה PC והPC נותר בעיקר עם כמה ג'אנרים עיקריים : הmmorpg, הRTS והFPS ועוד ג'אנרים לא פופולרים שאין להם משמעות היום. לאט לאט הקונסולות מקבלות משחקים של הPC ואז אנשים צריכים לבחור איזה פלטפורמה לקנות את המשחק. המפתחות אז בודקות מאיפה הם מקבלים יותר כסף ולפי זה מחליטות לאיזה פלטפורמה להוציא את המשחקים הבאים שלה.

אין פלא שהPC הופך יותר ויותר לפלטפורמת multi player כי במשחקים multiplayer יש שרתים שיכולים לקבוע למי מותר ולמי אסור לשחק שמגן על החברות מפני פיראטיות. לחברות משחקים אין שום אינטרס לפתח משחקים בשביל שיצליחו בסין או ברוסיה כי שם אף אחד לא נותן להם פרנסה. מה גם שהשוק של הPC בתקופה שבין מערכות הפעלה ובין DIRECTX9 ל 10 שמכניס לשוק אי וודאות. וכשיש אי ודאות אף אחד לא מוכן לסכן את הכסף שלו בפיתוח משחקים חדשניים לPC. הם יקחו ג'אנר או פרנצ'ייז מצליח ויסחטו לא את המיץ. אולי הם לא ירוויחו הרבה אבל הם גם יורידו את רמת הסיכון שלהם .

פורסם

רק הוספה לקטנה:

לאלה שחושבים שהמשחק משעמם כי אין מולטי- התחלתי לשחק בrome total war כשזה יצא ב2004 במשך קיץ שלם, 10 שעות כל יום. בשנתיים שלאחר מכן אני מניח שבממוצע ליום שיחקתי 8 שעות. מחקתי את המשחק לפני חצי שנה ואני מתכוון לקחת אותו מחבר ולהתקין שוב.

בסך הכל שיחקתי אלפי שעות במשחק הזה (7000~) לפי החישוב שלי בלי לנגוע במולטי. אז...המולטי לא חשוב בגרוש.

פורסם

מולטי לעולם לא ישתווה לסינגל טוב, מולטי זה סתם עוד תוספת.

אין כמו העלילה שמאחורי הסינגל, רק בסינגל אתה יכול ממש להיכנס למשחק...

אגב, אני כרגע מבצע השלמות, ב5 שנים האחרונות לא שיחקתי משחקי מחשב בגלל מחשב חלש, עכשיו יש לי להשלים את כל המשחקים שיצאו.

יש לי רשימה של די הרבה אבל בטוח פיספסתי כמה :-\

פורסם

המלצה למשחק לא מוכר יחסית, וחבל:

רידיק- משחק מדהים, סינמטי לחלוטין, עם האווירה שהכי מכניסה אותך למשחק מבין כל המשחקים ששיחקתי, וגם עם גרפיקה עוצרת נשימה.

פורסם

תודה על ההמלצה, זה באמת משחק שלא הכרתי עד שראיתי עליו דיון בפורום לא מזמן.

הוא בדרך אלי :smile1:

פורסם

רק הוספה לקטנה:

לאלה שחושבים שהמשחק משעמם כי אין מולטי- התחלתי לשחק בrome total war כשזה יצא ב2004 במשך קיץ שלם, 10 שעות כל יום. בשנתיים שלאחר מכן אני מניח שבממוצע ליום שיחקתי 8 שעות. מחקתי את המשחק לפני חצי שנה ואני מתכוון לקחת אותו מחבר ולהתקין שוב.

בסך הכל שיחקתי אלפי שעות במשחק הזה (7000~) לפי החישוב שלי בלי לנגוע במולטי. אז...המולטי לא חשוב בגרוש.

באותו הקשר - Heroes of Might & Magic, אחד המשחקים שאפשר פשוט לשרוף עליו חודשים ב-SP (דווקא המולטי משעמם בו, כי זה בתורות).

פורסם

בהירוס אין על HOT SEAT.

פורסם

טוב שלא סטיתם מהנושא >:(

פורסם

בהירוס אין על HOT SEAT.

מה זה HOT SEAT?

ודרך אגב שמעתם שהחברת EA הפסידה בשנה האחרונה 190 מיליון דולר?

פורסם

אני מאוד מקווה שהיא תמשיך להפסיד

אני מעדיף חברות צד שלישי כמו קאפקום\נאמקו\קואנמי וכו

על פני חברות כמו EA והובי סופט שמבחינתי יכולות לפשוט את הרגל ולתת מקום לחברות האיכותיות

פורסם

מה רע ב-Ubisoft? היו להם משחקים מאוד טובים בשנים האחרונות (Beyond Good & Evil, סדרת Prince of Persia, ולפי איך שזה נשמע גם Assassin's Creed).

פורסם

מה רע ב-Ubisoft? היו להם משחקים מאוד טובים בשנים האחרונות (Beyond Good & Evil, סדרת Prince of Persia, ולפי איך שזה נשמע גם Assassin's Creed).

SC5 גם נראה טוב

ואני דיי בטוח שמונטריאול עושים גם את FAR CRY 2

פורסם

ואתה צודק (אגב, ליוביסופט יש גם את סדרת BIA האיכותית).

ולמי ששאל על HOT SEAT, תתבייש.

זה כשמשחקים ביחד על אותו מחשב לפי תור.

פורסם

BIA?

והחברה שמפתחת את קיין ולינצ' נקראת IO INTERACTIVE זו אותה חברה שעשתה את HITMAN?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים