עבור לתוכן

משחקי מחשב - לאן?

Featured Replies

פורסם

Psychonauts לא משחק מעולה בכלל

הוא אולי זאנר נדיר במחשב אבל בקונסולות יש פלטפורמות הרבה יותר מוצלחות

ללאלאלאלאל אני לא מאמין שבאמת כתבת את זה

הייתי שמח לענות לגבי כל שאר ההודעה אבל הקטע הזה מרתיח אותי מאוד!

העדר מקש קפיצה הוא כדי למנוע את גבול היכולת של השחקן כך שגם שחקנים בעלי קורדינציה של חתול נכה יוכלו להנות מתנועה חופשית באמת כמו שהמפתחים רצו

לAssasin creed יש יותר מידי היפ

ומשחקים אם תנועה חופשית קימים מזמן

• תגובות 83
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה אומר את זה רק כי AC לא יוצא ל - WII, אם הוא היה יוצא היית מהלל אותו ללא הפסקה.

ואתה כנראה היחיד שחושב שפסיכונוטס הוא לא משחק מעולה, אפילו אני שלא סובל משחקי פלטפורמה, מעריך אותו.

פורסם

Psychonauts לא משחק מעולה בכלל

הוא אולי זאנר נדיר במחשב אבל בקונסולות יש פלטפורמות הרבה יותר מוצלחות

לAssasin creed יש יותר מידי היפ

ומשחקים אם תנועה חופשית קימים מזמן

כבר היינו בדיון הזה קודם ואני כבר הסברתי למה AC מביא תנועה חופשית חדשנית בהחלט גם מצד התכנות וגם מצד השחקן

פורסם

כבר היינו בדיון הזה קודם ואני כבר הסברתי למה AC מביא תנועה חופשית חדשנית בהחלט גם מצד התכנות וגם מצד השחקן

אני לא ראיתי אז אני אשמח לציטוט או הפניה :)

וזה גם עונה לי על השאלה אם כעסת או הסכמת על כך שאני חושב שהיעדר כפתור קפיצה פוגע במשחק.

בנוגע ל-Psychonauts, קרירין אתה לגמרי טועה, שוב, הן מבחינת אתרי ביקורות, והן מבחינת משתמשים יש הסכמה מקיר לקיר שמדובר במשחק מדהים, לראיה תראה מה קרה כשבאתר של המשחק החדש של שייפר עלה פוסטר מוצלל של psychonauts והתחילו לרוץ שמועות מטורפות על כך שהנה יוצא משחק המשך, שמועות כל כך נפוצות ומעוררות תשומת לב עד כדי כך שטים שייפר עצמו היה צריך להגיב ולהסביר שאין משחק המשך מתוכנן ל-Psychonauts :'( (אלא אם כן מישהו ממכם מוכן לתרום 5 מיליון דולר בשביל המטרה הנעלה הזו :) )

פורסם

1. אני באופן אישי חושב שכל תחום נידון לחזרתיות - לדוגמה תראו בגדים, יש מחזוריות ברורה עם השפעה ברורה של סיגנון ישן, פשוט אין כל כך מה לחדש, סרטים לא חוזרים על עצמם רק עם שינוי עלילתי? הרי אפשר לקחת את כל הסרטים ולפרק אותם לכמה יסודות, יסודות שקיימים בבסיס של כל סרט, להמציא את הגלגל

אין קשר בין ביגוד ואופנה לעולם המשחקים כמו כן עולם הקולנוע.

משחק מחשב הוא מוצר ויזואלי שהחוויה האישית שלך שונה מכל אדם אחר ,בכל האספקטים של החוויה.סרטים כן מחדשים אגב,לא דיברנו על יסודות.

כשגיימרים היו נכנסים אלי לחנות ואומרים לי "תביא לי משהו חדש, חדשני שעוד לא ראיתי" הייתי אומר להם "מצטער אבל אין דבר כזה, כל משחק הוא מיחזור של רעיון שכבר ראינו" וזו הנקודה שלי, הז'אנרים עצמם הומצאו מזמן, בין אם זה FPS, אסטרטגיה או כל דבר אחר, להמציא משהו חדש? אני חושב שכאן טמונה הבעיה, זה לא פשוט כמו שאתם עושים את זה והאשמה היא לא רק של התעשיה (אם בכלל).

הז'אנרים אכן כבר קיימים למרות שיש מקום לשילובים מה שחסר לדעתי זה החידוש בעלילה ובתכנים שמקיש על בתוצאה הסופית.

3. אי אפשר לגדול על זיכרונות ילדות בהם משחקי מחשב היו תחום חדש ולצפות ש-20 שנה אחרי, אותה רמה של "וואו" תישאר, תחשבו על כל דבר שהשאיר אתכם פעורי פה כשהייתם קטנים ועל איך אתם מתייחסים לזה היום , 10, 20 שנה אחרי, ועוד משחקי מחשב שזה משהו אינטנסיבי שנצרך בכמויות.

איזה זכרונות ילדות?

קח משחקים מ 2002 שהיתה אולי השנה הכי פוריה לענף המשחקים או אפילו 2004 ותבין שזה לא היה מזמן.

מעבר לכך כמה הערות שלצערי ינפצו פה לכמה אנשים את האשליות:

2. GOW Co-op יהיה אפשרי רק דרך מנוי סילבר בשירות המעאפן של מייקרוספוט ( לא זוכר את שם השירות) :\

זו פשוט עוד דרך (לדעתי) לסנן פיראטים.לא הבנתי מה הבעיה.התנסת בשירות הזה ואתה לא מרוצה?

http://planetgearsofwar.gamespy.com/fullstory.php?id=145102

השירות נקרא פשוט סילבר או גולד,סילבר זה חינם גולד בתשלום.

פרטים כאן: http://www.microsoft.com/presspass/press/2007/mar07/03-14G4WandXboxLIVEPR.mspx

בנוגע לכך שהסינגל לא מת אלא פשוט זורקים עליו ז*ן .... אני אענה לך בפשטות, כמה אנשים כאן (שמדובר בפריקים הכי גדולים) באמת קונים משחקים של סינגל? אולי 1% (אני מגזים בכוונה אבל עדיין ...)

תתפלא אבל יש לא מעט.בכלל איך זה מתקשר לזה שהסינגל גוסס? בארה"ב "תרבות" ההורדות בכלל לא פופולרית .

תנסה להימנע לתקופת מה ותגלה שהתיאבון חוזר ושגם דברים ממוצעים יכולים להחזיר את הכיף כשממש מתגעגעים לאהבת המשחקים הישנה.

כמו כל דבר בחיים ;)

פורסם

bain kol ha mishakim she yatsu lahrona varti rak et Portal ehad ha mishakim ahi kefim she sihakti bahem

פורסם

אני לא ראיתי אז אני אשמח לציטוט או הפניה :)

וזה גם עונה לי על השאלה אם כעסת או הסכמת על כך שאני חושב שהיעדר כפתור קפיצה פוגע במשחק.

בנוגע ל-Psychonauts, קרירין אתה לגמרי טועה, שוב, הן מבחינת אתרי ביקורות, והן מבחינת משתמשים יש הסכמה מקיר לקיר שמדובר במשחק מדהים, לראיה תראה מה קרה כשבאתר של המשחק החדש של שייפר עלה פוסטר מוצלל של psychonauts והתחילו לרוץ שמועות מטורפות על כך שהנה יוצא משחק המשך, שמועות כל כך נפוצות ומעוררות תשומת לב עד כדי כך שטים שייפר עצמו היה צריך להגיב ולהסביר שאין משחק המשך מתוכנן ל-Psychonauts :'( (אלא אם כן מישהו ממכם מוכן לתרום 5 מיליון דולר בשביל המטרה הנעלה הזו :) )

בעיקרון

ההבדל בין AC לכל משחק אחר הוא שבמשחקים אחרים כאשר בונים את המפה אתה צריך לקבוע איזורים מסויימים שבהם אפשר לעשות פעולות מסויימות (טיפוס על סולם למשל) בAC המנוע בעצם לוקח את המפה שבנו בלי שום איזורים קבועים מראש ומוצא בזמן אמת את המקומות טיפוס/קפיצה ל.. ומ... בזמן אמת

התוצאה?

תנועה חופשית באמת (ועוד יותר חופשית בלי כפתור קפיצה שמוריד את ההגבלה על שחקנים חסרי קורדינציה ויכולת) ופחות זמן פיתוח למפתח (אתה לא רוצה לדעת כמה זמן היה לוקח למפתח לקבוע את כל האזורים האלו ידנית... ובטוח שהוא היה מפספס כמה)

פורסם

ביום שגמרתי להוריד את הקופסא הכתומה גמרתי את פורטל.

למחרת התחלתי את HL2E2... ואז הגיע Luxor 3.

מאז אני משחק רק ב-Luxor 3 וקופץ ל-E2 לרבע שעה פה ושם. עכשיו אני בקטע שיוצאים מהמכרה ורואים את הקומביין על הגשר מרחוק.

את לוקסור 3 גמרתי לפני שבוע, אגב.

במה מדובר?

http://www.mumbojumbo.com/game/game/82

פורסם

אתה אומר את זה רק כי AC לא יוצא ל - WII, אם הוא היה יוצא היית מהלל אותו ללא הפסקה.

ואתה כנראה היחיד שחושב שפסיכונוטס הוא לא משחק מעולה, אפילו אני שלא סובל משחקי פלטפורמה, מעריך אותו.

בולשיט נתתי ביקורת באתר על לואיגי מנסיון שזה משחק של נינטנדו

והביקורת היתה לא טובה

ואני אומר בפה מלא שסוניק לWII פשוט מסריח

זה שיוצאים משחקים לWII לא אופכים אותם אוטומטית למוצלחים

ואני אולי פאן בויס אבל לא פאנבויז כמו אורי ...

אני גם יכול לשבח משחקים כמו HL2 בלי בעיה

ואין HL לWII או לקונסולות אחרות של נינטנדו

בנוגע לPsychonauts שיחקתי ועברתי אותו בזמנו והוא בינוני לזאנר שלו

ואני אוהב תזאנר

פשוט אתה ואחרים לא מכירים תזאנר טוב כי הוא נפוץ הרבה יותר בקונסולות של סוני ונינטנדו

אבל אני חרשתי על מספיק משחקי פלטפורמה ככה שPsychonauts לא עשה לי כלום

פורסם

בולשיט נתתי ביקורת באתר על לואיגי מנסיון שזה משחק של נינטנדו

והביקורת היתה לא טובה

ואני אומר בפה מלא שסוניק לWII פשוט מסריח

זה שיוצאים משחקים לWII לא אופכים אותם אוטומטית למוצלחים

ואני אולי פאן בויס אבל לא פאנבויז כמו אורי ...

ואני אוהב תזאנר

פשוט אתה ואחרים לא מכירים תזאנר טוב כי הוא נפוץ הרבה יותר בקונסולות של סוני ונינטנדו

http://www.escapistmagazine.com/articles/view/editorials/zeropunctuation/1368-Zero-Punctuation-Psychonauts

שיעורי בית...

פורסם

דיון מעניין זה... :jump:

שמעו לפי דעתי הסיבה שהיום משחקים משקיעים יותר ויותר במולטי כי למולטי אין סוף.

סינגל אפשר לשחק פעם אחת וזהו ( חוץ מפעמים נדירות ביותר), זה אומר שלמשחק יש זמן מוגבל !

במולטי, אם אתה אוהב את המשחק, אפשר לשחק המון זמן !

אני חושב שסוג המשחקים הכי טוב הוא הסגנון של CALL OF JUAREZ ! לא בגלל הז'אנר אלא בגלל

הרעיון שלו, רוב המשחק הוא בסינגל שיש עלילה ויש דמויות וכל זה (ד"א משחק כיפי מאוד) ויש גם מולטי שהוא בלי עלילה בלי כלום !

פשוט לרות ולירות אחד על שני ! ממש מוצלח לטעמי !

שתבינו הוא היה לי על המחשב סביבות החודש ושיחקתי בו פשוט הרבה ! אני מעריך 20-25 שעות.. פשוט כיף..

לפי דעתי יש משחקים שייכלו לעשות אותם טובים אבל פיספסו משהו, ואם רק היו דוחים אותם עוד קצת זה היה מעולה..

לדוגמא ביושוק ! אם המשחק היה יוצא בו נגיד עוד כמה חודשים, עדיין הגראפיקה שלו הייתה טובה מאוד ביחס לתאריך שלו

ואם היה לו מולטי ? תחשבו עוד כמה אנשים היו קונים את זה.. אני חושב שבגלל שאין לו מולטי אז הגנו עליו כל כך חזק..

אבל זה לא משנה כי בסוף כל דבר ייפרץ...

דיברו פה על AC, אולי המשחק שאני הכי מצפה לו (אחרי TS שאיכזב אותי קשות), תחשבו, אפשר להיסתובב איפה שבא לכם !

הקרבות ניראים פשוט מעולה, הגראפיקה גם כן מעולה ! מה גם שאמורה ליהיות עלילה טוב למשחק..

אה, שחכנו לגמרי שהוא מתרחש פה באזור.. (ירושליים ועכו)

פורסם
  • מחבר

היום אני כבר לא מחפש חידושים מהפכניים בטירוף שיעיפו אותי מהכיסא. תנו לי חווית סינגל מלוטשת עם אפשרות אמיתית למשחקיות חוזרת, בין אם זו עלילה מתפצלת\דינמית או אפשרות למשחק משותף.

אחד האלמנטים שהרשימו אותי בקרייסיס היה הקטע שאתה מקבל רמז לקטעים סינימטיים\חשובים (הגעת לנקודה חשבה) והמסך כאליו בא להפוך לסצנת מעבר אבל אתה בעצם ממשיך לשחק, לדעתי זה צעד בכיוון הנכון.

אגב, רק אני כבר הפכתי להיות טיפוס סבלני שפשוט מחכה לירידת מחירים או יציאת מהדורות GOTY של משחקים במחיר מוזל ואז קונה ערימה של משחקים במחיר של משחק חדש? ???

פורסם

ואני אוהב תזאנר

אני לא יודע -מה- שיחקת בז'אנר הזה שיכול לגרום לך לזה, או אולי זה בגלל שחרשת כל כך על הז'אנר שהוא כבר לא עושה לך את זה אבל המשחק Psychonauts הוא משחק -מאוד- טוב, אני אישית סתם עברתי בין ביקורות של משחקים והשם של המשחק מצא חן בעיני אז מצאתי אותו איפושהוא והבאתתי, אז גיליתי שהוא לא עובד אצלי אז כל יום במשך מלא זמן הלכתי לחבר ואני והוא פשוט חרשנו על המשחק מההתחלה עד הסוף וזה לא שיעמם אפילו פעם אחת.

כל פעם זה משהו שונה, משהו יותר מאתגר ושונה, בין אם זה הצורך להבין מה אתה אמור לעשות פה ובין אם זה תעלולי אצבעות מהירים וקורדינציה של קפיצות מרובות והליכה ישר, זה פשוט מאתגר.

מה שגם במשחק הכניסו הרבה הומור, אתה יכול להשתמש בדברים שעושים דברים שטיתיים או מצחיקים וגם רוב הדמויות עצמן לא בנויות להראות ריאליסטיות אלה יותר בצורה בלונית ומצחיקה.

בקיצור, לדעתי משחק ממש מצויין עם מלא יצירתיות שלא מגיעה לו הביקורת הרעה.

פורסם

אני כבר מזמן הפסקתי להתלהב ממשחקים (אלא אם כן שואפים איזו שכטה ופתאום הכל נראה יותר מגניב :lol: )

CRYSIS דווקא די עשה לי את זה למרות שהחשב שלי מריץ אותו על הכי נמוך והוא נראה זוועה.

לרוב אני רק משחק בדמו של LIVE FOR SPEED ואני מעדיף למצוא כבר תחביב חדש. אני חי את התחביב הזה כבר יותר מדי זמן :sleep:

פורסם

אתה לא יודע עד כמה אתה צודק

אני כבר שמתי לב לזה לפני מלא זמן

אני פשוט מוריד משחקים וכולם פשוט אותו דבר משעממים

אני מוריד מתקין משחק 10 דקות ומוחק - פשוט זה לא כיף

אני חייב לציין רק חברה אחת בשוק המשחקים לטובה וחברה אחת לרעה

EA= מרוב המשחקים שהיא מוציאה כל יומיים האיכות שלה יורדת

BLIZZARD - אחת החברות האחרונות האיכותיות שנותרו בשוק משחקי המחשב ואולי זה קשה לחכות לכל משחק איזה 3 שנים אבל כל משחק הוא משחק

פורץ גבולות בזמנו והמשחקיות שלו שווה ביותר

מה שאני אומר זה שאין משחק אחד שאתה קנית של BLIZZARD בזמנו ואתה לא התאכזבת ממנו

והנה הרשימה :

WARCRAFT I

WARCRAFT II

DIABLO

DIABLO II

STARCRAFT

WARCRAFT III

WOW

STARCRAFT II TO BE

אני שחקתי בכל המשחקים שלהם חוץ מ DIABLO ואני חייב להגיד לכם מי שלא שיחק במשחקים של BLIZZARD כאילו לא שיחק במשחקי מחשב מעולם

ומשפט אחרון לסיום ואני חושב שהוא ממצה את הכל: האיכות עדיפה על הכמות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים