פורסם 2002 בינואר 2123 שנים קניתי מחשב עם מעבד פנטיום 4 1700 והמאוורר עושה רעש מעצבן אמרו לי שזה נורמלי ואם אני רוצה שקט אז לקנות מקרר מים או מאוורר מתקדם יותר תמליצו מה ואיפה לקנות וכמה זה בערך יעלה
פורסם 2002 בינואר 2123 שנים משום מה יש לי הרגשה שלא תשקיע בקירור מים:א. כי אתה לא ממש צריך את זה כי מעבדי אינטל לא ממש מתחממיםב. כי במחיר שזה עולה (1200 שקל) אתה יכול לקנות דברים הרבה יותר שימושייםבכל מקרה אני ממליץ לך לקנות את הvolcano 6 cu מאורר מצויין ודי שקטואם תמצא אז עדיף dr.thramel ti77 שקשה להשיג אבל הוא גם מאורר מעולה
פורסם 2002 בינואר 2223 שנים המעבד לא ישרף אם אני יוריד את המאוורר?יישרף בטוח לא. יש מנגנון מיוחד שמוריד את ביצועי המעבד ברגע שהוא מגיע לטפרטורה מסוימת.הבעיה היחידה היא שאותו מנגנון ימנע ממך לנצל את המעבד שלך במלואו - הוא בעצם ייתן לך משהו כמו 50% מהביצועים רק בגלל שהוא התחמם מעבר למה שמותר לו.
פורסם 2002 בינואר 2223 שנים תוריד ת'מאוורר וזהוהמעבד המלעון הזה גם ככה לא ישרףרואה את הציטוט הזה? זה היה ציניות.אל תוריד את המאוורר.
פורסם 2002 בינואר 2223 שנים סייג לחוכמה שתיקה וולקנו 6 מתאים רק למעבדי סוקט 370 ו סוקט A.דבילי לכתוב שהוא מתאים לפנטיום 4 .מי שלא יודע מה הוא כותב עדף שלא יכתוב ויטעה אנשים שעוד בטעות יקנו את הוולקנו 6 לפנטיום 4 ולא יבינו למה הוא מתאים לסוקט !!!דן
פורסם 2002 בינואר 2323 שנים סקורפיון, אולי תספר לי איך אתה רוצה שהוא ירכיב וולקנו 6 על הפנטיום 4? אולי המצאת קליפס משדרג מSOCKET A\370 ל423??? אני אשמח לשמוע
פורסם 2002 בינואר 2323 שנים לי זה נשמע כאילו המאורר נתקע בצלעות הקירור ויוצר רעש מופרז, בדוק את העניין.
פורסם 2002 בינואר 2323 שנים שכחתי שיש לו פנטיום 4........לא מכיר הרבה אנשים שעשו את הטעות הזאת..........בכל מקרה יש מאוור של tharmaltake לפנטיום 4 תבדוק באתר של החברה כי אני לא זוכר איזה זה בדיוק אבל נראה לי זה אחד מהאורביםמצטער על הטעות..............
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.