עבור לתוכן

פרטים מלאים על הDX10.1 , פרטים על הATI HD 3800 שהם הראשונים שיתמכו בזה!

Featured Replies

פורסם

אז אתה אומר שאנוידיה השתמשה בכוח שלה כדי שהדברים העסיסיים האלה לא יכנסו? :kopfpatsch:

זאת אומרת שHD2900XT כן תומך? או בגלל ש ה RV670 כן תומך ו G92 לא?

2900 אמורים לתמוך ב10.1, לא יודע מה יושם מעבר לזה, רוב הסיכויים שזה פשוט לא יפתח בדרייברים מעולם כי אין בזה צורך, אחרי הכל צריך גימיק לסדרה החדשה.

nVIDIA לא בדיוק השתמשו "בכוח", טוב אולי קצת כן בהתחשב שMS אמרה עם DX10 נגמרת הפרשנות הפרטית של כל אחד לגבי הspecs של הAPI.

אבל ATi עשתה דבר מאוד דומה עם 9, זה לא פלא ש DX9 דרש דיוק של 24bit בחישובי נקודה צפה, מספר מאוד מוזר בעולם המחשוב. הכרטיסים של ATi היו הראשונים לצאת, כאשר nVIDIA הלכה על דיוק של 32bit(שהיה בלתי ניתן לביצוע עד סדרה 6), וhalf data format(שMS כבר 3 שנים מסנה להפתר ממנו) של 16bit fpp. מיקרוסופוט פשוט לא רצו או יכלו להגיד לATi צטערת אתם לא מתאימים, כבר הכרטיסים שלהם הראו ביצועים שכמותם לא נראו מעולם ונחטפו כמו לחמניות חמום.

מה שקרה שבמשחקים שתמכו רק הfull precision הכרטיסים של ATI חישבו בדיוק במסגרת של 24bit float, הכרטיסים של nVIDIA היו חייבים לרוץ ב32bit, הפרש של 33% יותר, מה שגם עלה להם בביצועים, בעוד שבזמנו(ואפילו בזמננו) לא היה הבדלים באיכות התמונה.

מה עוד שאיכות הפילטרציה של סדרה 4 ו5 והQAA האיום של nVIDIA גרמו לכל הרבה פגמים בתמונה שאפילו הפוטושופר שעובד על התמונות של בר רפאלי לא היה עוזר להם. באפליקציות שתמכו בhalf data format הם יכלו לרוץ ב16bit fpp אבל איכות התמונה הייתה זוועתית אפילו עוד יותר בשל טעויות עיגול שנצברות בכל חישוב.

לכן אפשר להגיד שהGreenmail כמו שזה נקרא בעולם העסקי של ATi הייתה אפילו זדונית יותר, אם זה תוכנן במלואו או לא את זה אני לא יודע וזה גם לא מעניין, אבל התוצאה של אותה התעקשות זה מה שהביא את החברה להיות שחקן רציני בdescrete market של כרטיסי המסך.

פורסם

הי,

נשאלת השאלה גם האם ATI/AMD יעמדו הפעם בלוחות הזמנים

או שימשיכו במגמה שבה לחודשים שלהם יש משך שונה מהחודשים ששאר האנושות משתמשת.. :nixweiss:

ובאמת יכניסו יותר פלפל לתחרות למרות שכפי שאני מבין לפחות ב"נגלה" הנוכחית

הם לא מתכוונים לשחחר כרטיס שאמור להתחרות ב 8800GT/S החדשים של NVIDIA.

the Z-Guy

פורסם

AMD אף פעם לא עמדה בלוח זמנים :P חלק מזה זה בשביל להגדיל את ההייפ והציפיה, בפעם האחרונה עם HD2900 הם הגזימו וזה גרם להם נזק, לא ניראה לי שהם יעשו את זה שוב.

פורסם

כו אתה צודק לגבי "מוסר" העמידה בזמנים של ATI אבל הקטע של ה 2900

עדיין לא ברור לי,

הרי הם ידעו שאין להם כרטיס שהולך לתת KO ל GTS אבל עדיין המשיך ה buildup המטורף

מה שיצר בסוף אצל די הרבה אנשים (כולל אצלי) מן אנטי בלתי מוסבר כלפי הכרטיס הספציפי הזה שהוא יצא לבסוף.

the Z-Guy

פורסם

לא הבנתי, אמורים לצאת שני כרטיסים מסדרת 3800 HD באמצע נובמבר (3850, 3870).

והכרטיסים האלו אמורים להתחרות ב 8800 GT / GTS, או שהם יעברו את GTX בביצועים? (פורסמו המחירים המשוערים?)

פורסם

הם קניראה יתחרו ב 8800GT וב 8800GTS החדש.

לא ידוע עליהם הרבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים