פורסם 2001 בדצמבר 1323 שנים מחבר יקר ושווה את זה!!!!תודה לכולם!!נ.בפתאום התעורר בי חשק ענקי לשחק UT שוב פעם!!! פעם הייתי מכור למשחק הזה ושיחקנו בו LAN PARTIES שלמות!
פורסם 2001 בדצמבר 1323 שנים מחבר תודה! אני לא מאמין!!! הגיע הרגע!!! חצי שנה אני מחכה לזה!!! אני מסתכל על המפרט וכמעט מתעלף! איזה מחשב ענק! תודה לכולם!!!!!!!!!!! :jump: עומר
פורסם 2001 בדצמבר 1323 שנים אם אתה כבר מוציא כל כך הרבה כסף, למה שלא תקח כרטיס רשת איכותי של אינטל לדוגמא?אלא אם כן אתה צריך אותו רק לDSL
פורסם 2001 בדצמבר 1323 שנים אני די בטוח שהם לא מבוססים על אותו צ'יפ (של רילטק) אבל אני עצלן מכדי לאמת.אז אם לא אינטל, למה לא 3COM, שטוב בהרבה מהג'ניוס?ולמה צורב X16 אם יש X20?
פורסם 2001 בדצמבר 1323 שנים אז זה סופי? הDr. Themal יותר טוב מולקנו 7?כי רציתי לקנות את הולקנו 7 אבל אני רואה שיש פה אנשים שאומרים ש Dr. Themal יותר טוב אז אני ינסה למצוא אותו
פורסם 2001 בדצמבר 1323 שנים מחבר תראה, את הצורב ההורים שלי מממנים, וממש לא אכפת לי אם הוא יצרוב בארבע דקות או שבע... רק שלא ידפוק דיסקים.גם כרטיס הרשת של 3COM וגם של ג'ניוס מבוססים בדיוק על אותו צ'יפ.
פורסם 2001 בדצמבר 1323 שנים ואחרי זה אם רעש מפריע לך תעשה מוד קטנטן עם ספוגים מבודדים שיבדדו רעש.. זה יעלה טטמפ בכמה מעלות אבל שווה תשקט... המחשב שלך כמעט שווה את המחשב שלי (p3 600 192 sdram)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.