פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים אני עובד עם C# אבל גם אם יש למישהו פתרון ב VB.NET זו לא בעיה לתרגם.יש לי קובץ XML שנראה נגיד ככה:<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?><Referrals> <ref url="google.com"> <visits>15</visits> </ref> <ref url="yahoo.com"> <visits>12</visits> </ref></Referrals>אני צריך שהדף יציג משהו כזה:google.com: 15yahoo.com: 12מבינים?
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים אתה יכול לעבוד עם XmlTextReader ו-XmlDocument, או לחילופין לעבוד עם xslt.
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים תבדוק איך משתמשים בXSL. אולי זה יעזור לך בלי להסתבך יותר מידי עם שפת תכנות כמו C# או VB.NET.
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים מחבר טוב, פתרתי את זה בסוף בדרכים עקלקלות אם מישהו רוצה שאני אדביק פה את הקוד (C#) אין לי בעיה
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים מחבר תגרור אובייקט XmlDataSource לדף ה-ASPX ב- Designerניסיתי את זה, למרות שאני שונא לעבוד עם ה Designer
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים כמה שאתה שונא כדאי לך מאוד להשתמש בו, זה יכול לחסוך המון קוד (לדעתי זה בעצם מה שהופך את השפות האלה לכל כך פשוטות). למשל, אפשר להציג מידע מSQL, כולל בחירה של עמודות מטבלאות אחרות ע"פ מידע שמתקבל מפקד מסוים עם שימוש ב-0 קוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.