פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים פועל לי כזה מגעיל!!!! הכל איטי!!! שמתי את השורה הראשונה ב ADVANCED על HIGH הכל והשורה השניה הכל על LOW וAA OFF 1280X1024 זז לי לאט בטירוף.... אי אפשר לשחק ככה גם יש לי תקיעות מפרט בצדד חשוב לציין שיש לי הארדיסק 2מגה באפר! זה קשור?
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים פועל לי כזה מגעיל!!!! הכל איטי!!! שמתי את השורה הראשונה ב ADVANCED על HIGH הכל והשורה השניה הכל על LOW וAA OFF 1280X1024 זז לי לאט בטירוף.... אי אפשר לשחק ככה גם יש לי תקיעות מפרט בצדד בערך לכולם זה זז לאט אפילו למחשבים החזקים פה (Xvertigo) ... אז אין מה לבכות
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים הנה עוד תמונה...איך אני מעביר לפה תמונה שיראו אותה באיכות טובה? (כל תמונה תופסת 5 מגה אבל ברגע שאני ממיר אותה ל JPG האיכות יורדת לרצפה)[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים הנה עוד תמונה...איך אני מעביר לפה תמונה שיראו אותה באיכות טובה? (כל תמונה תופסת 5 מגה אבל ברגע שאני ממיר אותה ל JPG האיכות יורדת לרצפה)תעלה לראפיד שר מספר תמונות בRAR
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים אתה לוחץ על Print screen (כמובן) ואז עושה paste בתוך photoshop ושומר כ jpg באיכות 10.
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים הנה עוד תמונה...איך אני מעביר לפה תמונה שיראו אותה באיכות טובה? (כל תמונה תופסת 5 מגה אבל ברגע שאני ממיר אותה ל JPG האיכות יורדת לרצפה)לשם מה אתה צריך להראות תמונה? כולנו משחקים במשחק ויודעים איך נראית הגרפיקהאלא אם כן אתה רוצה להראות משהו מיוחד?!באיזו תוכנה אתה משתמש ל-CAPTURE?
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים אני נתקל באותה תופעה מעצבנת שהייתה בFARCRY, כשאתה הולך קדימה עצמים מופיעים כמו משום מקום - עוד מישהו נתקל בזה ?שימו לב לאבן על הכוונת.עריכה: הגרפיקה של הנוף ממש דומה לFC :-X[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים חשבתי על זה אבל הייתי בטוח שAF קשור לחדות של הטקסטורות במרחק - פה זה ממש אובייקטים שנעלמים ??? אני אוריד ATI TRAY TOOLS ואנסה, תודה רבה
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים ואלה מאמון אתה תותח..... מקוווה שיעבוד טוב וכולם תוריד את הרדיוור החדש של NVIDIA שהוציא במיוחד למישחק הזה
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים משחק מעניין גרפיקה נחמדה... (אני משחק על מדיום ~ 25 FPS) תמונת נוף נחמדה.. כאן רואים שהגרפיקה אצלי לא משהו.. להכות אויבים עם סיר זה נחמד אפילו הכובע של האויב יכול ליהות נשק נחמד... כוסית ויסקי, מישהו? אופס, הבית נהרס.. אני עף מפה לפני שאישתי חוזרת... שוב, אני מפוצץ דברים שלא צריך... קפצתי לשכן, אני רעב, אז ניקח משהו מהמקרר
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים יש את הביתן הזה שאתה מוריד שם משהו מהמחשב, ליד המחשב יש שולחן. עליו יש 3 רימונים... בהמשך יש עוד כמה. הגיע הזמן לשחק שוב פעם, הפעם לא נתאמץ לשחק כמו שצריך, הפעם זה רק שטויות
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים אני עם פנטיום 4 3 גיגהרץ 1024 ראם 6800 gt משחק על 800 על 600 כל ההגדרות על נורמל פרט ai שמשום מה לא נותן לי להפעיל כאילו זה חוזר לכבוי המשחק רץ מעולה אני ממש מרוצה.חשבתי שהמחשב שלי לא יריץ את המשחק
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים המישחק לא עובד לי חלק שאני ממשיך ללכת אני רואה במישחק שיש עוד עלים שמראים לי הם קופצים למישחק ... קשה להסביר את זה אבל אני לא משחק חלק על גרפיקה של HIGH . אני על 163.75_forceware_winxp_32bit_english_beta
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.