עבור לתוכן

Crysis Singleplayer DEMO-יצא!

Featured Replies

פורסם

אתה תכין חדש לHIGH?

זה יעזור מאוד : :silly:

כן אני יכין חדש ל HIGH.

• תגובות 894
  • צפיות 94.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אם הקבצים ממקודם משפרים את הVH זה טוב מאוד. הבאנצ' איתם היה על 22~. שלפניכן הוא היה 17..

פורסם

מעניין אותי איך בדיוק עשית את זה ?

פורסם

יש במשחק תיקייה "Game\Config", ששם יש כל מיני קבתי CFG שמוגדרים שם איכויות המים, הצבע וכ"ו. מוגדרות שם גם ההגדרות לכל בחירה (HIGH או MED). לדוגמא: בתוך Sys_Spec_Shading.cfg יש סעיפים 1 עד 4 שכל אחד הוא הגדרת איכות. למשל ב-3 רשום:

sys_spec_Quality=3

r_SSAO=1

r_SSAO_blur=2

r_SSAO_quality=1

r_SSAO_radius=1.3f

r_DetailNumLayers=1

e_max_entity_lights=11

r_UsePom=0

r_FillLights = 14

e_particles_lights = 1

אז פשוט משנים כמה דברים...

פורסם

אם הקבצים ממקודם משפרים את הVH זה טוב מאוד. הבאנצ' איתם היה על 22~. שלפניכן הוא היה 17..

נחמד לשמוע שזה שיפר גם לך את הFPS בVH.

פורסם

שיחקתי עכשיו יחד עם הקונפיג החדש שאמור להעלות FPS, הכל ניראה בוא כVH חוץ מהשמש. יכול להיות שהשמש היא הגורם לירידת FPS?

פורסם

אני לא חושב שהשמש גורם לירידה של FPS אבל מה שכן יורד הFPS זה עצים ....המון עצים ומוריד הרבה FPS

פורסם

שיחקתי עכשיו יחד עם הקונפיג החדש שאמור להעלות FPS, הכל ניראה בוא כVH חוץ מהשמש. יכול להיות שהשמש היא הגורם לירידת FPS?

האפקט נעלם כי אני בלבלתי את הVH והH ביחד (ניסיתי לשפר את הHIGH בזמן שבטעות זה היה VERY HIGH.)

ובדקתי,האקפט של הקרניי שמש והצבע שמשתנה (צבע מיוחד כזה אם תשימו לב) מורידים 1FPS.

פורסם

האפקט נעלם כי אני בלבלתי את הVH והH ביחד (ניסיתי לשפר את הHIGH בזמן שבטעות זה היה VERY HIGH.)

ובדקתי,האקפט של הקרניי שמש והצבע שמשתנה (צבע מיוחד כזה אם תשימו לב) מורידים 1FPS.

אני מקווה שאת הקובץ שאתה מכין עבור HIGH לא יפגע באיכות התמונה והגרפיקה במשחק(שאתה לא מוריד מאיזה שהוא סעיף לפחות מ HIGH)...אם כן אז תגיד..

פורסם

אני מקווה שאת הקובץ שאתה מכין עבור HIGH לא יפגע באיכות התמונה והגרפיקה במשחק(שאתה לא מוריד מאיזה שהוא סעיף לפחות מ HIGH)...אם כן אז תגיד..

זאת הבעיה,ב HIGH אני לא ממש מצליח לשפר FPS בלי לפגוע באיכות התמונה.

לאומת זאת את VERY HIGH שיפרתי בהצלחה.

במקום 17FPS יהיה לך בערך 20.

אבל עזבו,אלה שיפורים קטנים שלא יעזור הרבה,חבל להתאמץ כל כך הרבה.

קודם שיגיע המלא,ניראה איך הוא יעבוד,ואם יהיה חרא (למרות שממש לא ניראה לי) ננסה שוב במלא :hat:

בנתיים שיפרתי את הביצועים שבVERY HIGH.

פורסם

אז תעלה את הקבצים של ה V.HIGH :-\

פורסם

אז תעלה את הקבצים של ה V.HIGH :-\

גיל ההבדל בין HIGH ל VERY HIGH הוא זניח ביותר...ההבדל מתבטא איכשהוא בשמש וקצת באבנים..תאמין לי שזה שולי,

אם יוציאו את המשחק עם שיפור ב VH מה טוב אבל לא נראה לי.

תנסה ותראה בעצמך שאני צודק

פורסם

Massive תערוך את ההודעה המקורית שלך.

gil_k שים לב:

טוב חבר'ה סיימתי.

עשיתי קצת אופטימזיה לדמו שמשפר קצת את הFPS ב HIGH.

זה פועל אך ורק על VHIGH HIGH אז לא לצפות שבMED יהיה איזה שיפור.

כל החבר'ה פה עם GTS 320 ומעלה עדיף הכי הרבה שאתם תבדקו את זה.

תריצו בדיקה לפניי הפאץ' וגם אחריי ותגידו לי מה השיפור.

שיפור זה בטוח תראו,השאלה זה כמה בידיוק.

העלתי את הקבצים + הסבר איפה להעביר כל דבר,בבקשה: http://www.fileflyer.com/view/8qvRgAb

פורסם

Massive תערוך את ההודעה המקורית שלך.

gil_k שים לב:

בגלל זה אמרתי שיעלה את הקונפיג / קבצים של ה V.HIGH.

בלי קשר לשיפור FPS.. אני רוצה לראות איך זה נראה ב V.HIGH.

זה דווקא נראה נחמד עם האבנים והשמש הזאת :)

פורסם

לי יש 8800GTS 320MB ועכשיו הורדתי את המשחק לאחר ששבוע לא היה לי אינטרנט ( :pissed: :pissed: :pissed:).

בכל מקרה, ב-XP על HIGH זה זז "חלק" על 25-35FPS, אל זה נראה באמת חלק. אבל, כשיש הרבה עצים או פיצוצים זה יורד לאיזה 15 לכמה שניות...

ואני מריץ ויסטה במקביל ל-XP, ומשום מה בויסטה יש לי בממוצע 10FPS(!!!) עם VHIGH ובערך 15-16 על HIGH.

ה-HIGH ב-XP ובויסטה לא אמורים להיות אותו דבר???

ועכשיו אני מתקין את הדרייבר האחרון לראות אם יהיה שינוי כלשהו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים