פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים איך עשית את זה? לא היה לי שלב כזה! זה ההר שמעל המחנה שבו אתה צריך לנטרל תלווין הזה.
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים בן אדם אתה יכול לעשות SCREENSHOT של המפה "TAB" כשאתה שם? שניראה היכן הסמן של המיקום שלך נימצא?
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים מהפעם השנייה שהפעלתי את הדמו (פעם ראשונה עבד מעולה) יש לי את הבעיה הזאת...בעיקרון- בזוויות מסויימות אתה רואה טוב אבל באחרות אתה בעצם רואה הכל אפור[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים בן אדם אתה יכול לעשות SCREENSHOT של המפה "TAB" כשאתה שם? שניראה היכן הסמן של המיקום שלך נימצא?לפניי הירידה למחנה שבו נמצא הלווין,אתה לא תמצא שם חייזרים כמובן.הם נוספו בעזרת העורך שמגיע עם הדמו.
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים תגידו איך התוצאה שלי: http://i56.photobucket.com/albums/g171/the_crazy_boy/crysistest1.jpg צללים - מדיום שיידר - LOW השאר HIGH תודה
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים מצאתי כמה שיטות בשביל יותר FPS (הכל מהפורום הראשי של INCRYSIS.COM)אז ככה דבר ראשון בשביל XP אפדייט לDX9 http://download.microsoft.com/download/c/6/a/c6af7ea3-f85c-4fef-a475-5810f82def1f/directx_nov2007_redist.exeמישו אמר שזה הגביר לו את הFPSוגם יש דרייברים טובים יותר מישו אמר שהגביר לו את הFPS ב10http://www.tweakforce.com/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=5והנה לינק שמאפשר לכם לשחק DX10 בXPhttp://rapidshare.com/files/65472180/Crysis_Pack_High_to_VeryHigh__NoFrag_.zip.htmlתורידו ותשנו את הקבצים ..ובכלל אם תיכנסו לפורום INCRYSIS.COMואז לפורום CRYSIS DEMOיש שם עוד מלאה דברים אני עכשיו סתם הבתי לינקים.
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים אי אפשר לשחק ב-DX10 ב-XP כי אין דיירקט 10 ל-XPהדרייברים החדשים שעשו בישביל ה-Crysis משפרים כולה 2 FPS בלחץ, והדרייברים שהצעתה הם לוויסטה.ולעדכן את הדרייקט שלך יתן לך תוספת מיזערית של FPS
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים לא אני עשיתי את זה ואנשים אומרים שזה עובד להם אז זה שווה נסיון אני עכשיו ינסה ..וגם באתר שיש את הדרייברים לויסטה יש גם לXP
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים שיגידו אי אפשר לשחק על DX10 ב-XP, נקודה.עם פתחת את האפשרות Very High היא רק תיתן לך אפקטים ואפשרות יותר גבוהה אבל עדיין לא תקבל פה DX10וסבבה שיש שמה אבל אתה נתת לינק ישיר לדרייברים של הוויסטה.
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים שיגידו אי אפשר לשחק על DX10 ב-XP, נקודה.עם פתחת את האפשרות Very High היא רק תיתן לך אפקטים ואפשרות יותר גבוהה אבל עדיין לא תקבל פה DX10בסדר אז זה לא DX10אבל יהיה לך עוד אפקטים וזה יהיה כמו DX10 .. :\בקיצור תפסיק להתווקח תינסה אני עכשיו מנסה
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים כמה דברים חמודים למי ששיחק כבר בדמו ומחפש איך להוציא ממנו עוד כמה דקות של FUN: 1. בכל גי'פ יש מאחורה מיכל דלק. 2 יריות והגי'פ בלהבות. 2. באחד השבילים יש גבעה מצד ימין עם 3 בולי עץ. אפשר לשחרר את הקשירה שלהם והם מדרדרים על קוריאני מבוהל. 3. במחנה שאחרי המחנה של הלווין יש חביות נפיצות על המזח. נחמד לירות לשם קצת, שיבואו קוריאנים ואז לפוצץ את החבית ולהסתכל במשקפת. 4. ברמות הקשות יותר אי אפשר לירות בג'יפ תוך כדי נהיגה, מה שהופך אותו לפחות אטרקטיבי (בנורמל אפשר להרוג את רוב האנשים בקלילות עם ג'יפ אחד), אז נחמד לבוא לג'יפ אחר (למשל בשביל אחרי הלווין) ולהתנגש בו, כשקופצים מהג'יפ שנייה לפני והופכים לבלתי נראה בשביל להנות מהבלגן לפני שמחסלים את הניצולים מהתאונה. 5. באופן כללי להפיל עצים על גי'פים, ומבנים על אנשים. אני לא יודע להסביר למה, אבל למרות שאין לי שום בעיה לירות בעשרות צפון קוריאנים, אני לא מבין איך אפשר לשרוף חיות. למשל זרקתי את הצב הגדול שיש בהתחלה עם MAX Strength, והוא מת וזה ממש ביאס על זה . סליחה צבי צב.
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים שיגידו אי אפשר לשחק על DX10 ב-XP, נקודה.עם פתחת את האפשרות Very High היא רק תיתן לך אפקטים ואפשרות יותר גבוהה אבל עדיין לא תקבל פה DX10וסבבה שיש שמה אבל אתה נתת לינק ישיר לדרייברים של הוויסטה.אבל אין הבדל בין DX9 לDX10 באותם הגדרות,לכן עדיף VERY HIGH DX9 כי זה עובד קצת יותר מהר...וכמו שאתה רואה,אני לא היחידי שהבנתי את זה ויישמתי את זה,עדיף פשוט לפרוץ את החסימה הדבילית הזאת.
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים נכון שאין ממש הבדל אבל עדיין יש הבדל עם כי הוא מיזערי הוא לא מצדיק את הירידה ב-FPSתגיד אחי יש מצב שיצא פאץ למשחק?כי שאני מבטל ליבה אחת של המעבד שלי אני מקבל אותו FPS
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים שמתי הכל על verry high ב DX10 בחלונות VISTA עם 1600X1200 וקבלתי 12 FPS חחחחחח ועלק הם אמרו הדרישות המומלצות זה 8800640 ו C2D6600הם שקרנים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.