עבור לתוכן

אינטל או amd

Featured Replies

פורסם

למי לדעתכם יש מעבדים יותר טובים אינטל או amd?

פורסם

לסבתא שלי

פורסם

לעיראק :lol:

פורסם

לשוקי ;D

פורסם

חברה קצת סבלנות משתמש חדש?

פורסם

1. AMD

2. אם מישהו אומר לך אחרת, תילמד לא להאמין לשום דבר שהוא אומר ולא לבטוח בו, באמת.

גם לא כדאי לך להפנות אליו את הגב ולא להשאיר אותו לבד בחדר עם אחותך.

תזכור את זה :AR15:

פורסם

נכון להיום אין לאינטל מעבד מיתחרה ל-AMD

וסתם לידיעה לוקח לי לקודד סרט DVD עים מעבד של אינטל 1000 כ-9 שעות

לעומת זאת ב-AMD מקבילי לוקח לי כ-2 - 2.5 שעות

פורסם

למי לדעתכם יש מעבדים יותר טובים אינטל או amd?

how original :P :P :P

פורסם

אם זו פעם ראשונה קח אינטל כמו שנאמר פעם ע"י איש חכם בעיניין של ספק לך על בטוח. אם אתה לא מכיר את כול היתרונות והחסרונות של כול אחד לך על האמין ביותר וזה אינטל (תאמין לי ל amd יש כמה חסרונות לא רצויים שלמשתמש מתחיל לא כדאי להיכנס אליו)

פורסם

אם זו פעם ראשונה קח אינטל כמו שנאמר פעם ע"י איש חכם בעיניין של ספק לך על בטוח. אם אתה לא מכיר את כול היתרונות והחסרונות של כול אחד לך על האמין ביותר וזה אינטל (תאמין לי ל amd יש כמה חסרונות לא רצויים שלמשתמש מתחיל לא כדאי להיכנס אליו)

סוף סוף מישהו שמנסה לענות בצורה חכמה והגיונית. !

פורסם

אני מכריז בזאת של-bluemail אין מושג בגרוש ::)

כל מילה מיותרת.

פורסם

:'(

פורסם

איזה שטויות!

אם הוא לא מתכוון להתעסק עם המחשב, הוא יכול לקנות מערכת מורכבת עם מעבד AMD (בזיגזג למשל) והוא לא ישים לב להבדל (חוץ מהבדל בביצועים ובכמות הכסף שתשאר בבנק אחרי הקניה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים