פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים למה קוראים לו ככה ? מאיפה אנשים יודעים שזה השם שלו ? אני לא זוכר שום איזכור שלו על איך קוראים לו..
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים נדמה לי שאיפה שהוא ב-HL2 זה מוזכר.אני לא זוכר וגם לא כל כך בטוח אבל נראה לי שכן.
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים יודעים שקוראים לו GMAN בגלל שככה קוראים לקובץ מודל שלו עוד מ HL1לא יודעים למה קוראים לו GMAN... בעיקר בגלל העובדה שזו הדמות שיודעים עליה הכי קצת מכל הדמויות בHL1/2/EP1/EP2
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים זה לא שמו. זה כינוי שהוצמד לו בגלל שהשם שלו לא ידוע.G-Man הוא סלנג לסוכן ממשלתי, Government Man.
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים זה לא שמו. זה כינוי שהוצמד לו בגלל שהשם שלו לא ידוע.G-Man הוא סלנג לסוכן ממשלתי, Government Man.נייט... לשם של המודל שלו קוראים GMAN
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים כמו שאמרו - Government Man. ולא "Gordon Man" או משהו כזה כמו התאוריות באינטרנט
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים יש הרבה שטויות על הנושא.וכן קוראים לו GMAN - כתוב בקרדיטים בסוף HL2.למשל אומרים שזה :gordon freemanוהוא כאילו בא מהעתיד ,זה יתברר כנראה יותר מאוחר אני מקווה.ד"א הוא עוקב אחריך בכל שלב במשחק,אם תיהיה מספיק מהיר תראה אותו.http://www.thetechlounge.com/forum/showthread.php?t=2674והוא וגרדון דומים מאוד,אני די בטוח שזה גורדון בא מהעתיד או משהו לעזור לך.
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים יש גם השערה שמדובר בחייזר שלבש צורה אנושית. היא פופולארית במיוחד בגלל הדיבור המשונה שלו (לפחות ב HL2. אני לא יודע איך הדיבור שלו בהרחבות).
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים קיבלת את התשובה שלך שיכלת לקבל גם אם היית מחפש כאן בפורום או בגוגלננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.