עבור לתוכן

הדמו של CRYSIS יוצא היום להורדה !

Featured Replies

פורסם

עוד דוגמא:

KKND: Krush Kill N Destroy

• תגובות 59
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^

איך המשחק אגב ? GS לא אהבו אותו.

פורסם

ממש לא זיזלול.

CRYTEK

FAR-CRY

CRYSIS

המשוואה ברורה -שם החברה.

את המינוח אחות בוכיה לא אני המצאתי,זה פורסם בכמה כתבות שביקרו את הדחיות החוזרות ונשנות של המשחק (cry-syster )

פורסם

תודה על הלינק.מחכה בקוצר רוח לגרפיקה המדוברת כל כך.

פורסם

המשחק הזה פשוט דורש יותר מדיי

פורסם
  • מחבר

המשחק הזה פשוט דורש יותר מדיי

זה ידוע שהדרישות של המשחק מאוד תובעניות

תחכה למחר ותראה איך המחשב שלך מסתדר איתו

פורסם

^יחסית להיום הם לא גבוהות מדי(מתי שהדרישות הראשונות יצאו היה יותר רעש :screwy:)

פורסם

גם עכשיו הם תובעניות שרק שתדעו שלמעבד תפקיד חשוב במשחק, כי ראיתי שהמעבד מקפיץ את ה-FPS, וכמובן לי יש מעבד דיי חרא.

למשל video test של אלף לייף, חבר שלי ואני עשינו טסט למערכת לראות כמה FPS אנו מקבלים בממוצע (עשינו על אותם הגדרות מן הסתם), לחבר יש X1950PRO ו-E6600 והוא קיבל 179 FPS ואני קיבלתי כולה 73 FPS, יש פה שיפור של למעלה מ-100% שזה המון.

פורסם

גם עכשיו הם תובעניות שרק שתדעו שלמעבד תפקיד חשוב במשחק' date=' כי ראיתי שהמעבד מקפיץ את ה-FPS, וכמובן לי יש מעבד דיי חרא.

למשל video test של אלף לייף, חבר שלי ואני עשינו טסט למערכת לראות כמה FPS אנו מקבלים בממוצע (עשינו על אותם הגדרות מן הסתם), לחבר יש X1950PRO ו-E6600 והוא קיבל 179 FPS ואני קיבלתי כולה 73 FPS, יש פה שיפור של למעלה מ-100% שזה המון.

[/quote']

אכן כן, הPENTIUM D גרועים מאוד, בכל אופן אני לא בטוח שהלוח שלך תומך בC2D, תראה כשהדמו יצא איפה תתפשר בהגדרות, איך יעבוד מה אתה רוצה לשפר(אם תרצה), ואחרי זה תחליט את ההחלטות שלך.

פורסם

גם עכשיו הם תובעניות שרק שתדעו שלמעבד תפקיד חשוב במשחק' date=' כי ראיתי שהמעבד מקפיץ את ה-FPS, וכמובן לי יש מעבד דיי חרא.

[/quote']

הדרישות מתאימות לגראפיקה.

חוץ מזה שהם רושמים 8800GTS בשביל DX10.

DX9 מספיק X1950GT,בזה אני בטוח.

פורסם
זה די נכון .. כשרואים את זה מצד המפרט העלוב שלך ..

למה מה ? אם המחשב שלך היה יכול להפעיל להריץ את המשחק על MAXIMUM היית אומר אחלה משחק ?

אז מה שיש לי מפרט כזה? עדיין אכפת לי שהרבה אנשים יצליחו להריץ את המשחק אחרת אם רק 10 אנשים מהפורום או בכלל בעולם יצליחו להריץ אותו על MAX המשחק לא יהייה הצלחה וחברה גדולה כמו CRYTEK יכולה ליפול בגדול.

פורסם

זה לא היה ברור שהדיון ייגרר לחפירות הנשנות האלו שוב?

אני נועל עכשיו את הדיון הזה ומחר הוא ייפתח.

מי שיעז לפתוח ת'רד נוסף יקבל אזהרה.

פורסם

אז מה שיש לי מפרט כזה? עדיין אכפת לי שהרבה אנשים יצליחו להריץ את המשחק אחרת אם רק 10 אנשים מהפורום או בכלל בעולם יצליחו להריץ אותו על MAX המשחק לא יהייה הצלחה וחברה גדולה כמו CRYTEK יכולה ליפול בגדול.

אני קורא שוב את ההודעה שלי ומתנצל מראש.. הסברתי את עצמי לא נכון ובוטה מידי .. סלייחה גבר !!

התכוונתי לומר רק במילים הרבה יותר עדינות שתשמ אחי .. זה יהיה לגיטימי שכשאין לך את החומרה המתאימה ישר תהיה אנטי מבין ?...

ליליה טוב , שבוע OC מפציץ :} והכי חשוב

לי אני אוהב אותך מלאך שלייייייייייייייייייייייייייי 3>

פורסם
  • מחבר

אנשים ברגע שמישהו מתחיל להוריד את הדמו אז שיודיע פה...בנתיים אין טיימר, נחכה עוד שעה נראה מה קורה

פורסם

המצב בקאנטים, אמרו שהם מחכים לפרסם זמן מדויק, זאת אומרת שנצטרך לחכות הרבה.. זה יהיה טיפשי להגיד "הזמן המדויק - עוד חצי שעה.

בטוח זה יהיה עוד לפחות כמה שעות :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים