עבור לתוכן

האם ניתן להשיג את Cooler Master CM 690 בארץ ?

Featured Replies

פורסם

לפי מה שראיתי רק ל SLG יהיה אותו בקרוב , מישהו מכיר עוד חנויות ?

פורסם

משום מה SLG מציעים מוצרים חדשים מאוד של CM שאי אפשר למצוא באף מקום אחר (בארץ). לא יודע למה זה. אולי יש להם הסכם יבוא אקסקלוסיבי, אולי הם סתם ממהרים לפרסם מוצרים שבעתיד יהיה אפשר להזמין מחנויות אחרות.

למרבה הצער המחירים לא הכי אטרקטיבים (ה-Cosmos עולה קרוב לפי-2 ממארזים שבחו"ל נמכרים במחיר דומה לשלו).

אבל ספציפית CM690 בפחות מ-500 שקל נראה לי כמו עסקה לא רעה בכלל. בשביל מוצר שעולה 75$ בארה"ב אני לא חושב שבעתיד תמצא אותו בארץ במחיר נמוך משמעותית.

פורסם
  • מחבר

תשמע אין לי כל כך זמן לעתיד , אני מקבל חלקים מארה"ב ביום חמישי , שלחתי להם מייל ונאמר שלאחר שהוא יעבור את המכס הוא היה זמין בשבוע הבא...

האופציות זה או המארז הזה או משהו יקר בהרבה כגון Antec 900 ...

פורסם

הייתי הולך על ה-CM. יש לו פוטנציאל קירור יותר טוב מה-900 והוא רועש פחות.

הדעה שלי מבוססת על ביקורות שקראתי והתרשמות מהפיצ'רים - לא על נסיון ממשי.

טיפ: המאוורר השלישי ב-690 יועיל אם הוא יכניס מהקרקעית או יפלוט מלמעלה הרבה יותר מאשר המיקום המקורי בצד.

פורסם
  • מחבר

אל תדאג לגבי זה קניתי עוד מאוור Schyte S-Flex נראה איפה נמקם אותו , אני לא בטוח שהמאווררים של CM יותר שקטים אבל בכל מקרה מהביקורות שקראתי ברשת הוא תמורה מעולה למחיר, החסרונות שהוזכרו היו איכות חומרים קצת פחות טובה בכפתורי ההדלקה ובפנל הקידמי ושהקליפסים לניתוב החוטים מפריעים להתקנת לוח האם וקצת קרובים אילו , אבל הם ניתנים להוצאה , ודרך אגב ה Antec מקרר יותר טוב אבל ההפרש במחיר רציני.

http://hardware.gotfrag.com/portal/story/40007/?spage=5

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים