פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים אני צריך קצת עזרה ב CHAPTER2 אני צריך למצוא את ה SEPHIROT האחרון ואני לא יודע איפה המשחק אומר לי שאני צריך ללכת לבית של הבלש RAYMOND אבל הוא לא נמצא שם ועכשיו אני תקוע לא יודע מה צריך לעשות
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים הייתי ליד המגדל אני לא יכול להיכנס אליו ואין שם אף אחד בסביבה חוץ ממפלצות
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים מחבר אוקי, אז בוא נעשה ניסוי. תעשה מדיטציה ותעבור לבוקר למחרת ואז תיכנס שוב לבית של הבלש. תבדוק גם בקומה השניה ותדווח.
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים ספוילר אזהרה אתה צריך לגלות שכל האחרים לא אשמים קודם על ידי ניתוח הגופה והגעה למסקנה שריימונד הוא הרוצח אז ביחד עם האלכימאי אתה פותל את הקווסט של למשוך אותו למגדל והוא יתן לך את הסרפיה האחרונהנערך ע"י אחראי הפורום - המלל הוחלף לצבע צהוב.
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים מכיוון שלא בא לי להתעסק עם משלוחים יקרים מחו"ל...יש למישהו מושג מתי זה יגיע לארץ ?
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים מחבר בדקתי רק שם:http://www.freak.org.il/sg_product~1201152~15~70.htmוכתוב תחילת נובמבר אז אולי שווה להרים להם טלפון.לגבי התשובה של chiff:אפשר לסיים את הנתיחה בכמה דרכים שונות, ולמצוא אשמים שונים וזה משפיע על המשחק.
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים טוב... התחלתי לשחק.באמת לוקח קצת זמן להתרגל למערכת הלחימה והיא יכולה להיות טיפה משעממת, אבל בסה"כ המשחק סבבה.גם זמני הטעינה לא ממש ארוכים. השלב עולה תוך 5-10 שניות(על המערכת שלי) ורץ על הכי גבוה AAX4 AFX8.אנ'לא יודע אם זה בגלל שפירמטתי אתמול, אבל יכול להיות...סה"כ ממליץ לכל מי שיודע אנגלית(ברמת 4 יחידות או יותר), יש לו כוח לשבת שעה+- ולראות סרטונים לפני שהמשחק מתחיל באמת.ד"א מתי מקבלים חרב כסף :s05:?
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים יש לי בעיה אני משחק, וכל כמה אנשים שאני מדבר איתם מתחילות להיות בעיות גרפיות, נגיד במקום המשחק אני רואה תמונה של דג או משו כזה, ואני יכול לרוץ והכל... או שאני לא רואה את השמות או את הטקסט.. אני צריך כל הזמן לעשות LOAD עד שזה בסדר
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים מחבר בחיים לא נתקלתי בזה. למעשה לא נתקלתי בשום בעיה גרפית..תתקין את הדרייברים האחרונים לכרטיס מסך שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.