עבור לתוכן

The Witcher - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

הרגע סיימתי את המשחק! כל הכבוד לעצמי! :silly:

עכשיו ברצינות:

אני שיחקתי בהרבה הרבה מאוד משחקים ואני נהנה מכל הז'אנרים ואני חייב להגיד שזה שזה אחד מהמשחקים הטובים ביותר אי פעם (לצד פסיכונאטס וBeyond Good And Evil וMYST האחרון)

מתוך כל זמן המשחק אולי אפילו יותר מ50% הם רק עלילה ולא סתם עלילה,עלילה מצוינת.

אני מקווה שכולם יהנו מהמשחק כמו שאני נהנתי ולא יתרכזו רק בלקנות עוד כרטיסי G92 בישביל CRYSIS

:xyxthumbs:

• תגובות 581
  • צפיות 103.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בביצה ליד ה-Altar of Melitele, יש שם איזה צמח רצחני בן @#$%#@ שלא רוצה למות.

איך הורגים אותו?!

פורסם
  • מחבר

תשובה:

אש.

או שתתקוף עם לפיד (די מסוכן), או שתשדרג את הקסם של האש לרמה השניה ואז אתה יכול לטעון ולזרוק כדורי אש מטווח גדול יותר מזה שהוא יכול לתקוף אותך.

פורסם

לא חייב עם אש אפשר גם להתקרב ממש קרוב לעמוד השידרה שלו ואז כבר אפשר להרוג אותו בלי בעיה עם חרב רגילה

פורסם

איך מגיעים לפה? כול הדרכים שאמורות להוביל לשם חסומות בקרשים בוערים ואי אפשר להעיף אותם בעזרת הקסם שמעיף דברים ואנשים אז מה לעשות?

תמונה:

http://img222.imageshack.us/my.php?image=13746006ud5.jpg

פורסם

תשים לב שהצמח לא סתם חזק הוא סוג של בוס...:) אז תדאג לחפש עליו אחרי שאתה הורג אותו וכן השיטה עם האש הכי טובה אתה גם יכול לבלוע SALLOW לרוץ אליו להשתמש כמה שאתה יכול בכוח של האש ולברוח להרפא ולחזור אני יודע שזה פחדני אבל עובד :)

בקשר להגעה לbaricade להלחם שם את הקרב האחרון אתה צריך להשתמש בכוח של הטלקניזיס על המעברים החסומים וככה תוכל להגיע, אם אתה לא מצליח להעיף זה באג ידוע במשחק לי גם היה אותו התקנתי את הפאטץ של 1.1a וזה עבד אם לא בא לך אתה יכול לנסות להתחיל את השלב מחדש או לצאת מהמשחק ולנסות שוב

מקווה שעזרתי

פורסם

תשים לב שהצמח לא סתם חזק הוא סוג של בוס...:) אז תדאג לחפש עליו אחרי שאתה הורג אותו וכן השיטה עם האש הכי טובה אתה גם יכול לבלוע SALLOW לרוץ אליו להשתמש כמה שאתה יכול בכוח של האש ולברוח להרפא ולחזור אני יודע שזה פחדני אבל עובד :)

בקשר להגעה לbaricade להלחם שם את הקרב האחרון אתה צריך להשתמש בכוח של הטלקניזיס על המעברים החסומים וככה תוכל להגיע, אם אתה לא מצליח להעיף זה באג ידוע במשחק לי גם היה אותו התקנתי את הפאטץ של 1.1a וזה עבד אם לא בא לך אתה יכול לנסות להתחיל את השלב מחדש או לצאת מהמשחק ולנסות שוב

מקווה שעזרתי

מאז שהתקנתי את המשחק אני עם פאץ 1.1 טוב אני אנסה לצאת מהעיר וליהנכס מחדש ואתה רוצה להגיד לי שכשה אני אגיע לצפון הביצה שם ישר יהיה הקרב האחרון והמשחק ייגמר? כי CHAPTER5 לא מזמן התחיל ונראה לי שיש עוד דיי הרבה מה לעשות לפניי הקרב האחרון

פורסם

אפשר תשובה? אני דיי נתקעתי...

פורסם

לא התכוונתי שזה הקרב האחרון במשחק פשוט הקרב האחרון בעיר

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

אני חושב שהנושא מסביר הרבה ;D

מישהו משחק במשחק על ויסטה 64 ביט ??

המשחק אמור להגיע לחנויות בזמן הקרוב (ברגע שאטרי יסיימו סוף סוף להתעסק עם החוברת) ורציתי לדעת איך זה ירוץ.

תודה מראש

פורסם
  • מחבר

מתוך הreadme

======================================================

1. Minimum System Requirements

OS (Operating System): Microsoft® Windows® XP Service Pack 2, Vista (Operating System must be up to date with the latest fixes)

Processor: Intel Pentium 4 2.4GHz or AMD Athlon 64 +2800

RAM: 1024 MB RAM for Microsoft® Windows® XP / 1536 MB for Microsoft® Windows® Vista

Video: 128 MB Video RAM or greater with DirectX9 Vertex Shader/ Pixel Shader 2.0 support (NVIDIA GeForce 6600 or ATI Radeon 9800 or better)

Free HD Space: 8.5 GB available hard drive space

Sound: DirectX 9.0c compliant soundcard, plus speakers or headphones

DVD: DVD-ROM

2. Recommended System Requirements

OS (Operating System): Microsoft® Windows® XP Service Pack 2, Vista (Operating System must be up to date with the latest fixes)

Processor: Intel Core 2 Duo (dual core) or equivalent AMD X2 processor or better

RAM: 2048 MB RAM

Video: 256 MB Video RAM or greater with DirectX9 Vertex Shader/ Pixel Shader 2.0 support (NVIDIA 7900 or faster with 512 MB of memory)

Free HD Space: 8.5 GB available hard drive space

Sound: DirectX 9.0c compliant soundcard, plus speakers or headphones

DVD: DVD-ROM

לא אומרים כלום לגבי תאימות/חוסר תאימות לגרסת ה64 ביט.

פורסם

תודה על התגובה,

את זה ראיתי כבר.

השאלה היא אם מישהו מחברי הפורום רץ על עם שילוב שכזה והאם זה עובד אצלו.

פורסם

שלום חברים,

איך לעזאזל אני מפעיל קסמים בWITCHER?

שני הקסמים הראשונים שקיבלתי עברו לי לתפריט המהיר (הפס בצד שמאל) אבל כל השאר לא, פתחתי אותם עם היכולות אבל אני לא יודע איך לגרום להם לעבוד, ניסיתי לגרור אותם לפס משמאל לא עובד, בכלל איך משתמשים בפס קיצורים הזה? איך אני זורק אליו דברים?

ממש מתסכל איך לעזאזל משתמשים בקסמים???

*למנהלים*- עשיתי חיפוש לחא מצאתי, כמו כן מלכתחילה לפי החוקים רציתי לרשום את ההודעה בדיון הראשי של המשחק אבל הוא כבר ישן וזרוק אי שם בעמודים הלא נצפים, כשבכל זאת רציתי לרשום הודעה קפצה הודעה אדומה שהטופיק ישן ורצוי שאפתח ת'רד חדש.

פורסם

אתה צריך למצוא את הסימן במהלך המשחק, ואז אתה יכול להשתמש בהם (לפני שאתה פותח אותם עם היכולות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים