פורסם 2007 באוקטובר 2318 שנים שלום לכולםעד היום היה לי פריזר 7 פרו , 48 מנוחה 60 מאמץרציתי לשפר את זה וקניתי את הנינג'ה , ומה שמוזר הטמפרטורות על הפנים48 מנוחה , מאמץ מגיע גם ל 70מרחתי משחה של זלמן , לפני ששמתי את הקירור , אפילו החלפתי את המאוורר שמגיע איתו למאוורר SCYTHE SFLEX 1600RPM 63 CFMועדיין טמפרטורות רעות מאוד הרבה פחות טוב מהפריזר 50 מנוחה +- מאמץ מגיע ל 70 גםמה המלצתכם?תודה
פורסם 2007 באוקטובר 2318 שנים זה נראה כמו התקנה לא נכונה של הקירור. אם תוכל לפרט לגבי תהליך ההתקנה שלו זה יוכל לעזור.
פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים מחבר למה אתה מתכוון?נמרחה משחה לפני ששמתי את המעבד של זלמן לאחר מכן שמתי את הנינגה והתקנתי אותו כמו שמתקינים מעבד רגיל על ידי נעילת 4 פיניםלאחר מכן שמתי מאוורר הכי טוב של SCYTHE SFLEX 1600 63 CFM מקדימה כאשר הוא מכניס אוויר לכיוון המאוורר 120 מ"מ האחורי של המארז אשר מוציא אוויר
פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים אם אתה מתכוון למשהו כזה, אז ככה זה צריך להיות. גם לי יש את הקירור הזה עם מאוורר הסטוק שלו, במנוחה יש לי איתו באיזור ה-32 מעלות ובמאמץ עולה לאיזור ה-42, אבל אני ממש לא בטוח לגבי המאמץ. אני אבדוק יותר מאוחר, לגבי מספרים מדוייקים יותר במאמץ. בכל מקרה טמפ' אצלך גבוהות מידי, עבור שני המאווררים. אתה ב-OC?
פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים לפי מה שאתה אומר, לא ניקית את המשחה הקודמת מהמעבד, אלא השארת אותה והרכבת ישר את הקירור(בלי למרוח משחה חדשה)
פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים מחבר תודה על התגובותניקיתי ועוד איך , ושמתי משחה חדשה של זלמן זו שבאה בבקבוק קטן ומורחים כמו לקבכל מקרה החלפתי ל BIG TYPHOON VX , הטמפרטורות השתפרו אבל עדיין כמו הפריזר הישןמנוחה 47 מאמץ באיזור 60זה מה שקיבלתי עם הפריזר 7 פרו , אני על OC 1.86@2.8GHZאבל זה גם מה שהיה לי לפני נראה על פניו מוזר אפילו החלפתי את המאורר שבא עם ביג טייפון ל SFLEX 1600RPM 63 CFMושיפר אולי מעלהבהחלט מוזר
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים אם אתה מתכוון למשהו כזה, אז ככה זה צריך להיות. גם לי יש את הקירור הזה עם מאוורר הסטוק שלו, במנוחה יש לי איתו באיזור ה-32 מעלות ובמאמץ עולה לאיזור ה-42, אבל אני ממש לא בטוח לגבי המאמץ. אני אבדוק יותר מאוחר, לגבי מספרים מדוייקים יותר במאמץ. בכל מקרה טמפ' אצלך גבוהות מידי, עבור שני המאווררים. אתה ב-OC? דווקא הייתי מציע לשנות את המאורר ל PULL מאשר PUSH - המאוררים באופן כללי יותר יעילים ב PULL אם ישנה אפשרות בכלל תנסה PULL+PUSH ע"ג גוף הקרור.
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים בהוראות ההרכבה של המאוורר, הם טוענים שמאוורר מותאם לדחיפת אוויר וזה המיקום שבו הם ממליצים להרכיב אותו.
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים הטמפ' שלך גבוהות גם בשביל OC ל2.8 .... אני עם FREEZER עשיתי OC לE6600 B2 ל3 ובמאמץ של ORTHOS על LARGE FFTS לא עברתי את ה50 מעלות (מארז עם שני מאוררי 120ממ) כאשר המאורר של הFREEZER על מקסימום. לי נראה שנפלת על מעבד חם במיוחד עם VID גבוה.... ואם אתה כבר מחליף קרור, היית צריך לקחת את הטוניק (אם נכנס לך במארז).
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים מחבר אולי זה מארז הסופרנו שלא מספיק טוב , אבל עדיין אני בספקיש מאוררים איכותיים של SCYTHE בחלק הקדמי והאחורי של המארז , קדימה מכניס אחורה מוציא.העניין המוזר הוא שהיה מצב נתון עם פריזר של 48 מנוחה 60 מאמץ +_ , וגם החלפת גוף קירור (נינג'ה,ביג טייפון) שנחשב לאיכותי יותר בכלל לא נתן שיפור במעלות המעבד , המצב אפילו הורע בסיפור עם הנינג'ה והביג טייפון נותן +- אותם הביצועים
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים נראות תקינות.יכול להיות, שלא מרחת את המשחה כמו שצריך?המאוורר של הקירור נמצא במיקום כמו בציור שצירפתי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.