פורסם 2002 בינואר 2123 שנים קראתי מאמר בנושא בעיות תאימות עם מעבדי איי אם די ב פיסי פוביה שאומר שישנן בעיות תאימות עם מעבדי איי אם די בכל מיני תוכנות ניהול וחומרה האם זה נכון ?
פורסם 2002 בינואר 2123 שנים בולשיט.או שהכתבה הזאת נכתבה לפני כמה שנים טובות, או שכותב הכתבה עובד\רוצה לעבוד באינטל...
פורסם 2002 בינואר 2223 שנים ובכן לפני כמה שנים טובות אכן היו...אך כבר אין מכיוון שהמעבדים החדשים תומכים כבר ב - SSE.. (כמו אינטל)אז אין שום בעיות !!!!!!!!!!
פורסם 2002 בינואר 2223 שנים ובכן לפני כמה שנים טובות אכן היו...אך כבר אין מכיוון שהמעבדים החדשים תומכים כבר ב - SSE.. (כמו אינטל)אז אין שום בעיות !!!!!!!!!!לא מדוייק...הייתה בעייה עם Win95 ו- AMD K5 זה נכון... אבל מאז אין בעיות תאימות. נקודה.
פורסם 2002 בינואר 2223 שנים ובכן לפני כמה שנים טובות אכן היו... אך כבר אין מכיוון שהמעבדים החדשים תומכים כבר ב - SSE.. (כמו אינטל) אז אין שום בעיות !!!!!!!!!! לא מדוייק... הייתה בעייה עם Win95 ו- AMD K5 זה נכון... אבל מאז אין בעיות תאימות. נקודה. וגם במקרה הזה WIN95 היא הבעיה ולא AMD ;D
פורסם 2002 בינואר 2223 שנים כן אין שום בעיות עם AMD!!! :smoke: לי יש AND I LOVE IT! ובחיים לא היית לי בעיה
פורסם 2002 בינואר 2323 שנים יש בעיית תאימות עים AMD לגזע המח של מי שכתב שיש ל AMD החדשים בעיית תאימות כל שהיא !!!דן
פורסם 2002 בינואר 2323 שנים רק שתדעו שהרבה אנשים עדיין קונים אינטל רק בגלל ששוטפים להם את המוח ש amd לא הולך עם חומרה ולא תואם להרבה חומרותילד מהכיתה שלי חושב ככה ואני רוצה לדפוק לו כזו כף!!!
פורסם 2002 בינואר 2323 שנים יש בעיית תאימות עים AMD לגזע המח של מי שכתב שיש ל AMD החדשים בעיית תאימות כל שהיא !!!דןבעבודה שלי ישנם מעבדי AMD ויש להם בעיה עם 3DS MAX, כמו שאמרתי הבעיה פתירה בהחלט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.