עבור לתוכן

בעיית התנתקות ב BF2. ניסיתי הכל ללא מועיל.

Featured Replies

פורסם

היי אנשים.

היתי משחק ב BF2 תקופה ארוכה עד לפני חצי שנה

בשבוע האחרון רציתי לשחק שוב , התקנתי את המשחק הפעלתי מחדש את החשבון שלי

נכנסתי לסרבר , הכל עובד טוב.. פינג של 20-40 בסרבר הישראלי ו 80-120 בחול.

משהו מוזר קורה לי כל הזמן, אחרי 2-5 דקות גג שאני משחק , המשחק נעצר , ואחרי כמה שניות כותב לי

שיש לי בעיה בחיבור.. אחרי עוד עשר שניות המשחק יוצא לתפריט.

זה קורה לי כל הזמן.

ניסיתי להתקין מחדש את המשחק - לא עזר.

ניסיתי להתקין מחדש את המשחק + לסרוק וירוסים\ספיי\וכל הג'אנק - לא עזר.

ניסיתי לפרמט את המחשב + התקנה מחדש של מערכת הפעלה + התקנה מחדש של המשחק - לא עזר.

ניסיתי להחליף ספק אינטרנט (אין לי מושג למה.. אבל התייאשתי) - לא עזר.

התקשרתי לבזק שיחליפו את המודם של האינטרנט שלי - לא עזר.

אני פשוט נואש.!

תודה ולילה טוב.

נ.ב -

*המשחק מקורי.

*אני משחק בעוד משחקים ברשת (wow / CS / lineage2 ) ללא שום בעיה.

*המחשב לא באובר קלוק, יש לי מחשב יחסית בסדר והמשחק רץ על Medium עם FPS גבוה ופינג נמוך.

פורסם

ניסית להתקין את הפא'צ האחרון ?

פורסם

ולעדכן punkbuster...

פורסם

איזה אינטרנט יש לך? איזה חברה? ויש לך רק הודעה שיש בעיה בחיבור?

פורסם
  • מחבר

עדכנתי לפאץ האחרון, (ללא פילטרים הוא מוצא לי קרוב ל2500 סרברים, זה אומר שזה מעודכן לא?)

לגבי ה punkbuster חשבתי שזה מתעדכן לבד. אולי זאת הבעיה?

איך אני מעדכן?

*אני עם בזק בין לאומי חבילה של 2.5mb אבל הגדלתי את ה Upload ל 512kb

שזה בערך 40k מהירות שליחה.

פורסם

אני ב014 ורק אתמול בלילה היה פינגים ממש גבוהים ואחרי 3 דקות משחק יוצא לי . אבל נראה לי יש להם בעיה .אני יכנס עכשיו. אתה אומר כבר שבוע יש לך בעיה.

http://www.punkbuster.com/index.php?page=pbsetup.php

פורסם

*אני עם בזק בין לאומי חבילה של 2.5mb אבל הגדלתי את ה Upload ל 512kb

שזה בערך 40k מהירות שליחה.

*64K

פורסם

לי היה קצת בעיות פינג אתמול אז ויתרתי די מהר בלי להתעקש (גם היו לי דברים אחרים לעשות) למרות שיש לי חבילת "gamer " של 014 2.5/250kb . בערך 95% מהזמן או יותר החיבור שלי יציב אבל המשחק שאני משחק , infantry ממוקם בחוף המערבי של ארה"ב ובגלל המרחק הגדול לפעמים יש לי בעיות שלא קשורות לבזק בינלאומי.

החבילת גיימר שלהם בלי התחיבות ואולי כדאי לך לנסות זה עולה 10 שקל יותר מהחבילה הרגילה בלי התחיבות ואם אתה גיימר פינגים נמוכים ואיבוד נמוך מאוד חשובים. עזוב אותך מupload זה ממש לא משנה במשחקים מה שמעניין אותך זה quality of service שנקרא במילים אחרות QOS . אם יש לך תיעדוף אז הפקטים שלך ראשונים בתור ולא יפילו אותם כלכך מהר.

הפינג מוחשב ככה :

אורך הפקט אורך הפקט (מרחק פיזי ) *2

------------ + ----------- + ------------- + 2*(מספר הקפיצות) * (זמן עיבוד של router )

(מהירות שליחה ) (מהירות קבלה) (מהירות האור)

ככל שהרשת עמוסה יותר הזמן עיבוד של הrouter גבוה יותר והוא גם מפיל פקטים (דבר שגורם לpacket loss ) . לרוב ה hopcount יותר קובע והמרחק הפיזי מאוד גם משפיע (הוא המשפיע העיקרי אם אתה עובר דרך לוויין ). מהירות שליחה וקבלה משפיעות בעיקר מתי שיש לך מודם בקצב איטי מאוד . ב256Kbps מדובר בזמן של 3 מילי לפקט של 100 בייט.

מתי שיש לך QOS אתה בעיקר משפיע על זמן העיבוד של הrouter כי אתה בין הראשונים בתור כל עוד אתה ברשת של הספק שירות שלך .

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה.

היתי בחבילת הגיימר, ולא ממש הרגשתי שיפור אז ויתרתי עליה. אם אתה אומר שזה באמת משפיע , אני אתקשר היום ואחזור אליה.

לגבי ה PB אני אגיע עוד שעתיים הביתה , אתקין ואנסה שוב. מקווה שזה יעזור, אעדכן אותכם בהמשך. תודה.

פורסם

היתי בחבילת הגיימר, ולא ממש הרגשתי שיפור אז ויתרתי עליה. אם אתה אומר שזה באמת משפיע , אני אתקשר היום ואחזור אליה.

זה משפיע בעיקר בשעות העומס מתי שלכולם יש זמן חופשי . החיבור הלא גיימר שלהם גם די טוב אבל כשיש עומס אפשר לראות את ההבדל. הנוסחה שנתתי די כללית כי בכל hop אתה מקבל router אחר ומצב הרשת בכל hop יכול להיות שונה.

אם אתה מנסה לשחק בשרת ספציפי יכול להיות שמעיפים אותך לטובת שחקנים שמשלמים בשבילו אבל אני חושב שאז היתה לך הודעה אחרת. אם יש לך רשת אל חוטית זה יכול להשפיע בעיקר אם מישהו גונב לך רוחב פס. אולי השרתים שאתה משחק בהם קובעים max ping נמוך מדי ואחרי כמה זמן אתה מקבל spikes ואני לא יודע עד כמה המערכת שלהם סלחנית.

פורסם

תכתוב לנו בידיוק מה מספר הERROR שהPB כותב לך....

יותר קל לעלות ככה על הבעיה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים