עבור לתוכן

ה 7900GT המומהר שלי מגיע ל68 מעלות, עד כמה זה מסוכן?

Featured Replies

פורסם

היו גיליתי שה ה7900 שלי (סטוק 450 לליבה ו660 לזכרון) יכול לעבוד באוברקלוק די מרשים של (549 לליבה ו868 לזכרון).

ובעקבות זאת אני מריץ עליו מבחני ביצועים כל היום, ורק עכשיו נפל לי האסימון לבדוק לו טמפרטורה.. ובמאמץ היא הגיע ל68 מעלות.

ונגעתי בזכרנות והם די רתחו. השאלה היא עד כמה זה באמת רע לכרטיס.. משום שבדריוורים הכרטיס רק על הפס הצהוב הראשון..

ורשום שם שהליבה מתכבה לבד ברגע שהיא מגיע ל125 מעלות! אם זה היה באמת מסוכן היו מגדירים שהיא תככבה קודם לא?

בכל מקרה.. אני מתכנן להדביק סינקים על הזכרונות ואולי לכוון איזה מאורר 80 על הכרטיס..פשוט אין לי כסף למאורר יעודי עכשיו..

או אף פעם בעצם.. :P אז כמה זה מסוכן :-\?

בתודה ;)

Mickel116

פורסם

אני לא חושב ש 68 במאמץ זה כזה קריטי.

אם כי עדיף שיהיה קריר יותר, נסה אולי לארגן לו קירור אחר או לשים איזה מאורר פשוט שיזרוק עליו אויר ( לא חסרות דרכים בשביל זה )

פורסם

לא לדאוג. ה 7800GTX שלי הגיע הרבה פעמים ל 120c וקיבל Throttle (עקב סתימת הסינק באבק). אם NVIDIA קבעו את המגבלה, סמוך עליהם שהם יודעים מה הם עושים וגם אם הכרטיס באמת יגיע לטמפרטורה הרשומה, לא יקרה לו כלום מלבד הורדת קלוקים עד להתקררות.

68 מעלות במאמץ זה קריר בהחלט ואין לך שום סיבה לדאוג או לשדרג / להוסיף קירור לכרטיס.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב, תודה רבה חברים.

הפסקתי להיות מודאג מהטמפרטורה עד היום, מצאתי משהו בדריוורים שממש שיגע אותי..

מסתבר שכל פעם שהפעלתי משהו כבד הדריוורים הורידו לי את מהירות הליבה.. השאלה היא לאיזו מהירות הליבה ירדה? אם בכלל..

ואיך זה הגיוני כאשר אני מקבל ציוני בנצ'ים טובים יותר בהרבה כשאני ממהיר את הכרטיס (יכול להיות שהשיפור נובע רק מזכרונות הכרטיס?)

אני ינסה עכשיו להריץ בנצ'ים כשהליבה לא מומהרת וישווה את התוצאות... אם הם זהות אז צריך למצוא איך לבטל את האפשרות שהכרטיס מסך יוריד את המהירות לליבה.. או לחשוב על איזשהו פתרון קירור זול..

ויש לי גרסאת דריוורים די ישנה (אולי זה קשור) forcewere 91.31 פשוט זאת הגרסא היחידה שמפעילה לי את גוטיק 3 כמו שצריך.. :-\

בתודה רבה על כל עצה..

12933492_th.jpg

עדכון:

הורדתי עכשיו את מהירות הליבה מ549 ל450 (סטוק) והתוצאה בrdmark 2001se ירדה מ34082 ל32171.. שזה די רציני.. יכול להיות שהדריוורים סתם רושמים את השטות הזאת ובאמת הריווה טיונר או הpower strip שמותקנות אצלי לא נותנות למהירות לרדת?

ועכשיו שהורדתי את המהירות הוא לא רשם לי את הevent..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים