פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים הורדתי, ואני מסתבכת עם התוכנה הזאתכל פעם שאני פותחת פרוייקט חדש ואני עושה בו קובץ פשוט ומריצה אותו.. הכל טובאבל כשאני מוסיפה עוד קובץ הוא טוען שיש לי שני main (מן הסתם כי יש לי שני קבצים)וזה נראה לי מטומטם כל פעם כשאני עושה קובץ חדש לפתוח פרוייקט חדש... (תיקייה עם debug והכל)מקווה שהבנתם משהו =\קיצר.. מה צריך לעשות?
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים או שלא הבנתי מה הבעיה שלך (בפעם הבאה תצייני גם את שפת התכנות שאת מדברת עליה ד"א), או שהפתרון מאוד פשוט - את כותבת שתי תוכניות שונות, מן הסתם זה שני פרויקטים שונים (אני מקווה שברור לך שבאותה תוכנית לא יכולים להיות שני main, גם אם יש לה 20 קבצים..).
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים מחבר או שלא הבנתי מה הבעיה שלך (בפעם הבאה תצייני גם את שפת התכנות שאת מדברת עליה ד"א), או שהפתרון מאוד פשוט - את כותבת שתי תוכניות שונות, מן הסתם זה שני פרויקטים שונים (אני מקווה שברור לך שבאותה תוכנית לא יכולים להיות שני main, גם אם יש לה 20 קבצים..).חחח כן את זה הבנתי... בגלל זה שאלתי כי אני עושה משהו לא נכוןזה לא קשור לשפה.. פשוט לא הבנתי עדיין איך הויוזאל סטודיו 2005 עובד (אני רגילה ל6). אבל אם זה כזה משנה אני משתמשת ב-C (על קומפיילר של C++)
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים גם ב- 6 את חייבת ליצור פרוייקט עבור "כל MAIN".פשוט תיצרי פרוייקט לכל תרגיל שאת מקבלת. ככה יש גם סדר בדברים, ולא סתם קבצי C מבולגנים(כפי שהיה פעם בBORLAND ובDEVC).עריכה: אם זה כל כך חשוב לך לשים 2 MAIN באותו פרוייקט, את תמיד יכולה להכניס אחד מהם להערה.
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים מחבר גם ב- 6 את חייבת ליצור פרוייקט עבור "כל MAIN".פשוט תיצרי פרוייקט לכל תרגיל שאת מקבלת. ככה יש גם סדר בדברים, ולא סתם קבצי C מבולגנים(כפי שהיה פעם בBORLAND ובDEVC).עריכה: אם זה כל כך חשוב לך לשים 2 MAIN באותו פרוייקט, את תמיד יכולה להכניס אחד מהם להערה.אין דרך אחרת?אני חייבת כל הזמן לפתוח פרוייקט חדש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.