עבור לתוכן

Visual studio 2005

Featured Replies

פורסם

הורדתי, ואני מסתבכת עם התוכנה הזאת

כל פעם שאני פותחת פרוייקט חדש ואני עושה בו קובץ פשוט ומריצה אותו.. הכל טוב

אבל כשאני מוסיפה עוד קובץ הוא טוען שיש לי שני main (מן הסתם כי יש לי שני קבצים)

וזה נראה לי מטומטם כל פעם כשאני עושה קובץ חדש לפתוח פרוייקט חדש... (תיקייה עם debug והכל)

מקווה שהבנתם משהו =\

קיצר.. מה צריך לעשות?

פורסם

או שלא הבנתי מה הבעיה שלך (בפעם הבאה תצייני גם את שפת התכנות שאת מדברת עליה ד"א), או שהפתרון מאוד פשוט - את כותבת שתי תוכניות שונות, מן הסתם זה שני פרויקטים שונים (אני מקווה שברור לך שבאותה תוכנית לא יכולים להיות שני main, גם אם יש לה 20 קבצים..).

פורסם
  • מחבר

או שלא הבנתי מה הבעיה שלך (בפעם הבאה תצייני גם את שפת התכנות שאת מדברת עליה ד"א), או שהפתרון מאוד פשוט - את כותבת שתי תוכניות שונות, מן הסתם זה שני פרויקטים שונים (אני מקווה שברור לך שבאותה תוכנית לא יכולים להיות שני main, גם אם יש לה 20 קבצים..).

חחח כן את זה הבנתי... בגלל זה שאלתי כי אני עושה משהו לא נכון

זה לא קשור לשפה.. פשוט לא הבנתי עדיין איך הויוזאל סטודיו 2005 עובד (אני רגילה ל6). אבל אם זה כזה משנה אני משתמשת ב-C (על קומפיילר של C++)

פורסם

איך את יוצרת פרוייקט חדש?

איך את יוצרת קובץ חדש בתוך הפרוייקט?

פורסם

גם ב- 6 את חייבת ליצור פרוייקט עבור "כל MAIN".

פשוט תיצרי פרוייקט לכל תרגיל שאת מקבלת. ככה יש גם סדר בדברים, ולא סתם קבצי C מבולגנים(כפי שהיה פעם בBORLAND ובDEVC).

עריכה: אם זה כל כך חשוב לך לשים 2 MAIN באותו פרוייקט, את תמיד יכולה להכניס אחד מהם להערה.

פורסם
  • מחבר

גם ב- 6 את חייבת ליצור פרוייקט עבור "כל MAIN".

פשוט תיצרי פרוייקט לכל תרגיל שאת מקבלת. ככה יש גם סדר בדברים, ולא סתם קבצי C מבולגנים(כפי שהיה פעם בBORLAND ובDEVC).

עריכה: אם זה כל כך חשוב לך לשים 2 MAIN באותו פרוייקט, את תמיד יכולה להכניס אחד מהם להערה.

אין דרך אחרת?

אני חייבת כל הזמן לפתוח פרוייקט חדש?

פורסם

כן.

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים