עבור לתוכן

GeForce 4?

Featured Replies

פורסם

אני חייב להבין איך זה הגיוני שתוך חצי שנה Nvidia משחררת שני דורות של צ'יפים לגרפיקה GF3 ו - GF4.

אני חייב להבין את השמועות בזמן האחרון על יציאתו של ה - GF4, הייתי באתר שלהם ואין שום איזכור (אולי פיספסתי משהו) לגבי הGF4

האם למישהוא יש מידע אמין?

פורסם
  • מחבר

מה יש פה "להבין" ?

זו לא תשובה! אני באמת לא מבין.

פורסם

אני לא מבין מה לא מובן בקצב העבודה של nVIDIA... הם הרי גם ככה עד ל- GF3 הוציאו את כל השבבים שלהם בקצב של חצי שנה...

פורסם

אני חייב להבין איך זה הגיוני שתוך חצי שנה Nvidia משחררת שני דורות של צ'יפים לגרפיקה GF3 ו - GF4.

העובדות:

nvidia משחררת פעם בשנה דור חדש של מאיצים גרפיים(GF2,GF3,GF1 וכו') ובמהלך אותה שנה היא משחררת שדרוג לדור הקיים(gf3 titanium, gf2 ultra) כלומר פעמיים בשנה nvidia משחררת לשוק מוצרים חדשים.

nvidia עד לאחרונה שלטה ב-60% משוק המאיצים הגרפיים העולמי.

האסטרטגיה:

להרוויח עוד כסף ולהגדיל את נתח השוק, כיצד:

1.ליישן את המאיצים הגרפיים בשוק ולאלץ את הרוכשים להחליף כל תקופה קצרה יחסית מאיץ גרפי.

2.שיוצאת סדרה חדשה nvidia מוזילה את הסדרות הישנות(שעדיין מחירן גבוהה) אבל הקונים רואים מחירים זולים יותר ורצים לשלם לnvidia את המחיר המופקע של הסדרה הישנה(gf2 titanium בכ-900 ש"ח , המון!!!!).ואז nvidia חוזרת על התרגיל ב-1 ואתה "נתקע" עם מאיץ גרפי מיושן.

הפתרון:

תחרות, התקווה היחידה ATI שמפשלת לכל אורך הדרך עם מוצר מעולה בגלל בעית דרייברים.

פורסם
  • מחבר

תודה

אם כך אז מה החידוש ב GeForce 4? ולמה אין שום איזכור לגביו באתר הרישמי שלהם?

פורסם

העובדות:

nvidia משחררת פעם בשנה דור חדש של מאיצים גרפיים(GF2,GF3,GF1 וכו') ובמהלך אותה שנה היא משחררת שדרוג לדור הקיים(gf3 titanium, gf2 ultra) כלומר פעמיים בשנה nvidia משחררת לשוק מוצרים חדשים.

nvidia עד לאחרונה שלטה ב-60% משוק המאיצים הגרפיים העולמי.

nVIDIA משחחרת שביים גראפיים חדשים בכל חצי שנה ולאחר מכן היא מפצלת אותם לכמה סוגים בכדי להשיג שליטה גדולה יותר בשוק... (הקטע עם הפיצול של הסדרות התחיל בצורה חזקה רק בתקופת ה- GF2 והוא חל על רוב הסדרות...

פורסם
  • מחבר

אחלה דרך לעשות כסף?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים